Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koksinel

GDZIE NA WAKACJE W TYM ROKU???

Polecane posty

Gość lovelorne
A nie, do Bułgarii samodzielnie :)

Gość buul
ja zostaje w mieście eh ale może coś się będzie fajnego działo...hope so.. wiem ze u mnie w lublinie jakoś koło 16 czerwca będą Pikniki Bliskie Sercu to sie wybiorę

Gość tosiuniak
To ja też się dopiszę :) Egipt, Hurghada w drugiej połowie lipca :)

Gość oliwkowa
a ja nigdzie nie jade

Gość hanna anita
Raz w życiu byłam na wycieczcce zagranicznej, w Egipcie na objazdówce Egipt starożytny. Na podróży poślubnej :) Było nieziemsko, każdemu życzę choć jednej podróży za granicę, bardzo poszerzają się choryzonty. A teraz, na miarę możliwości, jedziemy z naszym małym szkrabem w Beskid Niski, a potem do teściów na wieś.

Gość mnie tam sie podoba
J chyba w tym roku do Chorwacji. Na wlasna reke, mamy przejechac przez caly kraj w 3 tygodnie. Bedzie super :)

ja już miałam drugą ratę wakacji - w niedzielę wróciłam z Gorców, było super, nie licząc meszek

Gość malkatka
rejs mazurski, np www.ois.pl

Gość wakacyjna-lala
gdzie w tym roku sie wybieracie?ja zastanawiam sie nad wyjazdem gdzies za granice,ale nie wiem gdzie:( piszcie gdzie jedziecie i jaki koszt wyjazdu,z góry dzięki

Gość wakacyjna-lala
nikt sie nie wybiera na wakacje?

A ja znowu się wpiszę , i znowu napiszę, że Turcja :) 16.06. prawdopodobnie ok. 1300 zł /7dni

no to ja też sie dopiszę - już byłam - południe Hiszpanii w marcu, okolice Alicante, Benidorm, Walencja lipiec - Kraków i pewnie Tatry po słowackiej stronie, jeszcze nie ustalone

a koszty - absolutnie po minimalnej, ropa i autostrady plus częściowo jedzenie i spanie - 950 zł/os (10 dni)

Gość wakacyjna-lala
ja chciałabym w połowie sierpnia,może do egiptu albo na wyspy kanaryjskie?tylko nie wiem czy teraz juz trzeba rezerwować czy czekac do ostatneij chwili i cos z last minute?

Gość mike05
Jeśli chcesz wypocząć w krainie tysiąca jezior, spacerować wśród mazurskiej przyrody, wędkować oraz zbierać grzyby, oznacza to, że domek ten jest idealny dla Ciebie i Twojej Rodziny! Znajdziecie u nas świetne miejsce do wyciszenia i świeże mazurskie powietrze. Położony niedaleko Ełk oferuje również wiele atrakcji, np: basen kryty ze zjeżdżalnią, korzystanie z przejażdżki kolei wąskotorowej itp. Sprawdź sam i zobacz, że warto!!! http://www.mazury.blo.pl/ PONADTO OFERUJEMY: * miejsce na ognisko * ogrodowy murowany grill * meble ogrodowe, leżaki, baseny dmuchane dla dzieci z różnymi atrakcjami * plac zabaw dla dzieci ( piaskownica, huśtawka, itp.) * piesze wycieczki po okolicy ( ok. 200 M las i jezioro) * w sezonie las pełen grzybów, jagód, ITP. * wędkowanie z pomostu * parking na posesji * kuligi w zimie PROPONUJEMY: * wczasy * spotkania towarzyskie * wędkowanie * zabawy karnawałowe,sylwestrowe, ITP. * wynajęcie domku pod komunie * imprezy na powietrzu

Gość aza zaza aza
ja do Turcji gnam.Duzo płacę bo 4300/2 tyg ale za to ultra all :P

GDZIE W TYM ROKU JEDZIECIE NAD MORZE 08:24 MORKIA ????ja tez mam zamiar jechac ale nie wiem gdzie 08:47 Blondynahihi Ja jade nad morze, bo zimą byłam w górach hihi 08:49 bulgaria - rawda :)

Pariss ja byłam teraz w maju w Turcji Z GTI - Riva Club N super pogoda klimat ludzie GTI to profesjonaliści w każdym calu i jeśli onich chodzi same pozytywy a to wazne żeby czuć sie pewnie na wyjeździe Zaproponuj mi cos proszę na koniec lipca lub sierpnia all inclusive w rozsądnej cenie i z atrakcjami dla 8 latki uwielbiajacej i umiejącej świetnie pływać . prosze o pomoc bo zaczynam jeżdzić - latać i chętnie skorzystam z rad bardziej doświadczonej osoby

Gość jaa...
a ja wyjezdzam do hiszpanii,na Costa Brava-lloret de mar,Tossa de mar,Blanes.Jest tam naprawde przepieknie.Polecam

Gość Greta Jos
A ja lecę sobie do Bułgarii. Moi rodzice byli jakiś czasu temu i bardzo byli zadowoleni. Zresztą widziałam zdjęcie i są super. W tym roku postanowiłam z chłopakiem polecieć, ale wykupiliśmy sobie wycieczkę w bp.

Gość ziombeell
ale walisz ściemy ba-sia .. haha ty meksyk widzialas czy coś... ludzie nie ściemniajcie i nie fantazjujcie na forach gdzie bywacie na wakacjach... Ja mieszkałem 8 lat w Hiszpani teraz mieszkam w najładniejszej części Florydy i pozdro

www.peljesac.pl/orebic/willa-trstenica.html zobaczcie tu ,niekoniecznie ten domek ,ale na ta strone -Chorwacji taniiej nie ma

Gość Wooolka
Właśnie wróciłam z Tunezji w zeszłym tygodniu - polecam!! Byliśmy w Paradis Palace w Hammamet z tui i muszę powiedzieć, że rewelacja :) To były wakacje z założeniem \"pobyczyć się na plaży i odpocząć\" i udało się zrealizować plan w 100%!

Gość Kixx22
Tunezja jest śliczna, ale w zasadzie poza plażami nie ma tam za bardzo co oglądać. Wolę np. Egipt...

Gość illli
Czy ktoś z Was był na wakacjach z Eurocampu? Proszę o opinie ponieważ chciałbym z rodzinką wyskoczyć do Włch w przyszłym roku w czerwcu. Z gory dziekuje za informacje