Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunflowerss

Czyzby wymusila na nim zareczyny?

Polecane posty

Gość sunflowerss

Jestem z chlopakiem od 4 lat, od conjamniej 3 slyszalm,ze chce byc ze mna juz na zawsez i ze juz niedlugo wybiera pierscionek....Czeklam i czekalam....latka lecialy, kolezanki rodzily dzieci a ja nadal czeklam...po 3 latach pwoiedzialam,ze odchodze, bo ... nie bede z czlowiekiem, ktory tylko gada...Byly lzy... On po ytgodniu mi sie oswiadzcyl....minelo pol roku...za 3 tygodnie nasz slub.... A JA MAM WRAZENIE WYMUSILAM NA NIM ta decyzje...kocham go, on mnie chyba tez...ale dlaczego jest mi z tym ZLE?

Gość o chuuj
to wspolczuje chlopakowi:(chyba byla za duza presja na nim postawiona:/ślub to wspolna decyzja..dlaczego wy jetsescie takie zaborcze musi byc pierscionek-najlepiej po tygodniu,slub itd.?

Gość debilek nam nie brak
jak widać.:-0

Gość p*
Ale chrzanicie! Polowa facetow, to takie tluki, ze jak sie za nich nie zdecyduje, to do 60-tki beda sie zastanawiac! Gdyby nie chcial sie ozenic, to pewnie by sie nie oswiadczyl:P

Gość kondolencje dla chłopaka
:(SMUTNE

Gość SunflowerEk
najlepiej bedzie jak powiesz to swojemu chlopakowi, od nas sie niczego nie dowiesz co mogloby Ci pomoc, chyba zdalas sobie sprawe ze tak na prawde to nie chodzilo o legalizacje tego zwiazku tylko o fakt czy Cie chlopak kocha, dalej nie wiesz bo tak na prawde to mu do konca nie ufasz.

p* chyba myslisz pojecia,mógl ja starcic albo miec przy sobie jako zone z dwoch wybrał jedno,ale to powinna byc decyzja obojgu!nie mozna zmuszac facetow do slubu!widac egoistka z Ciebie-rozumiem,ze masz w tym doswiadczenie?

Gość grafika*
A może to chłopak mial wątpliwości czy...ty chcesz z nim być? Pogadajcie o tym!Jesteście tyle lat- moim zdaniem o "przymusie " nie ma mowy...

Gość ewkA__22
Kolejna baba,ktora zmusza faceta do slubu:I

Gość p*
kondolencje dla chlopaka- nic o mnie nie wiesz, wiec nie wiem dlaczego sie pieklisz:p. Nie znam osobiscie przypadku, w ktorym ktos, kogos sila wlokl do slubu! Jesli chodzi o mnie, to ja nie bylam zdecydowana, czy chce wychodzic za maz

Nie za bardzo widze tu zmuszanie. Są ze sobą od 4 lat, a od 3, jak pisała sunflowerss, chłopak gadał o pierścionku i byciu razem. Po co w takim razie gadał? Skoro nie maja dzieci, a sunflowerss miała dosyć tej niepewności, uważam, że dobrze zroiła, stawiając sprawę jasno. Przecież chłopak mógł z nią zerwać, zamiast sie zaręczać.

p* 'Ale chrzanicie! Polowa facetow, to takie tluki, ze jak sie za nich nie zdecyduje, to do 60-tki beda sie zastanawiac!' --->twoja wypowiedz mowi sama za siebie pod ołtaz i chuj!na sile jak osła!

Gość p*
Kondolencje dla chlopaka- zastanawiam sie wlasnie, czy jestes meskim szowinista, czy stara panna?:P

Gość heh dobre
WY BABY CZEGO CHCECIE?MOWIL O PIERSCIONKU-A MOZE CZEKAL NA MOMENT,ALBO NA TO JAK BEDZIE MIAL WIECEJ KASY,ALBO JAK BEDZIE BARDZIEJ JEJ PEWIEN!NIE MOZECIE BYC EGOISTAKMI ZAPATRZONYMI W SIEBIE!DO TEGO JETSESMY ZE SOBA 3LATA POWINNAM CZEGOS OCZEKIWAC..NOO SORRY:ONIC NA SILE!

za 3mies.wychodze za mąz:) nic nie gylo wymuszane:)

Gość p*
AGGI! Ale jak widzisz majac do wyboru rozstanie, albo slub---> zupelnie wbrew sobie wybral slub;)

Gość p*
Kondolencje dla chlopaka, ale szczesciara z Ciebie:P

p* wiesz chodzi mi o to,ze wywarla na nim presje,on sie przestraszyl i sanikowal..a tak nie mozna robic:(

sorry za błędy:P

Gość Oh my Gosh
sunflowerss -------> no wiesz, teraz to trochę za późno na wyrzuty i "wrażenia"... Trzeba było to wcześniej załatwić, a nie 3 tyg. przed ślubem. Kpiny sobie z faceta robisz???? Weź Ty może się walnij w czerep i rzuć z mostu, co ???? Niedojrzała histeryczko

Gość bum tralala
moim zdaniem ona go nie zmuszała, tylko postawiła sprawe jasno a on wybrał cco wybrał i moim zdaniem to również byla wspolna decyzja

Gość p*
Kondolencje dla chlopaka---> a nie jestes w stanie zrozumiec, ze niektore kobiety daza do stabilizacji, chca miec dzieci i to niekonicznie po trzydziestce?

Rozumiem,kazdy chce stabilizacji ale czasem trzeba do niej dojrzeć.facet tez musi byc 100%pewny,ze tez tego wlasnie chce!

Gość p*
Skoro pol roku temu mimo wszystko powiedzial, ze chce i nie zrezygnowal, yo chyba nikt mu krzywdy nie robi. Kurcze! ja na to patrze z zupelnie innej strony, kiedy moj facet mi sie oswiadczyl, ja dalam noge. On byl uparty, a dzisiaj 10 lat po slubie kocham go jak cholera!

Gość sunflowerss
Ładne macie słownictwo :)..ja bym sie wstydzila tak wyrazac... Temat to prowokacja - chociaz sytuacja prawdziwa. Ja na nikim nie wymusilam zarezcyn, po prostu stwierdzilam,ze tak dluzej zyc nie bede...ale w jdna albo w druga...To uswiadomilo mojemu mezczyznie,ze czas najwyzszy zalegalizowac zwiazek (mamy po 25 i 27 lat)...Faceci to jednak dzieci, ktorym trzeba pomoc w podejmowaniu dcyzji....

Chyba mamy rozne zdania na ten temat i chyba sie nie dogadamy:P Dla mnie to przykre,ze tak zrobila.Bo zabrzmialo to albo slub albo nara!A tak nie mozna robic z ludzmi!Skoro sie kochaja niech razem podejmuja decyzje!To co bedzie dopiero po slubie..?On chyba sie oswiadczyl dla swietego spokoju..

Gość popieram sunflowerss
w 100%

Gość macowa
Nie rozumiem skad u dziewczyn ped do slubu za kazda cene?

"Faceci to jednak dzieci, ktorym trzeba pomoc w podejmowaniu dcyzji...."A Ty dorosla podjelas za niego,czy tak?Nie mierz kazdego faceta swoją wlasna miara,chyba chcesz sie wytlumaczyc,dla mnie to po prostu przykre.. Po to jest facet i baba zeby razem to jakos gralo!A jak tak nie jest to jest chujowo!