Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naczelnamiasteczka

Po czym rozpoznac OWULACJE???

Polecane posty

Gość bobolka
Ja jestem trochę za leniwa na takie rzeczy

Gość bobolka
monikkkkk jak myślisz zrobić powtórkę dziś wieczorem czy nie ma już sensu???

Gość monikkkkk
ale czego ??? powtórke ???

Gość bobolka
Przytulania się...

Gość monikkkkk
a w poprzednie ciaze zachodziłas bez problemu ??? widze ze juz długo sie starasz ??

Gość monikkkkk
a który to dc. napisz bo juz nie pamietam i co ile masz

Gość bobolka
to 18 dc. A nie wiem ile bo jestem po odstawieniu. Wczoraj ponoć była owulacja...

Gość monikkkkk
ja powiem ci tak ze sie boje przegapic tych dni wiec sie przytulam dwa dni przed nawet 3 w dniu owul. i jeden dzien po :) czyli ok 5 dni :) a ostatnio jak byłam u ginka to pow. zebym sie przytulała z mezem od 12dc do 16 dc. a tak to co drugi dzien :)

Gość bobolka
Wiesz tu ma racje. Częste przytulanki osłabiają nasienie co może być przyczyną nie zajścia w ciąże

załozyłam konto na nk login czekoladki8484 hasło: kasia1984 jak chcecie to zapraszam do wspolnej zabawy:) wkonu sie poznamy:) aha najlepiej wejdzcie na ten profil i wyslijcie sobie zaproszenie;) bo w wyszukiwarce nie pojawiał mi sie ten profil nie wiem dlaczego:)

Gość monikkkkk
ja juz tam jestem :)

Gość bobolka
ja też jestem

Gość bobolka
jak jest tam kto???:)

Gość monikkkkk
no ja jestem a czemu ciebie nie ma

Gość monikkkkk
STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO ASHIA..........22.........15........15.03.......Ślask(st arania odłozone) MONIKK........23.........15........23.04.......Podlasie. ...........0 JULITA.........25..........5........15.05.......Wielkopo lskie......0 BOBOLKA......25..........18.......1.05........Dolnoślask ie........2 NATASZA.......27...........6........19.04......Wielkopol skie......0 AGA.............31..........2.........3.05.......Ślaskie ...............1 MIMI...........33...........3........23.04......Łudzkie. .............1 BRZUCHATKI NICK................WIEK...........TYDZIEN..........TERM IN... TIKOTIKO..........30................6.................gr udzien

Gość bobolka
Już jestem:)

Gość bobolka
24 powinnaś dostać @ ???

Gość monikkkkk
nie 23.04

Gość bobolka
sorki ślepak zemnie przecież w tabelce jest:>

Gość bobolka
ile trwa przeciętnie u Ciebie cykl??

Gość bobolka
ja za godzinkę idę sprawdzić z ciekawości co dzisiaj u mnie pokaże test owulacyjny..

Gość bobolka
Ja już teraz całkiem zgupiałam :( o godz. 18 zrobiłam znów dwa testy i oba znowu pozytywne... Co jest grane?????????????? to już miałam tą owulacje czy dopiero będę miała?????????? POMOCY!!!

Wpadłam na chwilke zobaczyć co u was :) Bobolka - ojej to rzeczywiście dziwne,że po negatywnym teście teraz znów pozytywny. Wiesz dużo zależy w jakim moczu testujesz, jak jest bardzo rozrzedzony piciem taki jasny mimo,że powinien wyjść pozytywny to wychodzi negatywny. A w zbyt gęstym takim mocno żółtym może pokazać pozytywny wynik mimo,że już jest negatywny. Dlatego tak ważne jest robienie testu o tych samych porach i tylko 2 godziny przedtem nic nie pić żeby mocz był jednakowej konsystencji. No druga mozliwośc to felerne testy.

STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO ASHIA..........22.........15........15.03.......Ślask(st arania odłozone) MONIKK........23.........15........23.04.......Podlasie. ...........0 JULITA.........25..........5........15.05.......Wielkopo lskie......0 BOBOLKA......25..........18.......1.05........Dolnoślask ie........2 NATASZA.......27...........6........19.04......Wielkopol skie......0 AGA.............31..........2.........3.05.......Ślaskie ...............1 MIMI...........33...........3........23.04......Łudzkie. .............1 ANULKA.......23............10.....08.05.......Śląskie.............0 BRZUCHATKI NICK................WIEK...........TYDZIEN..........TERM IN... TIKOTIKO..........30................6.................gr udzien

witam już sie dopisałam. Widze że wy na maxsa sie staracie ja też ale nie obsesyjnie już raz poroniłam i podchodze do tego troche inaczej oczywiscie bardzo chcemy ale mam również w sobie strach i obawy że to najgorsze może sie powtórzyc... Mam za soba szereg badań po których okazało sie że mam torbiela na jajniku wiec musielismy odłożyc starania na jakiś czas ale naszczescie torbiela już niema wiec wraca do staran na nowo z nową wiarą w sercu.... witaj Monia widze ze już niedługo sie okaże czy malutkie szczescie nosisz pod sercem czy jeszcze w....sercu ja narazie w sercu ale już niedługo mam nadzieje że sie uda....

Gość monikkkkk
anulka ja co miesiac mam nadzieje ale chyba naprawde nadzieja matka głupich :) bo zawsze sie rozczarowóje :(

Gość monikkkkk
Anulka fajnie ze do nas dotarłas :)

Gość monikkkkk
dziewczynki mnie to raczej dzis nie bedzie ide pomóc dla meza :) do juterka :) Bobolka ja mam ctkle co 28-30 dni i w tym cyklu była owulacja niby 14dc. a w poprzednim 13dc :) jeszcze kozystam z kaledarzy w necie i tam z 7 dni pokazuje dni płodne a nawet wiecej :) wiec tak sobie czasami licze :) pozdrawiam

Gość bobolka
anulko1986 ja też pierwszą ciąże poroniłam.Przy drugiej i trzeciej plamiłam do 12 tc. Teraz mam dwie piękne córeczki więc głowa do góry i niczym się nie martw Monikkkkk ja też mam takie motto: Nadzieja matką głupich ale każda matka kocha swoje dzieci!!! Zawsze o tym pamiętaj:) Tikotiko zawsze na dwie godziny nic nie piję więc tym bardziej się dziwię!!! A testy były dwóch innych firm... A kłucie?? Już sama jestem głupia:(:(:(

Gość bobolka
STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO ASHIA..........22.........15........15.03.......Ślask(st arania odłozone) ANULKA.......23............10.....08.05.......Śląskie... ..........0 MONIKK........23.........15........23.04.......Podlasie. ...........0 JULITA.........25..........5........15.05.......Wielkopo lskie......0 BOBOLKA......25..........18.......1.05........Dolnoślask ie........2 NATASZA.......27...........6........19.04......Wielkopol skie......0 AGA.............31..........2.........3.05.......Ślaskie ...............1 MIMI...........33...........3........23.04......Łudzkie. .............1 BRZUCHATKI NICK................WIEK...........TYDZIEN..........TERM IN... TIKOTIKO..........30................6.................gr udzien