aniaania 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Kasik! Trzymam kciuki by wszystko było dobrze!! Listka! Doskonale wiem o czym mówisz, ja też przed ciążą byłam poukładana i uporządkowana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 taka panika to normalne. ja tez mam 1000 głupich myśli, mimo że niby wszystko ok. to już nasz taki macierzyński instynkt chyba - takie zamartwianie się na zapas :) będzie dobrze. wiesz, ja bardziej wierzę, żę z wami będzie dobrze niż ze mną samą. to takie durne jest! ale pochwalę Wam się! jutro idę mierzyć sukienkę ślubną, bo 8 września.... zaraz prześlę Wam link, pokażę którą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/62?osCsid=5068da113c1f936079ee15cd81d9b539 napiszcie czy link działa i czy suknia Waszym zdaniem ładna. jest biała model 7163 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 5, 2007 WItajcie, ja juz dawno u tesciow.. Mialam koszmarna podroz, bardzo zle sie czuje od wczoraj, w lesie musialam po drodze stawac bo myslalam ze tam skonam ... Mam dosc juz tych cholernych mdlosci :( kasik_trzymaj sie, najwazniejsze to znac przyczyne, jak trzeba bedzie to bedziesz lezec, dzidzia najwazniejsza:) Wazne ze mozna cos zrobic :) listkaaa_ostatnio moja krawcowa szyla taka suknie na slub, wziela 400 zl z materialem, pomysl czy nie warto uszyc zamiast wydawac tyle kasy, i tak potem bedzie wisalala w szafie i tak;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Styczeń 5, 2007 listkaa - extra, mi sie podoba. ale zgadzam sie z joasia, ja dalam za swoja u krawcowej 800 zl kilka lat temu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 joanna: ja jakoś nie wierzę że za szycie z materiałem tylko 400 zł poza tym ta suknia jest używana, tzn. używana jednokrotnie w zeszłaym roku. dziewczyna chce ją sprzedać za 1000(cena do negocjajcji) z butami (mój rozmiar więc jak mi się spodobają nawet na zmianę będę miała) i z ozdobami na samochód. więc to chyba dobra oferta, co? napisz czy Ci się w ogóle podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 w ogóle to wiecie ja wciąż się zbieram by wyruszyć na salony i pomierzyć gotowe albo pomyśleć o uszyciu właśnie. tylko musze szybko bo brzuszek mi juz sie zaokrąglił! a po prrodzie to już moim zdaniem na szukanie będzie za późno. mam termin na 25 lipca a ślub 8 września Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 jestem juz z michałem kilka lat, mieszakmy razem od dwóch a jakoś wcześniej ciężko nam było się do śłubu zmobiliwzować, teraz dzidiza nas pośpieszyła:):) no i jak wyszło będzie ślub po ur maleństwa, bo nie chcieliśmy ślubu teraz na wariata robić w styczniu czy lutym (zreszta nigdy nie marzyłam o śłubie w środku zimy, jeszcze tak brzydkiej, bez śniegu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Styczeń 5, 2007 listkaa - to fajna oferta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 nawet jak będzie dobra przejdę sie po salonach, ale bardziej chyba wypożyczalniach, by zobaczyć jak tam cenowo suknie stoją. no i czy któraś nie będzie lepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 nawet jak będzie dobra przejdę sie po salonach, ale bardziej chyba wypożyczalniach, by zobaczyć jak tam cenowo suknie stoją. no i czy któraś nie będzie lepsza. ale uważam że tochyba bardzo dobra oferta i suknia bardzo wysokiej jakości. tylko sprawdzę czy rzeczywiście w b. dobrym jest stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 5, 2007 listka nie musisz wierzyc, ja widzialam na wlasne oczy:) Sama u niej szyjeL: spodnie 30 zl, suknia na slub w sierpniu z materialem...90 zl, bluzki 15 zl, klientow ma mnostwo przy tym jest bardzo dobra..... LADY_________Super fotkaaaaaaaaaaaaaa:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 joanna: ja też wciąż ubolewam nad tymi okropnymi mdłościami, ale liczę, że z końcem 3 miesiąća (to już u mnie w środę!!) zaczna ustępować :) nic nam chyba nie pozostaje jak uzbroić się w cierpliwość i... zaprzyjaźnić się z p. kibelkiem:):):) wszystko dla tych małych istotek!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Ps. suknia dla mnie na slub, jak szlismy z M do przyjaciol, wyszlam sliczna,ladniejsza jak chcialam iw szystkie laski mi zazdroscily Mama dzis mi przelala forse na spodnie, jutro kupie material i ide szyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 5, 2007 listka zeby tylko dalo sie wymiotowac, a to gowno muli--muli i muli, ja juz mam tego serdecznie dosc... Takl by czlowiek zwymiotowal i spokoj, a tak sie mecz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 joanna: napisałam nie wierzę w sensie nie, ze mówisz nieprawdę, tylko żę wątpię iż dziś ktoś mi za tyle uszyje. to masz fają krawcową no i niedrogą jakbym mieszkała w tym samym mieście za taka cenę na pewno bym sie nawet nie wachała czy szyć!!! ( z jakiego miasta jesteś?jak możesz napisać) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 5, 2007 listka: szyje u tesciow Świdwin:) Babka jest rewelacyjna, do tego tania bo i tak wala do niej i tak drzwiami i oknami:))))))))) Latam do niej jak tylko wypatrze cos ciekawego do ubrania: a ona jeszcze to ulepsza:))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 dokładnie wiem o czym mówisz!!! ja włśnie się dziwięm, bo nie wiedziałam że ciążowe wymiotowanie to tak jakby wymiotowanie skąinąd niż z żołądka, bo ile i cokolwiek bym nie zjadła to dokładnie tak jak piszesz też wymiotuję śliną, normalnie niczym albo mam tylko bardzo silny odruch wymiotny aż mnie w brzuchu skręca a tu nic!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Świdwin to gdzieś niedaleko Białogardu? pytam bo mam ciotkę w Białogardzie i ona jakieś 7 lat temu też w Świdwinie szyła tylko zastanawiam się czy to ten Świdwin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 5, 2007 listka____-wiele bym dala za wymiotowanie, zamiast mdlosci i mulenia,nienawidze tego normalnie:( LADY____-wszystko o USG, normach, skrotach , etc. http://www.amwaw.edu.pl/~fetus/usg1.html A tu nasze skarby, tydzien po tygodniu: http://twoja-ciaza.com.pl/czlowiek1.html http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php#week1 I przewodnik po szpitalach: warto zajrzec,zanim sie zdecydujemy na jakis szpital i porod w nim:)] http://kobieta.gazeta.pl/rodzicpoludzku/0,77782.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 5, 2007 listka_____dokladnie, 30 km od Białogardu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 to muszę się zastanowić. mieszkam 90 km od Białogardu to jeszcze nie tak daleko. a przy okazji jeżdzenia na przymairki mogłabym rodzinę odwiedzać. zmierzę tą suknię jutro. zwiedzę u mnie w mieście salony i jak nic nie znajdę to być może poprosze cię o namiary do tej krawcowej! a powiedz ile przymiarek miałaś podczas szycia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 5, 2007 sukni? ze 3 z tym ze 3 ostatnia;) Jak cos pytaj,dam znac:) Zrobi dokladnie jaka masz fote i jak chcesz:) Poki co uciekam, bo zaraz mnie tu zamuli na amen:/ Papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 5, 2007 3 to niedużo!serio o tym pomyślę jak tu mi nic nie wypali!!! to paptki dla Ciebie! ja teraz przeglądam dane o naszym szpitali,. fajna stronka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Listka! Suknia piękna i oferta moim zdaniem bardzo dobra, ja ślubowałam 2 grudnia i za wypozyczenie sukienki zapłaciłam 1000 zł, a Ty będziesz ją mieć na własność...........ale jeśli mieszkasz tak blisko krawcowej Joasi to warto się przejechać, bo ceny naprawdę rewelacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 5, 2007 a co do nudności to wszystko przejdzie z czasem :) wiem z własnego doświadczenia, a na razie trzeba polubić toaletę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Jeśli Joasiu chodzi o szpital to Ja pod nosem mam piękny i jeden z lepszych w porównaniu z tymi z pobliskich miast! Szpital prawie z okna widzę :)) http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.html wiem tylko tyle, że laski z innych miast chcą się tu dostać! no i prowadzi mnie sam ordynator - przystojniak jakich mało hmmm szkoda tylko, ze niższy ode mnie :)) SUKNIA ślubna przepiękna - szkoda tylko, że Ja 13 lat temu nie miałam takiego pola do popisu :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Styczeń 5, 2007 jeśli chodzi o kiblolandię to wolałabym mieć ten zaszczyt niż te cholerne nudności - przecież to koszmar :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Styczeń 6, 2007 Weekend od wczoraj sie zaczął to wszysstkie uciekły :)) Kobiety gdzie jesteście, że Was nie ma :)) ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 6, 2007 cześć!!! mierzyłam dziś ta sukienkę. jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęćiu! a jaki ma tył!!! nawet nie wiem jak to opisać! jutro będę miała zdjęcia jej z bliska i z tyłu to moge przesłać. tylko jest za krótka bo dziewczyna ma 160 i ją skracała, ale materaiał nie został odcięty tylko pod podszewką założyny więc mam do dyspozycji ok 10 cm a potrzebuję jakieś 3. i chyba nie będzie problemu z przedłużeniem. w pon a na pewno we wtorek robię z mamą runde po salonach, żeby mieć porównanie i jak nic lepszego nie znajdę chyba się na nią zdecyduję. co u Was? weekend, pewnie wszystkie się byczycie:) bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach