Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda lat 24

Dlaczego ateiści są tacy agresywni?

Polecane posty

Gość ej wkurzony
tak, jest obraźliwy, jesli tego nie widzisz to coś z tobą nie tak.

wkurzony - wycięli pewnie automatycznie wszystkie Twoje posty - bo bluzgałeś - więc się nie obruszaj, że jeden bez bluzgów też został wycięty

Gość u kafee
ej wkurzony zachowujesz się jak wyznawca rydzyka

wkurzony - a wiesz Ty co to jest państwo świeckie? polecam jakiś słownik bez bluzgów

Gość wkurzonyzły
nie nie widze tego , przeciez wiadomo , że na wsi mieszkają raczej ( nie wszyscy) prości z reguły niewykształceni ludzie , którzy wierzą w rózne zabobony są łatwowierni a ksiądz na prowincji jest cały czas autorytetem więc nie dziwne , że więszky odsetek katolików jest na wsi niż w dużych miastach bo łatwiej człowiekowi niewykształconemu wierzyć w bajki.

Gość uu kuffa
Państwo świeckie ? Z religią niemalże obowiązkową (bo krzywo patrzą) Z księżami w polityce i życiu codziennym ? Strach konserwę otworzyć bo ksiądz wyskoczy !

Bo ateiści są beznadziejni, chodziłąm z jednym taki to są gnojki

Gość gardenia*
Zajęlam się pracą na troszkę i widzę, że dyskusja już calkiem schodzi z argumentów na bluzgi :( Szkoda:)Zwijam się :) Pozdrawiam, milego popołudnia zyczę :)

i co, że prości i niewykształceni? to niby gorsi? Czyżbyś Ty opracował 100% dowód na nieistnienie Boga?

Gość tee gardenia
dyskusja siegneła twojego poziomu:P

Gość wkurzonyzły
nie gorsi nie powiedziałem tego człowiekowi prostemu i niewykształconemu łatwiej uwierzyć w bajki i fantastykę ot co dlatego na 100 mieszkańców napewno jest więcej osób wierzących na wsi niż w dużych miastach

smutno czytać takie bluzgi:O jak mozecie wsadzać wszsytkich ksieży do jednego worka? Zgadzam sie ze nie wszsycy ateiści są agresywni. Sa tacy którzy umieją bez narzucania swojego zdania mądrze i trafnie wyrazic swoje poglądy. Niestety wszędzie są czarne owce.

Gość gardenia*
Nie obrażaj - nie masz argumentu, trudno :) Ale po co wyskakujesz z gębusią ? :) I od razu pięknie prezentujesz na co Cię stać :) Szczyt wysublimowania :)

Gość tee gardenia
pokazałaś jaka jesteś na tym topicu -nietolerancyjna czepialska i zjadliwa jak ciotka stara pann jednego z forumowiczów:P

Gość gardenia*
:) Pokaż palcem - udowodnij COKOLWIEK :)

Gość uu kuffa
Magdo 24 - może nie wszyscy bo wszędzie są perełki ale to własnie ci najgorsi pracujana opinie całości...

Gość uu kuffa
Magdo 24 - może nie wszyscy bo wszędzie są perełki ale to własnie ci najgorsi pracujana opinie o całości...

Gość tee gardenia
nie musze niczego udowadniać sama sie pokazałaś we właściwym świetle 🖐️

Gość bez agresji
Skoro zgadzasz się, że nie wszyscy ateiści są agresywni, to dlaczego założyłaś topik pt. "Dlaczego ateiści są tacy agresywni?" Postawiłaś tezę, że ateiści są agresywni w stosunku do katolików, a teraz twierdzisz, że sama się z nią nie zgadzasz. Po co więc siać ferment?

dyskusje sa po to by wymieniać sie poglądami. Mozna sie też w trakcie nich do czegoś przekonać. Jaśniej?:P

Gość uu kuffa
Przepraszam bardzo, wchodzę ci z buciorami do chałupy, za przeproszeniem - sram na dywan i pytam "dlaczego wszyscy do których wejdę i nasram są tacy agresywni ?"

Gość bez agresji
I po co ten jęzor i protekcjonalne odzywki przy prostej odpowiedzi na proste pytanie? Nauczyłaś się zatem, że nie należy generalizaować? W wieku lat 24? Gratulacje.

Gość uj Madzia
nie popisałaś się :P

Gość ta madzia
to typowy przykład " wszyscy są tacy źli, ja jestem taka dobra, trochę grzeszę, ale jestem i tak lepsza od tych, co są ode mnie inni" Madzia, żal mi Ciebie, szczególnie po tym, jak napisałaś, że się bzyskasz, ale rzadko :) Albo się to zrobiło, albo nie.

hmm ja tam do ateistow nic nie mam,sama jestem aktoliczką,ale nie jakas tam gorliwa...po prostuz wyklym czlowiekiem pelnym wad....ale mimo tego,coz zostaje wysmiewana przez to,ze raz na miesiac pojde do kosciola itd..:O.a sama jakos innych nie obrazam ...

Gość tutaj nikt
nikogo nie wyśmiewa za chodzenie do kościoła :) Tylko zwaraca uwagę na nietolerancję, klapki na oczach, zakłamanie, które wcale chodzeniu do kościoła, lub tez wierzeniu, bo to chyba dwie rózne rzeczy ;), nie musi towarzyszyć :)

hmm no ja jestem wierząca ..chodzi mi o moje otoczenie w ktorym są roznowyznaniowcy....tak więc mnie zastanawia takie wyszydzanie tylko dlatego,ze sie ejst wierzącym itd....

hmm no ja jestem wierząca ..chodzi mi o moje otoczenie w ktorym są roznowyznaniowcy....tak więc mnie zastanawia takie wyszydzanie tylko dlatego,ze sie ejst wierzącym itd....

ja jestem ateistka a nie jestem agresywna wobec wiary chrzescijanskiej..... moze dlatego ze zostalam wychowana w katolickim domu..... chociaz z drugiej strony jak w dyskusji katolik zacznie mnie atakowac to podejme rozmowe...... czesto goraca, ale to nie koniecznie musi byc wina ateisty

wkurzony --> wyjaśnij mi takie poglądy jak to napisałeś powyżej: \"przeciez wiadomo , że na wsi mieszkają raczej ( nie wszyscy) prości z reguły niewykształceni ludzie , którzy wierzą w rózne zabobony są łatwowierni a ksiądz na prowincji jest cały czas autorytetem więc nie dziwne , że więszky odsetek katolików jest na wsi niż w dużych miastach bo łatwiej człowiekowi niewykształconemu wierzyć w bajki.\" Komu wiadomo? Masz chłopów (oczywiście nie wszystkich) za durniów i naiwniaków poddanych manipulacji proboszcza i wikarego pobliskiej parafii, podatnych na bajki? A ty może jesteś psychologiem? Dokonałeś jakichś badań? A w ogole skończyłeś \"podstawówkie\"? Odrobinę pokory i szacunku dla cięzko pracujących ludzi, których bezpodstawnie obrażasz. Odmawiać komuś inteligencji, mądrości, doświadczenia i prawa wyboru, bo jest wierzący i jest ze wsi? dream --> nie ciebie mialem na mysli