Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaa

Clostilbegyt-dziewczyny brałyście te LEKI?

Polecane posty

Myślałam przez chwile ze to żarcik ma prima aprilis :) Ej a ten cykl miałaś w końcu bez clo? Ale wcześniejsze z clo?

Gość Blanka2014
Tak wcześniejsze dwa miałam z clo ten bez i owulke monitorowana dostalam pregnyl na pęknięcie noi chyba pekl :) :)a na własną rękę piłam inofem :)

Gość gośćnana
Jak by nie było to druga krecha :-)cień cienia ale jest :-)Super wiadomość!!!-:) Jejku piękna pogoda aż się żal robi że trzeba leżeć:-(

Gość nikita03285
Blanka super wiadomość:)

Gość Kmom
Blanka gratuluje:)

Gość Blanka2014
Nieśmiało się cieszę i dziękuję ale do środy ciężko mi będzie wytrzymać :D oczywiście cienia poleciała po jeszcze jeden test jakiś najczulszy i wyszła krecha nie jakaś mega ciemna ale cieniem jej już raczej nie nazwę jutro pójdę na betę ale i tak wyniki dopiero we wtorek ehh

Gość Blanka2014
Dzięki Dor ale niestety najbliższy 35 km ode mnie :(

Gość Blanka2014
Oooo ironio nie dość ze mnie skupi 4 razy to wyniki będą dopiero w środę po 10 a wizyta na 11 ha ha ha ha

Gość gośćAla
Blanka, gratulacje!!!!! Fantastyczne wieści :) Słyszałam, ze często tak jest, że w nstępnym cyklu po zakończeniu Clo często się zachodzi :)

Gość gośćAla
Magdzik, daj znać jak będziesz mieć wyniki. Ja też będę musiała zrobic identyczne badania..

Gość magdzik_d
Blanka2014 super wieści, gratulacje i byle do środy :) gośćAla moje AMH to 4,4 ng/ml (FSH 7,18 mlU/ml, estradiol 42,47 pg,ml) robione w 3 d.c. oczywiście już przegrzebałam neta, prawidłowy powyżej 1 a powyżej 3 podobno może świadczyć o policystycznych jajnikach tylko na tyle usg, które miałam robione i wizyt u lekarzy to by mi któryś to stwierdził.....

Gość gośćAla
Magdzik, najważniejsze że masz rezerwę jajnikową! lepiej mieć powyżej 3 niż poniżej 1 :) FSH piękne a na estradiolu się nie znam. Ja w czwartek idę do gina na monitoring zobaczyć co udało mi się wyhodować w tym cyklu :)

Gość Beatricze17
Blanka gratulacje :) super wiadomość, to 3mam kciuki za przyjemną wizytę u ginka :)

Gość magdzik_d
gośćAla zobaczę co mi powie lekarz jak pójdę do niego (najwcześniej w maju, bo kazał mi przyjść zaraz po @ i w tym cyklu nie udało mi się do niego tak zapisać). W czwartek też idę na USG (9 d.c.) monitoring tak dla siebie ...zobaczyć jak wygląda u mnie sytuacja w 3 cyklu bez clo. Głównie chodzi mi żeby zobaczyć jakie mam endometrium (czy w końcu wino i orzechy coś zdziałały) i jak pęcherzyki rosną bez clo.

Dziewczyny, u mnie znowu lipa. Mialam jakieś przeczucie ze w tym cyklu nic z tego nie bedzie. W czwartek bylam na wizycie i mialam pecherzyki po obu stronach ok. 18 mm. A dzisiaj bylam zobaczyc czy pękły i.... nie pekly. Nawet nie urosly. Endometrium ladne. W nastepnym cyklu clo 2 razy dziennie :(((

Gość Kmom
Megan kurcze 18mm to juz w miare duze. Moj lekarz mowi ze od 15mm to one juz rosna napewno nie bede staly w miejscu:(

Mi się pierwszy raz tak stalo. Nie pekaly. Ale nie bylo ze sie tak zatrzymaly. Zawsze bralam 5 tabletek. A w nastepnym cyklu az 10.

Gość Scent86
Hej. Jestem tu nowa. Pierwszy cykl z clo. Dzis 5 raz wziwlam tabletke a w piatek ide na monitoring. Jak reagowalyscie po clo? Mialyscie duzo wiecej pecherzykow?

Gość magdzik_d
Meegann ja na 18 mm dostawałam pregnyl wg mnie ładne pęcherzyki, nie chciał lekarz nic zapisać

Gość Blanka2014
Megann a nie mógł ci dac pregnylu na pęknięcie dziewczyny mnie sie poprawiły cykle po tym inofenie no ale min miesiąc trzeba pić rano i wieczorem po jednej saszece kurde jutro sadny dzien

Gość gośćAla
Meegann, a nie mogl cos Ci dać na pęknięcie? Czy już było za późno? :(

Gość Blanka2014
Megann a nie mógł ci dac pregnylu na pęknięcie dziewczyny mnie sie poprawiły cykle po tym inofenie no ale min miesiąc trzeba pić rano i wieczorem po jednej saszece kurde jutro sadny dzien

Pytalam. Lekarka powiedziala, ze troche późno bo 17 dzien cyklu i pecherzyk moze nie byc pełnowartościowy i ze podanie leku i tak nic nie da. Chyba muszę od tego odpocząć. Chyba wezme jeszcze raz clo tak jak zaproponowala i jak nie wyjdzie to chyba robie przerwe. Blanka, ja piję inofolic caly czas. Powodzenia jutro :) A jak mialyscie brac 2 tabletki dziennie to bralyscie dwie na raz czy jedna rano i druga wieczorem?

Gość Blanka2014
Meeganne rano i wieczorem po jednej a teraz miałam cykl bez clo

Gość Kajducha
Wczoraj mialam 17 dc bylam na usg okazalo sie ze zrobila sie torbiel ktwotoczna.. mam czelac na okres i zaczac brac antykoncepcyjne tabletki zeby jajniki odpoczely a torbiel sie wchlonela... ale dzis rano zaskoczenie dostalam okres.. nie jest to tylko plamienie bo krwi bylo duzo i bardzo ciemna.. nie wiem co mam robic.. zaczac od dzis brac tabletki anty czy co ? Skad takie krwawienie po cyklu 17 dniowym.. czy to ma cos wspolnego z ta torbiela krwotoczna ? Chyba musze zadzwonic do lelarza i zapytac co dalej.. ;(

Gość Blanka2014
Hyyyy kajducha nie fajnie ale mnie też na torbiele dawali tabletki anty a może po tym usg dostałeś @ najlepiej zadzwonić do swojej gin bo tak jakoś dziwnie masz ta miesiaczke Ja dzisiaj bylam i lekarza bete mam 83 nic nie ma jest tylko powiększona macica i Endo powiedział że dobre mam iść za dwa tygodnie bo wyliczył że to jest dopiero dwa tyg od owulacji więc wcześnie bardzo dostalam duphaston na podtrzymanie i czekać odliczać dni oby było wszystko ok

Gość Kmom
Blanka trzymamy kciuki. Jest dobrze. Beta urosla :)

Gość gośćAla
Kajducha, ja bym dzownila do lekarza! moze ta torbiel pękła i dlatego krwawisz? Scent, niektóre maja wiecej.. ja akurat mam tyle samo ale jak to okreslił lekarz - są lepszej jakości.