DorotkaM 0 Napisano Lipiec 20, 2006 \"a szyja wedle chęci jak chce głową kręci...\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 No u mnie tez tak nieraz jest:D Jakies tresci przemycam w rozmowie, albo cos chce -slysze 1000 argumentow na NIE_ za chwile mowie: no dobrze nie i...slysze: no dobrze, niech bedzie jak chcesz, ale..sobie nie mysl ze sie ugialem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 20, 2006 czasem to juz mi sie śmiać chce z tych facetów...Ale najlepszy to jest mój tata..dzwonie do niego i mowie ze mam pomysł by cos zrobic tak i tak.Tata oczywiscie sie nie zgadza podajac 1000 argumentów i wrzeszczy ze mam szalone pomysły.Mijaja dwa trzy dni tata mamie opowiada moj pomysł jako swój najlepszy:):):):) A ja z mama boki zrywam...:):):) Wiele razy tak juz zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 20, 2006 Kasik26---->to jest najbardziej typowe...czyjś pomysł za swój... ale wtedy jest jak mówiłam :) on PODJĄŁ decyzję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 Skad ja to znam?????????? :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 A tak w ogole to moznaby bylo sie wymienic numerami GG i sobie jakas konferencje zrobic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 20, 2006 a to nie głupi pomysł... moje gg jest pare stron wcześniej, ale jakby co podam jeszcze raz zaraz muszę uciekać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 20, 2006 przyznam sie ze ...na GG sie nie znam:(:( ale jak Marek wróci to sie podszkole:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 DorotkaM-jak mowisz ze jest to sobie poszukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 20, 2006 szyciej się rozmawia po prostu...i wcale nie jest trudne :) :) :) tak więc KAsik26----> w prośby do męża i na GG :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 kasik26- nie ma sie co znac:D Zakladasz sobie konto, dodajesz ludzi i gadasz ile wlezie:D Podszkolimy Cie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 DorotkaM:podaj numer: nie chce mi sie szukac tyle stron:x:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 20, 2006 joannaz---->jest na 100% dobra teraz już naprawdę uciekam!!! kolorowych snów zyczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 20, 2006 wiem do czego słuzy i tak gadałam kiedys..ale nie mam swojego konta tylko meza...a na niego to nie chce..Ale ja sobie załoze ..jak wróci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 20, 2006 ok! a myślałam że jesteś cierpliwsza ;) 4963583 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Lipiec 20, 2006 Dzieki dziewczyny, wlasnie przyszlam do domku po pracy, zaraz z wami popisze tylko zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 kasik-ok, daj nam wtedy znac:D DorotkaM_ generalnie jestem ale przez te leki nic mi sie nie chce:x Thx;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 DorotkaM- juz cie szukam:D mam i sie odzywam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 kasik26- jeszcze nam Ciebie brak, konferencje sobie urzadzimy jak zalozysz numer:D Jak sie dzis czujesz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 20, 2006 lepiej chyba..mysle ze to te upały tak daja w kosc.. weszłam w meza gg i chyba mi sie udało załozyc swoje:):):) 8632835 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 Kasik juz cie szukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona koniczynka 0 Napisano Lipiec 20, 2006 witajcie ponownie chwila odpoczynku leca bajki wiec Karolcia ma troche zajecia. Wiecie dzisiaj rano tak fajnie bylo, a teraz na stojaco sie poce taki skwar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona koniczynka 0 Napisano Lipiec 20, 2006 a Wy sie przenosicie na gg ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 koniczynka- nie, bede caly czas tu zagladc i pisac, tak mi do glowy wpadlo ze GG sie moze przydac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona koniczynka 0 Napisano Lipiec 20, 2006 bo ja jestem czesciej na skype jak na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 heh, ja mam GG wlaczone caly czas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona koniczynka 0 Napisano Lipiec 20, 2006 no ja tez, ale wiecej znajomych ma skype i to chyba z tego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 Wsio ryba gdzie ,byle gadac mozna:D Skype mi zamula caly komp, dlatego malo co odpalam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 20, 2006 zielona koniczynko..my Cie nie zostawimy:):):) Ide spac:) Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 No wlasnie, nikogo nie zostawiamy:) DObranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach