Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała blondyneczka

zmieniam swoje życie

Polecane posty

Cały czas ktoś zagląda. Dreamer, widzę, że na nasze szczęście wracasz do uzależnienia od internetu troche ;-)

oooo odezwal sie ktos;). ja jak na razie jestem na etapie realizowania celu;)codziennie blizej ;).dzis zabiegany dzen bleeee i troche nauki.a co u was sie dzieje?skad w ogole jestescie?

Gość Niewiadimo
Dzis skasuje wszystkie smsy od bylego. Choc minelo ponad pol roku jeszcze tego nie zrobilam:(

Witajcie kochani:) ja tylko na chwilke. Bardzo się cieszę ,ze topik jest dla niektórych z was inspiracją do działania, że daje wam wiarę że i Wam się uda osiągnąć szczęście:) szczerze Wam tego życzę:) każdy z nas ma tego kogoś , tą drugą połówkę która na nas czeka. trzeba tylko cierpliwie czekać no i oczywiśce w miarę możliwości działać:) ja z moim kochaniem jesteśmy najszczęśliwsi na świecie:) kto wie , może jest juz nas 3 :) okaże się to za kilka dmi:) pozdrawiam cieplutko i życzę wszystkiego naj naj:)

Gość anieska
witam wszystkich ;) postanowilam dolaczyc do waszego grona forumowiczow i zmienic wszystko na lepsze oczywiscie :) wizyte u fryzjera mam juz za soba, teraz przyszedl czas na najtrudniejsze..wyrzucic zdjecia,wykasowac smsy,wymazac z pamieci fajne chwile, nie wzdychac i przestac sie bac ze bede sama! NIe ukrywam,ze licze na wsparcie :)

Gość 9999999999999999999999
mala blondyneczko a to nie za szybko na takie sprawy? przeciez ledwo go znasz ?

aniesio licze, ze bedziesz kolejna szczesciara i uda ci sie zmienic zyce skoro tego chcesz;) pozdrawiam.zdawaj relacje z postepow. a co zrobilas z wlosami ?:> :)

aniesko - wszystko ok, tylko nic na siłę, to samo przyjdzie. \"wymazac z pamieci fajne chwile\" - wręcz przeciwnie - pamiętać, ale jak przeczytaną i zamkniętą stronę książki, i starać się następną jej stronę uczynić jeszcze fajniejszą. Powodzenia, dasz radę. :)

Gość anieska
wlosy pociemnilam szamponem koloryzujacym,jestem naturalna brunetka wiem wybralam kolor gorzkiej czekolady i teraz sie kuszaco blyszcza ;) do tego wycieniowalam a ze mam troszke falowane to efekt mnie bardzo zadowala..czyli pierwszy udany etap za mna :D ? po namysle zgodze sie ze milych wspomnien nie warto wymazywac, tylko jak to zrobic aby w chwilach jesiennej pluchy i dolkow nie rozpamietywac?

ja się nie znam - ale może po prostu rozpamiętywać \"w przyszłość\" tzn. działać, żeby znów były piękne chwile i przyćmiły tamte

haha dreamer haha nie moge:czy gorzka czekolada ma jakis inny kolor od slodkiej\" dobre;). mam nadzieje, ze wszystko pojdzie okej.dreamr ma racje, ze nie warto apominac o tych udanych chwilach, zrestza i tak ich nie wymarzesz;) lepeij sie cieszysz, ze sie w ogole przydarzyly..

Gość anieska
alez oczywiscie! mleczna jest brazowawa a gorzka jest ciemniejsza troche :)

\"haha dreamer haha nie moge:czy gorzka czekolada ma jakis inny kolor od slodkiej\" dobre\" - no co, mało spostrzegawczy jestem to się pytam :P - może to smak przesłania mi kolory ;)

jak dobrze, że ja mam takie problemy z głowy :P - dlatego może nie zwracam uwagi na różnicę w kolorach czekolady ;)

Gość anieska
Gorzka jest zdrowsza :D to moze i kolor lepszy ;)

Gość anieska
no to mam kakaowe wlosy ;) brrr.. poniedzialek ;/