Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobic

Musze schudnac 30 kg. Jak to zrobic. Pikawa mi wysiada.

Polecane posty

Gość jak to zrobic

Waze 115, powinienem ponizej 90. Normalnie serce mi wysiada i musze schudnac bo odkituje. A i tak sie kiepsko czuje. Jak to zrobic?

Gość KASSSSIA
WIECEJ RUCHU MNIEJ JESC NAJLEPIEJ JESC WSZYSTKO ALE DO 1000KCAL SILNA WOLA I SCHUDNIESZ =)

Polecam dietkę 1000 kcal, schudniesz na bank. Ja schudłam już 20kg i dalej chudnę, nawet bez ćwiczeń :) Powodzenia.

Gość kasia_24
witam!! a co powiesz na diete bez głodzenia.ciaglego liczenia kalorii i uczucia głodu.z mnostwem energii i fachową opieką konsultanta??? ja juz zrzucilam 5 kg.zostalo jezcze 10 i tak mysle ze do wakacji bede niezla szprycha.juz nie mam problemow z cera i przewodem pokarmowym.przede wszystkim jest to zdrowe!!!a zdrowie jest najwazniejsze.niedawno poznalam faceta ktory schudl na tym jakies 40-50 kilo i to bylo 7 lat temu.od tej pory jego waga stoi w miejscu.zostawiam namiar mailowy na siebie.gdybys chcial sie umowic na kosultacje ktora poprzedza rozpoczecie takiej diety.pozdrawiam serdecznie!!!

ja wierze w dietu ubogowęglowodanowe- atkins, plaż południowych. wyrzuć węglowodany, jedz więcej białka i zdrowych tłuszczy a waga poleci w dół i to szybko.

Gość kasia_24
moj adres to ladybird-21@o2.pl ach te chochliki :)

Gość ulka123
jeśli potrzebujecie porad dietetyka na temat – jak prawidłowo skomponować dietę w przypadku nadwagi, otyłości, nadciśnienia czy cukrzycy to wiem że podczas Pikników Bliskich Serca takie można uzyskać. dodatkowo instruktorzy fitness poinformują, jak zaplanować właściwy zestaw ćwiczeń, który wzmocni kondycję układu krążenia oraz poprowadzą specjalne pokazy -najbliższy Piknik będzie w Krakowie na błoniach 3 czerwca.

Gość do bk
masz gotową taka dietkę? mozesz wpisac ?

Gość kasiu 24 a ile
bierzesz za taką konsultację i co w ypadku gdy jestem z innego miasta ?

Gość MarekTwardziel
ulka123 -chodzi ci o te pikniki Flory? ja byłem w zeszłym roku i naprawdę warto tam pójść wiele atrakcji ale najważniejsze ze dowiedzięć sie można jak o siebie dbać pójdę i w tym roku!

Gość weri202
Jak to jak to zrobić ruszyć tyłek zmienić nawyki żywieniowe a ja do tego jeszcze przyjmowałam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl