Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truuskaffka

NOWY ANTYCELLULITOWY HIT GARNIERA TEN Z REKLAMY KTOS MA???

Polecane posty

hejka mam pytanie bo planuje sobie kupic ten nowy preparat czy cos tam antycellulitowe z garniera to co teraz reklamuja w zoltej butelce z taka kulka do masazu jak dezodorant w kulce. ma ktos to juz??? i jak dziala wogole czy to kolejny kicz???

Gość jamam
uzywam go dopiero od trzech dni....i juz widze lekką róznicę. dobrze napina skóre

aha a jest wydajny wogole bo jak patrze na ta reklame to mi sie wydaje ze jak sie tak rozpedze to za jednym razem pol opakowania wmasuje:))

Gość dorotkaaaaa
ja używam go od kilku dni (raz dziennie wieczorem) razem z kremem antycellulitis tez garniera. już od pierwszych zastosowań widać efekty. Skóra jest napięta acellulit jakby znikał (a naprawdę jest mega zaawansowany). :)))))))))) ciekawa jestem tylko czy to efekt chwilowy a rezultaty przestaną być widoczne wraz z zakończeniem używania produktu. a co do wydajności do przy moim użyciu raz dziennie to wystarczy na ok. 2 tygodnie, może ciut dłużej

Gość aaaauuuuuuuuu
a ile takie cudo kosztuje?

hej, ja uzywam od jakichs 10 dni- efekty sa niezle- tzn naciaga skore i uda i pupa ladnie wygladaja. niestety jest malo wydajny (uzywam 2 razy dziennie). wlasie mi sie skonczyl :/. kosztuje jakies 23, 24 zl.