Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIELKI POWRÓT TOPIKU

Gdyby lekarzom płacono od WYLECZONEGO pacjenta poumieraliby z głodu

Polecane posty

Gość oooooooo shit

Gość hopla hoooplaaaa

Gość Barbarzyńca*****
Drodzy lekarze - nie beędźcie tak żałośni i nie strazcie nas wyjazdami, bo my pacjenci wolimy, zeby leczył nas dobrze wykaształcony i mający pojecie o medycynie Ukrainiec, czy nawet Murzynek Bambo, niż niedouczony łapówkarski polaczyna, z trudem kończący studia, na naciąganych trójach.... Powodzenia za granicą przy wynoszeniu basenów, ale cóz podobno PIENIĄDZ NIE ŚMIERDZI, przynajmniej nie lakarzom, prawda, szanowni medycy? :D

Gość hop w górę

Gość Brak słów*
Brakuje mi słów, żeby napisać co myslę o ścierwach pielęgniarskich, które zraziły 48 dializowanych pacjentów żóltaczką. Banda ignorantek, których zawód powinno się juz dawno zlikwidować!!!!! Najgorsze jest to, że jak zwylkle będą bezkarne, a kara może być miom zdaniem tylko jedna - też pozarażać to łajno pielęgniarskie!!!

Gość co tu tak cicho
???

Gość strajkująca
no właśnie a ja gotowa i zwarta do boju

Gość co tu tak cicho
to ty jeszcze strajkujesz, służbo dentystyczna? :D Bleheheeeeeeee. Nie odpowiadaj, nie chce mi sie z toba gadać. Szkoda, że wylali cię z pracy, z reszta i tak nie byłabyś nikomu potrzebna. Od kogo będziesz teraz wyąebrywac kawę, biedaczko? :-(

Gość strajkująca

Gość strajkująca
jak tam miazga ,co? z twojej smierdzącej,zapróchniałej japy hihih

Gość strajkująca
a teraz wchodzi Sośnierz 🖐️ i bedą podwyżki!!!dla nas

Gosciu otrzymał nobla pokojowego za pozyczki !!!OK. ale cos mnie poruszylo w audycjach telewizyjnych i wypowiedziach autorytetow! mowia ze tam w 3 swiecie ludzie zyja za DOLARA dziennie zrobimy ,krotkie liczenie . 4 osobowa polska rodzina : Maz pracuje zarabia 1000 zł niech to bedzie przykladowo lekarz za mieszkanie zaplaci 300zł gaz,prad 200 zł telefon100zł. przyjmijmy ze auta nie posiada zostaje 400zł na zycie czyli po 100zł na jedna osobe! daje to 32 dolary miesiecznie na osobe wiec to daje okolo 1 dolara dziennie !!!a gdzie rodziny kore zyja za 500-600zł !!!!!!!!!! cos mi tu nie gra !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> tak jakos mi to siadlo pod temat ;)

Gość poodnoszęę

Gość znów aktualne

Gość wrrrrrrrr
zwłaszcza mojemu ginekologowi, połamac ręce, niech więcej nie użyje... po obejrzeniu wyników usg i usłyszeniu wstepnej diagnozy, stwierdzil, ze nie ma sie co przejmowac i zebym wrocila jak przez rok nie zajde w ciaze.... mam pco...

Gość wrrrrrrrr
a najgorsze to te ścierwa pielęgniary, raz jak leżałam w szpitalu, na 2 oddziaąłch po kolei przez tydzien to naliczylam 2 normalne... a dwie takie szm**y zostawiły mnie podłączoną pod kroplówkę z oksytocyną przy porodzie i poszły oglądać klan... okno i drzwi zostawily otwarte i moment zalapalam jakies przeziebienie... przez 2-3 godziny zadna z nich nie przyszla sprawdzic czy zyje...... g*wno bym wam dała a nie podwyzke....

Gość wrrrrrrrr
a jakies 16 godzin po operacji wyrostka pielgniara mnie op... na korytarzu ze jakim prawem jade wozxkiem do toalety, przez taaaaaaki dlugi korytarz, bo mnie sie wozek nie nalezy.... jaki mialam ubaw jak sie dowiedzialam ze ktos z gosci te k*rwy okradł... ale fajne też były.... ocvzywiście w mniejszości

Gość bardzo mało jest lekarzy
znających się na leczeniu, za to większość i to zdecydowana bierze łapówki - niech się przyznają ile maja z tych łapówek...no tylko fakt - to są tchórze...więc nie ma co liczyć na odpowiedź

Gość Hoooops
Podnoszę

Gość pani lekarzowa ma was w dupie
a chuj wam wszystkim w dupe, jak wam nie pasują lekarze to nie zawracajcie nam dupy, nie przychodźcie i pozdychajcie a nie tylko narzekać a tak to lata jeden z drugi jak na sranie d lekarza, jak nie pasuje to wypad z poczekalni

amant konował to jeateś ty ! ksiązkę to ty widziałeś tylko na półce w sklepie!!!! wszyscy jesteście ciemną masą , nikt nie ma takiego wykształcenia jak lekarze i wiedzcie że uważamy was za ciemniaków, tępaków i mamy was tak czy srak w dupie, a wy jesteście tak żałośni ze jak tylko wejdzeicie do gabinetu to lizecie dupe, dajecie czekoladki łapówy a a potem narzekacie i macie z tego i tak wielkie gówno

reszty postów ciemnej masy nie bede czytała, o 10str za duzo jak na takie denny topic kij wam w nery i zdychajcie w domach

Gość J_Loooooooooooo
świetny tytuł, znam paru lekarzy, w dalszej rodzinie, tylko 1 jest w porzo reszt a to gnoje, no i te ich wysokie zarobki od samego poczatku to to jest szok, 1 tysiąc za jeden dyzur, za to że lekarz sobie pospi w nocy, to jakas paranoja :/

Gość .....kropka...................
Jak widac po wypowiedzi lekarzowej, przynajmniej zony potrafią sobie dobrac na miarę :D :P :D ;-)

\"pani lekarzowa ma was w dupie amant konował to jeateś ty ! ksiązkę to ty widziałeś tylko na półce w sklepie!!!! wszyscy jesteście ciemną masą , nikt nie ma takiego wykształcenia jak lekarze i wiedzcie że uważamy was za ciemniaków, tępaków i mamy was tak czy srak w dupie, a wy jesteście tak żałośni ze jak tylko wejdzeicie do gabinetu to lizecie d**e, dajecie czekoladki łapówy a a potem narzekacie i macie z tego i tak wielkie gówno \" JAKBYM CI ZROBIŁ TEST TO Z PEWNOŚCIĄ BYŚ NIE ZDAŁA:P.I O TAKICH JAK WY: http://www.wba52.fora.pl/medycyna-i-weterynaria,42/konowaly-lza,46.html :P.I NIE PLEĆ ANDRONÓW-JA NIE DAJĘ ŁAPÓWEK:P.A JAK BĘDZIE TRZEBA COŚ DAĆ TO PODAM KONOWAŁOWI KULKĘ W CZOŁO.

Gość gość
ciekawy temat

Gość gość
Tak tylko istnieje jeszcze coś takiego, jak choroby przewlekłe. Gdyby taksa była za wyleczenie, nikt nie podjąłby się pracy z pacjentem nie rokującym na wyleczenie. Ja już dawno bym wąchała kwiatki od spodu, a dzięki współczesnej medycynie i kilku wizytom rocznie u specjalisty, co nie jest moim zdaniem zbyt wygórowaną ceną za w miarę komfortowe mimo wszystko życie, mam szansę na długi żywot. Z lekarzami jest jak z fachmanami. Weźmiesz lepka masz fuszerkę i dodatkowe koszty. Jak trzymasz się z niezrozumiałych względów fachowca, który ci nie odpowiada, to do kogo masz pretensję? To samo jeżeli nie dbasz o zdrowie i cudów wymagasz, jak wszystko rdzą przeżarte. Wtedy tylko szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla, tylko to nie uczyni cię zadbanym egzemplarzem, a po za tym ta szpachla wcześniej czy później da znać o sobie.