Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIELKI POWRÓT TOPIKU

Gdyby lekarzom płacono od WYLECZONEGO pacjenta poumieraliby z głodu

Polecane posty

Gość umieścił
w jednej rodzinie - to miło. co nie zmienia faktu, że ich znaczenie jest inne. i to, że dostałaś ignora, nie znaczy, że osoba, któa ci go dała, jest ignorantem.

>>> umieścił [no wybacz - domniemam, że jesteś jedną i tą sama osobą, chociaż Ci tego nie udowodnię, a to że zmieniasz styl pisania na bardziej grzeczy nic tu nie da...] skoro tak zrobił to znaczy że w jakiś sposób są ze sobą powiązane bo wtedy byłoby wyjaśnienie typu: \"powszechnie mylnie kojarzone\" itp. poza tym...jedno pochodzi od drugiego - słowotwórstwo. dlatego też są w jednej grupie. poza tym nie rozumiem czemu zbaczasz z tematu.....wiesz...ten topic nie dotyczy życiowych błędów --- lolity --- tylko sytuacji służby zdrowia w polsce.....:)

Gość zieja z lolity
skoro masz w domu slownik Kopalinskiego, to moze masz oprocz tego jakis ortograficzny? Poszukaj, moze sie znajdzie, a wtedy zajmij sie jego studiowaniem, bo Ci sie przyda. Popelniasz bledy ortograficzne, a nie leksykalne, tak na marginesie. To tyle, Twoich pogladow nie zamierzam komentowac, tylko nie wpieraj innym, ze kiedy opisuja oni sytuacje z zycia swojego lub bliskich osob, to klamia. Podejrzewam, ze nie bylas we wszystkich szpitalach w Polsce, zeby moc twierdzic, ze we wszystkich jest tak samo i skoro Ciebie nie spotkal taki brak zainteresowania jak coreczke Kolorowego Kando, to nie znaczy, ze nikogo nie mial prawa spotkac.

do --- lolity ---: Dla mnie jesteś kretynką. I to nie ze względu na twoje poglądy bo moje są zbiliżone, o tyle że również nie spotkał mnie żaden ból ani żadna krzywda czy zaniedbanie ze strony lekarza. Uważam że lekarze są źli i dobrzy - tak jak w każdym zawodzie. Zresztą to zależy od człowieka, a nie zawodu. Wracając do ciebie, --- lolito --- to nie moge pojąć czemu ty jeszcze z tymi zakompleksionymi ludźmi dyskutujesz. Nic im nie przetłumaczysz i szkoda twojego czasu. Jesteś bardzo inteligentną osobą, która pozwala się obrzażć jakimś palantom łapiącym za słówka. Wyżywają się na tobie bo kiedyś jakiś lekarz zrobił im krzywdę, a ty bronisz lekarzy. Daj sobie siana i nie pisz tu więcej !!!! Będzie tylko gorzej. Coraz bardziej cię obrażają, a gdyby tylko mogli wbiliby ci nóż w plecy bez wachania !!!!! A uważają się za wrażlwców na pewno. NIE PISZ TU WIęCEJ !!! dobrze ci radzę. PS: Fajną masz stopkę :P

obrażać, a nie obrzażać bo zaraz na mnie najadą kretyni jak tylko to wyczają..... hehehe..... Bawcie się dalej i żalcie między sobą.Nic wam to nie da bo to lekarzyna ma wiedzę jak uratować życie a w sytuacji zagrożenia życia może się znaleźć każdy z nas i co wtedy? BAMBUKO !!!!!

Gość Bylam w siodmym miesiacu ciazy
Z mezem mama i coreczka pojechalismy na zakupy. Nagle dostalam skurczy. Poniewaz maz pojechal do myjni, a ja czulam sie coraz gorzej, mama wezwala pogotowie. Przyjechali pod market doktorek wygramolil zad z auta po czym kultyralnie zapytal "no iiii?'. Tlumacze globowi, a on dalej swoje "no iiii?" Na to naszedl moj przerazony i zdezorientowany maz. Super doktorek oburzony " samochodem jestescie, a pogotowie z drodiego konca Szczecina wzywacie" (mieli 5 km). No wiec maz tlumaczy...a doktorek "trzeba bylo taksowka pojechac do szpitala". Po czym zaladowal dupe i odjechali:(:(:(

Gość Bylam w siodmym miesiacu ciazy
Lucca, w sytuacji zagrozenia zycia bylo moje dziecko!!! A zakichany konowal to olal!!!!!!

No to się popisałaś lucca. I nie chodzi o obronę lolity. Dziękuję za zakompleksioną osobę- prawdopodobnie to z racji tego, że mam inne poglądy niż Ty, dziękuję za palanta - prawdopodobie dlatego, że spotkalo mnie ze strony wspaniałych lekarzy tyle złego. Cóż za logika i siła argumentacji - jestem pod wrażeniem. Nikt nie mówi, że dobrych lekarzy nie ma. Są, ale może jest to 1% ogółu przedstawicieli tego zawodu. A tak logicznie i poważnie - patrząc na wpisy tutaj statystyka nie wypada zbyt ciekawie. Mało kto ich broni, w dużej mierze posty obrazują tragiczny stan morale lekarzy.

Gość w niemczech też strajkują
Lekarze strajkują rzecz jasna. I druga jasna rzecz: z powodu zbyt niskich zarobków, oczywiście. Lolitko !! Zgadzam się z wypowiedzią lucca. Cholernie inteligenta to jesteś, ale tu króluje chamstwo i ignorancja. TAK !!!! Zaskoczyło mnie że nikt z Was nie wiedział o strajkach w Nimczech. Tak bardzo niby w temacie siedzicie. Hahaha, śmiechu warte.

Gość lolitka i polecznicy to ten
sam IP

Mówisz o strajku niemieckich lekarzy z przełomu marca i kwietnia. No, strajkowali i co w związku z tym? My jesteśmy tu. Może tam, mieli ku temu powody - nie wiem, nie interesuje mnie to. Nasi powodów do strajku nie mają. P.S. Też mam podejrzenia ,że lolita, lucca i przedostatni pomarańczowy wpis to jedna i ta sama osoba.A to jest nie fair.

W Niemczech strajkowali o zarobki a Polacy jeżdżą tam po pieniądze !!! Ten sam IP? Fakt. Jesteśmy w jednej sieci i znamy się nawzajem. Cała trójka. I mieszkamy na jednej ulicy niemalże. I co z tego? :P To nie ma nic do rzeczy. Przesłała nam link do tego topicu, a my się tylko wypowiadamy. I to za siebie, a nie za nią.

tzn w Niemczech do dziś strajkują. Tamto z przełomu marca i kwietnia to było raz, a teraz juz jest dwa.

Gość kłamiesz. nie kompromituj się.

Gość jaaasne w liczbie mnogiej
buhahahahahaaaahaaaaaaaaaaa:D:D:D

No to przyjedź i sprawdź :) Bedzie nam bardzo miło :) :) :) Własnie zrobiliśmy sobie małą dyskotekę u niej w pokoju więc się śpiesz bo jeszcze chwila i do klubiku :) :) :) :) :) Moze wybierzesz sie razem z nami? a nie użalać się !!!!! a z tym IP.....no internetowcem to ja nie jestem przyznaję :O....na razie architekturę na III roku ciągnę. Mozecie wierzyć lub nie, bo teraz to i tak juz pewnie w nic nie uwierzycie, ale to wasza sprawa. My idziemy na imprezę. Lolita jeszcze nie raz tu pewnie zajrzy ale juz nic nie napisze, bo pojechaliście po niej równo. A nie napisała nic złego. Z Kolorowe Kando to dyskutowala i dyskutowała. Mnie to by juz dawno nerwy poszły do klubu by poszły :P:P:P:P:P

No to cieniutcy z Was dyskutanci, skoro emocje górę biorą. Lolita- nie kompromituj się. Nie nawtykałaś mi jako lolita, to nawtykałaś jako lucca.

Gość muhahahahaaa

To nie ona, Kolorowe Kando. Po prostu my się niepotrzebnie wtrąciliśmy, ale was naprawdę nie da się czytać. Zabilibyście ją. Sama przyznaj że miałabyś na to ochotę? Wkurzała cię na maksa. Mnie też czasem wkurwia, ale to już sprawa między mną i nią. No może Ty byś jej nie zabiła ale inni na pewno. Jak przeczytałem te posty na temat jej ortografii - to bylo głupie. Ni mieliście się czego czepić więc ortografii, łapanie za słówka. Wiem że teraz ją bedziecie winić, bo nie udownodnimy wam że to nie jestesmy jedną i ta samą osobą, czyli nią, ale trudno. Tylko winni się tłumaczą. Ja dwa razy napisałem, ze jestesmy trzema innymi osobami. Jak nie chcecie to nie musicie wierzyć. Wasza sprawa. A my idziemy, bo szkoda nocy :P:P:P:P:P:P

Gość nie ma co gadać z głupiutką
małolatą

Gość żałosna ta lolita
:o

Gość niunio
Ludzie przecież wiecie kto to Lolita !! Komórki mózgu jeszcze niedorozwinięte ( a może w zaniku ) za to hormony rządzą i rozsadzają czaszkę. Ona ma tylko jedno w głowie !! To nie dla niej ten topik , mała przejdż na erotyczny !!

Gość lolita to córeczka lekarza
dlatego pod wieloma nickami powiela swoje zdanie i żali się jak to po niej jadą. Biedaczka...:P Nie ma jednak argumentów, dlatego ściemnia :(

Gość mnogość nicków to się nazywa
SCHIZOFRENIA :D

Gość mnogość nicków to się nazywa
a poza tym, to lolita uważa się za bardzo inteligentną osobę, monotematyczna nimfomanka :O

🌻 nie ważne jak o Tobie mówią: czy dobrze czy źle. Ważne że w ogóle mówią 🌻 wstałam sobie chwilę temu i czytam z rozbawianiem na twarzy Wasze posty :D gdybym już rzeczywiście chciała Was nabrać to bym napisała że korzystam z proxy :P a że mój znajomy w dziedzinie informatyki ogranicza się do znajomości autoCAD to już jego sprawa. on nie musi znać więcej. zna się na innych, zdecydowanie ważniejszych rzeczach. najbardziej rozbawiło mnie posądzanie o nimfomanię. naprawdę nie wiem skąd wniosek o tym że mam chorobliwie wzmożony popęd płciowy.... bo tyle oznacza słowo \"nimfomania\", przyanjmniej z tego co ja wiem. tyle wywnioskowaliście z moich postów? jestem bardzo ciekawa z których wypowiedzi - przytocz. jeśli rozumujecie w ten sposób to właśnie zrozumiałam czemu ten temat wygląda jak wygląda.... :O z \"Wy\" wyłączam Kolorowe Kando, bo to jednyna osoba z która dało się dyskutować. jesli Cię robawiłam to dobrze. to chyba lepiej niż jakbym Cię wkurzyła, bo nie o to było moim celem.

Gość przesadzają z tym strajkiem
na początku ich nawet trochę popierałam, ale przesadzają. od października mają dostać podwyżki, ale nie bo oni chcą już. strajk za długo się przeciąga. to już nie wyglada jak zwrócenie uwagi na swoje problemy, ale jak aroganckie pokazywanie "ja tu rządzę". wygląda to tak jakby nie chciało im się pracowac. pensje powinni dostać tylko ci którzy pracują. zadzwoniłam wczoraj do przychodni a lekarza nie ma bo strajkuje. co lepsze to nie ma też pani z rejstracji bo została wysłana na bezpłatny urlop, bo nie jest potrzebna skoro lekarza nie ma. no zaraz. coś nie halo tutaj. to tacy oni są biedi a babkę z roboty wykopali i bez kasy zostawiają bo sami strajkują za pieniądze????????!!!!!!!!!!