Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radykalna Feministka - PL

po prostu KLUB FEMINISTEK - zapraszam!!!!

Polecane posty

a i jeszcze jedno, ktoś napisał: "Kiedys na imprezie podszedl do mnie facet i po kilku minutach rozmowy powiedzial - "Nie spodziewalem sie, ze jestes inteligentna. Jestem mile zaskoczony" Odpowiedzialam mu na to- " Wiesz ja rowniez nie podejrzewalam Cie o inteligencje .Niestety - nie mylilam sie " " NO i tu jest problem feministek. Uważają, że wszelkie działania wynikają z tego, że wszyscy faceci uważają kobiety za gorsze i z góry są na straconej pozycji. A wyobraźmy sobie tę scenę, że to kobieta na samym początku mówi: "Nie spodziewałam sie, ze jestes inteligentny. Jestem mile zaskoczona". Czy to także wynikałoby z zakodowanych płciowych uprzedzeń, chęci pokazania wyższości swojej płci? To tylko pokazuje, że nie powinno się oceniać ludzi pochopnie. Brak rozsądku i nieumiejętność trzymania języka za zębami (bo takie teksty lepiej sobie darować, Kultura!) nie musi wynikać od razu z płciowych uprzedzeń.

Gość 434234234
"Klub wzajemnej adoracji psychicznie chorych idiotek Debilki chcą równouprawnienia, a piszą o eliminacji facetów, o tym, ze faceci to świnie, debile, ." ja myslę, że nie tyle chorych psychicznie co niemądrych, i chyba autorka dała ten topik jako prowokację, podejrzewam też, że chciała usłyszec parę słówek na zasadzie że kobitki sa delikatne itp. Prawdziwe feministki rzeczywiście chcą równouprawnienia ale nie ma to nic wspólnego z przesladowaniem facetów, bo równie wiele kobietkonserwatywna i uwaza, że miejsce babki jest przy garach i dzieciach. więc walczyc trzeba ale ze stereotypami społecznymi, a nie konkretną grupą ludzi. Równouprawnienie w Polsce- bzdury na papierku...:(

Gość cHUJ WAM W DUPE
JEBAC FEMINISTKI WY KURWY JEBANE LOL 0 IQ JESTESCIE PIZDAMI LOL