aniaania 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 BYŁAM!! I widziałam na własne oczy!!!!!Zarodek ma 5.9 mm, jest to sześciotygodniowa ciąża, czyli tak jak przypuszczaliśmy przywieźlismy ją z wakacji:) Widziałam jak mruga maleńkie serduszko........i termin mamy na 18 maja......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 i jeszcze jedno! Mamy dwie fotki naszego maleństwa, razem z przyszłym tatusiem oglądaliśmy:) życzę Wam wszystkim tego przeżycia, nie myślałam, że zrobi to na mnie aż takie wrażenie......i wiem, że teraz wszystko się zmieni..........na początek mój stan cywilny, Wy w większości jesteście mężatkami, my mieszkaliśmy ze sobą, a o ślubie myśleliśmy raczej z rezerwą, a teraz mamy powód.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 aniania, to sie doczekalas :) :) super. :) ucaluj sie ode mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 zyzorowa: najlepiej od 1 dnia cyklu, zacznij jak najszybciej;) aniu: A NIE MOWILAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oficjalne wiec G R A T U L A C J E !!!!!!!!!! Ale Wam dobrze.......... 18 maja_ urodzinki mojej siostry....i naszego Papieza Buziaki Ps. Ale Wam zazdroszcze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 aniaania, no to informuj nas o przygotowaniach, nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja jestem bardddzo ciekawa :). Ja podobnie jak ty, mieszkam ze swoim chlopakiem, ale nie wezmiemy slubu w czasie ciazy, poprostu długo czekalam na dzidziusia, i musze teraz chyba troszke bardziej na siebie uwazac przez to cholerne PCO. A slub to ogromne przezycie, euforia ale tez ogromny stres, ktorego ja musze sie wystrzegac jak ognia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 26, 2006 je tez gratuluje z calego serduszka, ja jestem z 17 maja :) ja też chce... :) SCZESCIARY.... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 witajcie z ranka Moja pierwsza czynnoscia jakbym zaszla (hahahahaha!, az to smiesznie brzmi...) tez bylaby zmiana stanu cywilnego;);) Odkladamy to, bo zawsze cos: a to remont, a to wyjazdy jakies, etc. a tak bylaby motywacja;) wica_____uwazaj wiec i dbaj o siebie jeszcze bardziej Milego dzionka, buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 taaa.... raczej malo tu mówimy o antykoncepcji... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Czesc Mamusie i przyszłe Mamusie:) U mnie dom wariatów-kot sie z psem po domu gania:) Ciekawe czy wszystko przetrwa po tych gonitwach?:) Własnie dzwonili do mnie z pracy..jestem na zwolnieniu...nie mam sił by jezdzic do pracy a mam 35 km.A jazda samochodem bez wymiotów to dla mnie teraz cud nad Wisła:) Maz ma w pt urlop to w koncu pobedziemy sobie razem:) Buziaki,co tam u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisata 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 hej, mozna się dołączyć do topiku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisata 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 ja też staram sie o maleństwo, w zasadzie to dopiero zaczynam i jak tak czytam ile z tym problemów to zaczynam sie martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 czesc, nie przejmuj sie na przyszlosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 wica_____antykoncepcja w lamus kasik26______wspolczuje z tymi wymiotami Moja kolezanka, ktora urodzila miesiac temu miala tak jak Ty: zal mi jej bylo na kazdym kroku. Poprosila gina o cos p/wymiotom na wizycie. Dostala jakies tabletki i jej przeszlo, mogla normalnie funkcjonowac;) aisata _______Witaj serdecznie, jasne ze mozesz Pisz duzo i czesto:) Oraz sie nie martw na zapas: kazda z nas jest inna i ma inaczej z \"tymi\" sprawami:) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Witajcie Kobietki!! Aisata--->witaj w naszym gronie!! Wica, joannaz, aniaania----> teraz to to już wiem że jestem w dobrym towarzystwie :D :D :D bo jak to Asia określiła \"pierwsza czynność jakbym zaszła zmiana stanu cywilnego\" :D :D :D ale z nas pokolenie nie ma co :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Dorotkam:ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;) Zawsze jest milion innych rzeczy niz slub;) Buziak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 WIEM coś o tym!!! ale ja się cieszę że nie jestem z tym sama :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 27, 2006 witam aisata :) jest taka sprawa ze problemy zaczynaja sie jak ktoś na prawde chce dzidzie, najlepiej wychodza na tym ci co nie planuja... :D a co do slubu, to u mnie jest na odwrót, o dzidzi zaczelismy myslec po... i zaczely sie schody.... ale jestem jeszcze dobrej myśli ( chociaż załamka przychodzila po każdym @ lub teście.... ) milego dnia :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 ale mi ulżyło jak to wszystko przeczytałam!!!!!!!!!!!Myślałam, że to same stare mężatki, a jak widać sami swoi:) super!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 ...a tu same stare panny ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Aniaania---->nic się nie przejmuj! :D :D :D niech się ta Twoja kruszynka (5.9 mm) dobrze rozwija!!! Niby Takie maleńkie a jakie WIELKIE szczęście!!! Powodzonka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Wica! Dobrze to ujęłaś :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 wica________nie rob scen:D ANi ja stara:D ani panna:D ( no teoretycznie to tak:P) Buziak;) aniu: nooooooooooo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 teoretycznie: panna, bo stara to nieeeee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 to się uśmiałam:) stare panny... właśnie wróciliśmy z apteki, byliśmy po witaminki, wybraliśmy PREVITAL forte, 100 tabl za 43 zł, polecane rónież dla kobiet, które dopiero planują dziecko, chociaż wiem, że Wy już jesteście przygotowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 tak jest, dbaj o zdrowie!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Mowcie ciezarowki co chcecie ale ja.... jestem za tym aby witaminy uzupelniac owocami naturalnymi: poki sezon jeszcze ciut trwa:P:P:P Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Joanna! Naturalne witaminki jak najbardziej - owoce, warzywa, ale wolę sobie troszkę pomóc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Joanna! Naturalne witaminki jak najbardziej - owoce, warzywa, ale wolę sobie troszkę pomóc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 28, 2006 WItajcie kochane Jestem w takim szoku ze...rece mi sie trzesa jak galareta: teraz przy nsiadaniu rozmawialam z M. o tym ze jade do gina, ze bla bla bla...Zaczelam mowic o naszym tabu: badanie plemnikow....I zaczelam wyklad; ze moze nie bede muslala HSG jak sie okaze ze plemniki slabe, ze dostanie leki i moze bedzie ok,. ze sie boje, bla bla bla.......Wszystko ze spokojem, bez krzyku,( w srodku serce walilo mi jak oszalale, bylam pewna ze zadyma bedzie....) Powiedzialam ze to nic strasznego, ze moje badanie ginekologiczne tez nie jest przyjemne jak leze z gola cip*** przed obcym facetem, ze go kocham, ze pojde z nim na to badanie...........Milczal.....Zapytal : \"po co te badanie?\" Wiec ja zimno, ze spokojem ( bo juz mi sil braklo): \"A czy uwazasz ze....kochanie sie prawie 2 lata bez zabezpieczenia nie swiadczy o tym, ze cos jest nie tak skoro do tej pory ciazy nie ma? Poki co moja wina, ale jak gin wyczerpie metody trzeba bedzie sie wziac za Ciebie.....Dostaniesz leki w razie co, potem sie poprawi i zobaczymy...\" I zamlkłam w oczekiwaniu na gromy z jego strony (jak zawsze) Jak skonczylam swoj wyklad: spojrzal na mnie i powiedzial: \"Sam pojde na to badanie....\" Ja w szoku, oczy pelne lez, to taki sukces jak....moje okresy bez wywolywania sztucznego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sie ciesze, kamien mi spadl z serca chwilowo, w zyciu bym nie powiedziala ze sie zgodzi po tylu zadymach..... Ale jest jeden cien: to ze sie zgodzil to jedno, a wykonac badanie to drugie: u Nas nie robia, trzeba bedzie specjalnie jechac 100 km do Szczecina: a to juz inna bajka..... ALe poki co sie nie martwie,. ciesze sie strasznie: to wielki krok do przodu Bede sie martwic jak go tam zaciagnac, jak trzeba bedzie Jade dzis na USG, bede pod wieczor, dam Wam znac POranna kawka i buziole:) Ps. ale macie pierdół do czytania Ps. temp super dzis skoczyla, miejmy nadzieje ze owu bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 28, 2006 joannaz - gratuluje, to wielki sukces. co do tych starych to aja też sie nie czuje... :D a panna juz 3 lata nie jestem.... :D widzicie jak sei ladnie zaczelo wszystko ukladac... :) powodzenia dla wszystkich, ja zmykam do pracy... do zob wieczorem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach