Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PROLAKTYNKA25

Bromergon, wysoka prolaktyna a ciąża !?!?!?!?

Polecane posty

a u mnie czerwony potop... po odstawieniu luteiny okres przychodzi na następny dzień... hej a powiedzcie mi, czy to możliwe, że dzięki luteinie nie mam pms tj. nie mam bólu piersi i uczucia nabrzmienia????

Gość gocha-04
Celinka jak dobrze się czujesz nic cię nie boli to poczekaj do tego usg co masz 20, zawsze to kilka dni później i większe szanse na zobaczenie Okruszka. Będzie dobrze, trzymam kciuki. Interesantka to czekamy na jutrzejszy test. && kciuki zaciśnięte!

Gość celinka85
Gocha to samo powiedziała moja Pani doktor, jak się dobrze czuję to żebym poczekała do 20 marca na usg i tak zrobię:) Robię beta hcg co 48 h i pięknie mi przyrasta w środę było 497,7 mlU/ml a dzisiaj 1155 mlU/ml, więc chyba nie muszą się obawiać najgorszego...

Gość madziorkus
Hej, Ja dzisiaj niestety dostałam @...Już nie mam siły walczyć..Kurczę czemu mi się nie udaję.. Jeszcze na dodatek siedzę w domu bo znowu jestem chora, masakra.. Super że niektórym osobom na tym forum się udało..

celinka czekaj spokojnie na 20-ego bo na razie beta nie jest za duza i przy takiej jeszcze moze nie byc wiele widac... ale nawet nie dlatego ze nie ma tylko dlatego ze nie zdazylo zaczac byc widac

Gość gocha-04
no widzisz Celinka czyli coś w tym jest jak kilka osób mówi to samo. A beta naprawdę extra, także jest na pewno dobrze. Madziorkus @ przejdzie i od razu humor się poprawi. Ja żeby az tak sie nie rozczarowywać to wkręcam sobie, że 2013r nie jest ładną datą tym sposobem daje sobie na luz przez 2 -3 cykle. A jak wyjdzie tak będzie.

Hej dziewczyny :) celinka gratuluję będzie dobrze ;) ja po wyjściu że szpitala nadal się obijam. Plamilam 3 razy i możliwe będą te plaenia bo mam polipa doczesnego i stąd te plamienia. Nie zagraża on dzidzi, ma już 7 cm i na następnej wizycie poznamy już płeć :) najgorsze jest to nic nie robienie ale czego się nie robi :)

Dzidzia ma 7 cm. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu a następnego już w aurze wiosennej:)

Gość gocha-04
mam nadzieję, ze teraz będzie to widać

Gość gocha-04
eee lipa nie da się :) siedzę w pracy za oknem piękne słońce, ale też i zimno. Interesantka robiłaś test?

Gocha to już 14 tydzień :) strasznie czas szybko ucieka i za półtora miesiąca będzie poloweczka...

WITAM KOCHANE WSZYSTKIE ZNAKI WSKAZUJA ZE NA DNIACH ZALEJE MNIE CZERWONA MAŁPA:( EHHH NIE FAJNIE MI Z TYM:( CHYBA SIE PODDAM MOJE PANIE BO JUZ ZA DŁUGO NIE WYCHODZI,POMIMO ZE WSZYSTKIE BADANIA NIBY OK,NIE BEDE SIE ZAŁAMYWAC BO CO TO DA ...CHOC WIDOK SŁODKICH MALUCHÓW BOLI.zAJME SIE CZYMS CHOLERA WIE CZYM NA RAZIE NIE MAM POMYSŁU ALE NIE MOGE POSWIECAC CAŁEGO CZASU NA MYSLI ZE MOZE ZAJDE ZE PEWNO W PRZYSZŁYM MIESIACU BO TO JESZCZE GORZEJ. ABY NIE POPASC W DEPRESJE POSZŁAM JEDNAK NA KONCERT Z MŁODYM HISZPANEM:):) I ZEBY BYŁO PRZYZWOICIEJ WZIEŁAM KILKU ZNAJOMYCH BYŁO SUPER POZDRAWIAM WAS SOBOTNIO

Jestemfit jnie mogę uwierzyć że Twoja kruszynka już taka duza:) fajnie że wszystko ok a na nudę nie narzekaj bo jak sie urodzi to nie będziesz miała chwili wolnego więc korzystaj:) u mnie 30dc i na razie @ brak za to ciągle mi sie chce spać i glowa boli już 2 dzień:(

bella Kotek nie poddawaj sie... ale jesli jestes w stanie sproboj sie na tym tak calkiem nie koncentrowac... sama wiesz ze ja tez co nieco mam za soba a teraz okazuje sie ze chyba i ja bede musiala znowu przesunac to wszystko w czasie... ale moze tak ma byc...moze musimy jeszcze poczekac?

Myszeczko dziekuje ale widzisz u mnie jest tak ja duzo podróżuje i nieraz daleko w zwiazku z praca i musze to planowac z duzym wyprzedzeniem a odkad poroniłam boje sie ze to było min przez loty samolotem bo w ciagu tych 11tg latałam 3 krotnie, wiec z mysla ze chce byc kolejny raz w ciazy wciaz wszystko odkładam i przekładam bo znowu nowy cykl i pewnie tym razem sie uda.Choćbym nie chciałą myślec tylko o ciaży to te planowania wyjazdów co miesiac w biurze u szefa przypomina mi o tym jak załosna jestem.Odkładam i przekładam a tak naprawde w ciaże nie zachodze. Wiec koniec z tym skoro tak długo sie nie udaje to niech przynajmniej moje zycie zawodowe i prywatne wyglada normalnie .Przestane stresowac w dni płodne m i sama siebie .Musze tak zrobic bo sama przed soba staje sie żałosna.

Endi i jak? @ przyszla? Bo u mnie dalej cisza, testy negatywny ... dobrze ze w poniedziałek wizyta u endokrynologa ... x interesantka, a jak u Ciebie? II kreseczki są? :) mam nadzieje :)

Tak u mnie zjawiła się wczoraj wieczorem, z masakrycznym bólem, wzięłam 3 tabletki, na koniec ketonal, wczoraj myślałam że zejde ... dosłownie umierałam, nawet nie wiem kiedy z tego bólu zasnęłam, a dzisiaj żyję i cieszę się że przyszła małpa bo przynajmniej zacznę leczenie. Bella nie jesteś żałosna, trzeba wieżyc że w końcu się uda w naj mniej oczekiwanym momencie zapewne, jak już wszystkie stracimy ostatnie siły, przytulam.

bellus wlasnie to mialam na mysli - nie przekladaj... zyj... ja wlasnie dlatego teraz zapisalam sie na wycieczke... kij w ucho najwyzej kasa przepadnie... ale nie chce myslec co by bylo gdyby bo przeciez przez 3miesiace to mozna teoretycznie zdazyc i zajsc i poronic... mam dosc zycia pod dyktando ciazy... bedziesz unikala lotow jak juz zobaczysz 2 krechy a na razie sie radosnie bzykaj... wiem ze to trudne ale ja wlasnie bardzo staram sie to wprowadzac w zycie... w zakresie staran oczywiscie pozostalam przy ewentualnych koniecznych wizytach lekarskich ale tego jakby nie moge uniknac bo mi sie cykl calkiem rozpierdzielil...

Gość magdzia 2
Mucha, Bella w końcu zdrowe podejście. Życie normalnie. Bella jak znajdziesz w ciążę to będziesz wiedzieć juz po 2 tygodniach, ze jesteś, a wtedy... zrezygnujesz z intensywnej pracy. Powodzenia. Musi się udać.

Hej Bella dziewczyny mają rację nie poddawaj się a przy tym korzystaj z życia i nie odkladaj nic "bo co jak zajde w ciążę" . Ja gdybym tak myślała to bym zwariowała a tak zaczęłam regularnie chodzić na areobik, coś wypiłam w sylwestra i zaczęłam myśleć o swoim własnym biznesie bo wiedziałam że na dniach będę zwolniona a tu test i dwie kreseczki. Przestalam się przejmować i myślę że dzięki temu zaskoczyło i oczywiście dzięki femarze. Wiem że łatwo się mówi ale trzeba też sobie odpuścić. Trzymaj się

PO 42 dniach, 42 .... plamić zaczęłam ... nosz w końcu ... ileż można było czekać ? Więc wynik bety jest już znany ... teraz tylko z górki ...

Witam w poniedziałkowy poranek Cięzarówki jak tam sie czujemy??? a staraczki? Endi co słychać,Gosia całuski posyłam,Madziorkus @ juz sie skończyła Natalii m w domu jak wyniki ???? Madzia co robisz???? A Myszeczka jak humor? zaraz ide do pracy a dla Was dnia miłego:)

Hej :) U mnie rano było różowe plamienie więc pewnie @ się rozkręci :( Nie spodziewałam się innego wyniku ale znowu jestem zła, nie cierpię TYCH dni:( A co u Was? Mam nadzieję, że u Was lepiej się tydzień zaczął :) Pozdrawiam :*

Gość gocha-04
szybkiego tygodnia życzę! :) Bella widzę humorek dopisuje? Madziusiek szybciej @ przyjdzie to i szybciej pójdzie. Interesantka jak test czy może już na betę poszłaś?

Gość gocha-04
ja na @ do piątku lub soboty jestem zmuszona czekać, także dłuuuugi tydzień przedemną. Zastanawiam się czy nie schować termometru, bo temp mnie nakręcają, a to przecież sprawka duphastonu.