Gość gosiaczekk Napisano Grudzień 28, 2006 DOTH nie przejmuj sie mi tez sie nie udało i chyba nigdy mi sie nie uda.Tak długo do was nie pisałam ze az mi wstyd PRZEPRASZAM jakos mi sie tak wszystko pieprzy.Jeszcze nie miałam okazji ale chciałabym z całego serduszka pogratulowac wszystkim dzioewuszkom ktorym sie udało.Dbajcie o siebie i o malenstwo.Nosicie pod serduszkiem najwiekszy skarb jaki moze istniec.Pozdrawiam i całuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macro 0 Napisano Grudzień 28, 2006 Słoneczka moje kochane podobno po największej rezygnacji życie robi niespodziankę i daje dziciaczka;)NOSKI DO GÓRY!!! Może ja was trochę pomęczę swoją historia? Otóz od 6listopada nie mam @,1 GRUDNIA BYŁAM U PIERWSZEGO LEKARZA,TEN WYKLUCZYŁ CIĄŻE,DRUGI RAZ 5 GRUDNIA,INNY LEKARZ TEŻ WYKLUCZYŁ CIĄŻE:(NO A 6 GRUDNIA DOSTAŁAM OSPĘ:(Z MĘŻEM KOCHALIŚMY SIĘ DOPIERO 18 GRUDNIA.MOŻE MAM MEGA SCHIZY ALE WYDAJE MI SIE ZE JESTEM W CIAZY,ZRESZTA SAMA OD ZMYSŁÓW ODCHODZE,TAK WOGLE TO ODSTAWIŁAM TABSY I MOŻE TO JEDNAK JEST TYM SPOWODOWANE TE BRAK OKRESU??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Grudzień 28, 2006 doth_s..nie mozna sie poddawac...Pamietaj ze Ten na gorze daje człowiekowi tyle ziarenek piasku ile ten zdoła uniesc..Bedzie dobrze...a nadzieje i wiara czynia cuda...Spojrz na nasza mamuske-Joannez-wielki niedowiarek a teraz ciaza...:):):):) Bedzie dobrze... Ja dzis do gina..brzuch mnie boli od rana...albo stres albo sałatka z tunczyka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 28, 2006 doth_s - 3maj się, więcej wiary, wiem że łatwo mówić, ale my też miałyśmy problemy z zajściem i wiemy o czym mowa... więc trzymam kciuki... kasik26 - mnie też dziś pobolewa brzusio i chyba dzidzia mnie wczoraj kopnęła.... :D bo to nie było takie coś co zawsze czułam.... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 28, 2006 macro - a przed tabsami miałaś regularną @?? Po odstawieniu hormonki muszą wrócić do normy i jeżeli nie miałaś nieregularnych cykli to teraz ( jeżeli nie jestes w ciąży)(czego życzę Ci z sałego ) mogą się rozjechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macro 0 Napisano Grudzień 28, 2006 Przed tabsami miałam raczej regularne,ale normalnie ja chyab zwariuje,z jednej strony baaaaaaaaaaaaaaaardzo chce dzidzie z drugiej strony skoro miałam ospę i po niej zaszłam w ciążę-to jest moje gdybanie-boję sie ze dzidzia bedzie chora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 28, 2006 nie poddwać mi tu się proszę! Mnie wyśmiewali jak po 10 latach noszenia spirali i wyciągieciu jej br. 21 sierpnia powiedziałam, że do końca roku zaciążę! Jestem już w 10 tygodniu ciąży :)) a niebawem zbliżę się do 13 tc i zakończę I trymestr :)) Warto wierzyć..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 28, 2006 kobiety z dolegliwościami ciążowymi chciałam poinformować, ze mango nie służy w tym czasie do jedzenia buuu zjadłam i zdycham :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 28, 2006 Witam!!Wiem już co oznacza wzmożony apetyt, prawie wciąż jestem głodna i właściwie wciąż mogę coś rzuć.......jak tak dalej pójdzie to będę się toczyć........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 28, 2006 kasik26____jestes niemozliwa mamusko LADY___dobrze wiedziec;) My juz u tesciow, nie wiem jak zniosla,m ta podroz.... Nie wytrzymalam i polecialam od razu do gina: wskoczylam na USG a tam: cudnaaaaaaaaa dzidziaaaaaaaaaaa!!! Zoltko ma 5 mm, a dziecko 4,2 mm, tetno widoczne i wyczuwalne!!!! Poryczalam sie jak durna i skakalam z lozkiem pod sufit a gin razem ze mna !!!!!!!!!! Dalej mnie muli, a w ogole to teraz wyjrzalam przez okno i co? Wszystko biale: sypie snieg Milego wieczoru, calujeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 28, 2006 Joasia qrde a Ja nie wiem ile moje dziecko ma cm buuu i ile waży buuu Serduszko jednak bije bo widziałam osobiście! powstrzymałam się od łez :)) Poczekam do następnego USG :)) może w styczniu już będzie przeprowadzone podczas kontrolnej wizyty.... a jak nie to poczekam sobie cierpliwie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 28, 2006 ladybird - ja jak oglądałam dzidzie w chyba 8 tyg to sie poryczałam, bo nie mogłam się powstrzymać.... :) teraz ledwo się powstrzymuję jak idę na USG. joasia - to chyba najwspanialsze uczucie na świecie. Nosić w sobie dwa serca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Witam, kurcze nie moge zasnąc. Joasik opisujesz same uroki stanu blogoslawionego, mdlości, mdlości, mdlości... :)) Kasik czy ty mas zczasami dziwne uczucie takiego napiętego brzuszka??? Ja mam i nie wiem czy sie martwic. Justynka a co u ciebie?? Doths, gosiaczek wierze,ze Wam tez sie uda a pesymizm do niczego dobrego nie prowadzi więc zbierajcie sily i do roboty. :)) Dziewczynki mam nadzeje, ze zajrzę przed Nowym Rokiem, ale juz teraz zyczę Wam spelnienia marzeń /wiecie jakich/ :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Dzień dobry!! Jak dobrze, że już dziś piątek!!! Najważniejsze żeby teraz przetrwać te 8 godzin, a potem rozkoszować się weekendem :) jutro wyjeżdżamy do Kołobrzegu i zamierzam leniuchować na maxa, bo nie wiem kiedy znów będę miała na to czas...styczeń zapowiada się ciężką pracą, czekaja mnie cotygodniowe wykłady, a pod koniec sesja........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 29, 2006 aniu: jak do Kolobrzegu to....bedziesz 45 km ode mnie;);););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Super masz, że jestes tak blisko morza, ja uwielbiam wybrzeże i staram się być tam jak najczęściej, pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 29, 2006 wica - mi się czasami brzuszek robi twardy jak piłeczka a po kilku, kilkunastu sekundach to mija.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 29, 2006 aniu jak kto lubi;) Ja nie cierpie morza, bo dla mnie jest tam za nudno i monotonnie;) Wole 100X gory;)A mam cala Polske do przejechania, teraz zwlaszcza moge pomarzyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Grudzień 29, 2006 joannaz- ja też lubie góry, ale chyba w ciąży nie są wskazane :( Może za rok z dzidzią na sywestra się wybierzemy z M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 30, 2006 Joasiu Ja za to w góry mam niespełna godzinke jazdy :)) ze śląska jest bliziutko i też uwielbiam te strony - górskie strony! Góry sa piękne każdą porą roku :)) Morze wg mnie tylko ciepłym latem :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 30, 2006 LADY, looo matko, spac nie mozesz?;) Zgadzam sie w 100% co do gor Sa cudne o kazdej porze roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 30, 2006 Joasiu mam problemy po całym dniu leżenia w łóżku z zaśnięciem :)) Pół dnia przeleżałam z powodu złego samopoczucia mojego... jestem zmęczona leżeniem! Wychodzić z domku tez mi się nie chce poprostu mam seksualne podejście do wszystkiego co jest możliwe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 30, 2006 Joasiu tempek na FF tylko Ci pozazdrościć :))... takie zgrane i jednolite :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 30, 2006 LADY____podoba mi sie okreslenie: podejscie seksualne do wszystkiego:D:D:D:D:D:D A tampki: hormony ciazowe pracuja:))) i to super:)))) Ja wlasnie wrocilam z zakupow, zarcie robie na jutro na SYlwestra, jestem tak zmeczona jakbym ze 3 tony wegla przerzucila..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 30, 2006 Asiu nie szalej z lataniem po sklepach i z zakupami! Nie zapominaj, że to początek ciąży i trzeba uważać nawet na to co i ile dzwigamy! Należy spowolnić tempa.... 12 tygodni wymaga wielkiego poświęcenia! Osobiście już się niedano o tym przekonałam.... siatki z zakupami - niech same się noszą ale na razie tego nie zrobię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 30, 2006 właśnie zabrałam się za robienie barszczyku bo świąteczne uszka czekają na skonsumowanie! Mama moja zrobi mi pyszniutki bogracz :)) Rybka do tego wszystkiego Małe misz - masz zresztą sylwka spędzam w rodzinnym gronie Ja M i córa :)) więc nie muszę się zbytnio produkować :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Grudzień 30, 2006 Witajcie Kobietki! ode mnie dopiero co wyszedł ksiądz... u nas tak wcześnie chodzi po kolędzie... doth_s, gosiaczekk---->dawno Was nie było.... Trzymajcie się ciepło dziewczynki! Głowy do góry... Ciężaróweczki dbajcie o siebie-nie przemęczać się! Pozdrawiam Was wszystkie BAAAARDZO gorąco! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 30, 2006 jesio właśnie mi narobiono smaka na wieśmaka z maka :)) laski na 28dni sa okropne :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Grudzień 31, 2006 DorotkaM__________--tak szybko koleda????? Chociaz z glowy juz masz:) LADY____pomysl jakie to niezdrowe i sztuczne i od razu Ci przejdzie:))) Ja zaraz zmykam do kuchni i bede siedziala caly dzien, zarcie musze robic na dzis....Wieczorem sie zbieramy i idziemy do znajomych....Nawet nie wiecie jakbym chciala zostac w domu w lozku..... Milego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Grudzień 31, 2006 zjadłam niezdrowego niesmacznego wieśmaka, bigmaca i trochę tortilli :)) i mam to w nosie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach