aniaania 0 Napisano Marzec 14, 2007 Lady! A ja mam właśnie te z h&m i jestem bardzo zadowolona - noszę je podwinięte - jako takie 3/4, super się nosi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Marzec 14, 2007 ladybird -ja kupiłam sobie ogrodniczki H&M w lumpku za 25 zł... cieżko znaleźć ale jak nie masz nic przeciwko lumpkom to polecam... :D i dla Oli pokupowała troche, za grosze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Marzec 14, 2007 Witam! Spodnie dopadłam w C&A hmmmm siedzę w nich ubrana i zastanawiam się dlaczego one takie wysokie te pasy mają - pod samą szyję wrrrr ale mnie to wkurza :(( Chyba pójdę sobie go do krawcowej ściąć o połowę bo jak przyjdzie ciepło to przecież umrę chyba :)))) Wzięłam ciut luźniejsze i nie wiem czy dobrze zrobiłam! Nie mam też pojęcia jak będę przybierała na wadze do końca lipca! Rozmiar 38 pasował na teraz a 40 ciut luźniejsza i ciutkę z pupy się obsuwa! Zamiast zadowolona jestem zła :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 15, 2007 witajcie mam super humor:mialam cudny sen Śniło mi sie moje dziecko po porodzie, widzialam jak wyglada, trzymalam go i piescilam: syneczek :):):) Byl przeslodki ,pamietamkazdy szczegol jego twarzyczki:))))) mam dzis urodziny i tak sobie pomyslalam ze...moze to znak????? Milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 15, 2007 Witam!! Joasiu!!!!! Sto lat!!! Najlepsze życzenia!!!!!!!!!! Mi krótko przed usg 3d śniło się, że będzie chłopiec i na badaniu się potwierdziło :) Wczoraj były kolejne ćwiczenia w szkole rodzenia, było mi dużo łatwiej, tym bardziej, że w końcu minął mój ból kręgosłupa:) znów poruszam się jak człowiek, a nie kaczka..... i humor jakby lepszy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Marzec 15, 2007 joasia sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat mi tez sie wczesniej w ciazy snila Ola i jest... :) wiec pewnie bedzie chłopak, ale to nic pewnego. aniaania - to super ze Ci pomagają ćwiczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Marzec 15, 2007 WItajcie! joasiu! Zdróweczka, szczęścia i dużo miłości w dniu urodzin a podobno jak się chłopiec śnii to jest bardzo dobrze :D :D :D a co do znaku to też myślę że bedziesz miała synka :D :D :D aniaania----> super ze ból minął Buziaki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Marzec 15, 2007 Joasiu mi tez się śniło dzisiaj, ze urodziłam dziecko :)))) śliczną buzię miało maleństwo! ciekawe jednak w śnie bylo to, że wiem, że to było moje dziecko ale najciekawsze, że Ja nie widziałam podoru ale tylko moment jak teściowa trzyma je na rękach no i troszkę się z nią szamotałam aby mi oddała synusia! Synusia, gdyż zajrzałam niżej i miał siusiaka :)) hi hi hi Potem sen jednak był juz brzydki i na szczęście się obudziłam :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Marzec 15, 2007 JOASIU Zdrowia życzę dziś Tobie, okazja taka nie zdarza się co dzień, aby wyrazić słowamie, co serce w ciszy co dzień powtarza. Szczęścia życzę Ci również takiego, jak Ty sama pragniesz, bo dobrze gdy będzie przy Tobie, a Ty czym ono jest odgadniesz. Miłości, życzę Ci szczerze bo ona filarem jest życia. Spiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. Stu lat w miłości i zdrowiu, niech towarzyszy Ci szczęście, Twój bagaż życiowy - mążdrość, przykładem dla innych niech będzie. Spełnienia marzeń najskrytszych, niech będą realne i jasne. Marzenia spełniaja się często niech spełnią się też Twoje własne! Radości też życzę Ci wiele by Twoją twarz uśmiech zdobił, a jesli się czasami zasmucisz to tylko na krótką chwilę. Wytrwałości życzę Ci także, w realizacji pragnień i celów. Ciepliwa bądź i odważna, by rzeczy dokonać wielu.... Joasi wszystkiego naj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Marzec 15, 2007 joasiu: WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UR!!! SPEłNIENIA SNOW I MARZEN!!!!! I OGROMNIASTE BUZIOLE DLA CIEBIE ]serce] byałam wczoraj na tym USG, ale wyobraźcie sobie miałam mieć o 18 a weszłam dopiero przed 21!! potem jeszcze byłam u rodziców (z nimi sie pocieszyć) i dopiero ok 23 wróciłam do domku, jeszcze gadałam przez tel z rodziną i tak poszłam o 1 spać! Miałam dziś rano iść na czczo na badania (krew, mocz jak zwykle) no i rano najpierw napiłam się łyka herbaty, potem jednak się ubrałam i wyjechałam. Ledwo ruszyłam jak się zorientowałam, że ... nie mam siusiu!!!!!! Poczułam się co najmniej głupio. Wróciłam... To pewnie przez te emocje z wczoraj!!! A teraz najwazniejsze a jeszcze Kasik: z całego trzymam kciuki za Waszą trójkę!!! Będzie dobrze! Byłam na USG z mamą, ta wariatka się w ogóle mi tam popłakała i już do końca wizyty chlipała nosem, tak się wzruszyła!!!! Z maluszkiem wszystko w porządku, wymiary ma wzorowe i jest zdrowiutki :):):):) Poznałam płeć. Gin zanim poszłam na samolocik popatrzył na mnie i zawyrokował: będzie chłopiec! A okazało się, że to dziewuszka !!!!! lek powiedział, że na 100% DZIEWCZYNKA . Sama widziałam! W ogóle już od początku badania ginek się irytował i denerwował na nią, jak to powiedział: straszna z niej wiercipięta! Tak fikała (góra, dół, przód, tył, boczek, rączki i nóżki to tylko obracały się wokół tułowia!), że nie mógł jej pomierzyć!!!:) Widziałam bardzo dokładnie buźkę, raz ją otworzyła tak fajnie!!!:) a potem pchała sobie do buźki paluszki. W którymś momencie zarzuciła sobie nóżki na głowę i wtedy pokazała nam pięknie całe krocze aż lek się śmiał, że tak ładnie nam się rozłożyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Marzec 15, 2007 listkaaa---->super! G R A T U L A C J E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Marzec 15, 2007 dorotka: dziękuję!:) teraz chyba w ogóle na naszym topiku mamy więcej kobiet!:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 15, 2007 Listka!! GRATULUJĘ MAMUŚKO!!!!!!!! I witamy kolejną dziewuszkę na naszym topiku :) A jak tam imię? Wybrane? Tatuś pewnie się cieszy... Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Marzec 15, 2007 imię.....ja nadal nie mam ulubionego:) a mój Michał upiera się przy Kornelce...sama nie wiem... Myślałam o Adrianie, Lenie, Ninie, Pauli... Które Wam się podoba? Jak nic nie wymyślę, będę zmuszona przystać na propozycję m. Pomóżcie:) wszystkim dziękuję za gratulacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Marzec 15, 2007 listka po pierwsze G R A T U L A C J E :D imię... hmmm ciężka sprawa... Julia, Amelia, Alicja, Zuzanna... jak mi cos wpadnie w ucho to napisze jeszcze... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Marzec 15, 2007 magda: to czekam na inne propozycje. alicje mam już dwie w rodzinie i to bliskiej. a julia, amelia i zuzia to śliczne imiona, ale teraz takie oklepane, a ja nie chcę takiego. Potem w klasie będzie 8 amelii czy julek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Marzec 15, 2007 Mnie się Adriana podoba bardzo - Adrianka, Adzia, Ada, Adunia ..... :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Marzec 15, 2007 Ja mam problemy z wyborem imienia dla chłopca! Co prawda nie wiem jeszcze co to będzie ale jakoś ciągle jestem nastawiona na płeć męską :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Marzec 15, 2007 listkaa - wysyłam ci maila z imionami dla dziewczynek... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 15, 2007 Listka!! Kornelia - ładnie i na pewno oryginalnie, z tych co wymieniłaś podobają mi się Lena i Nina, ja chciałam mieć Julkę.......a będzie Michaś (najprawdopodobniej), choć podoba mi się Kacperek, tylko mojemu mężusiowi nie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Marzec 15, 2007 Listkaaa-----> z tych co podałaś wybrałabym Paula! z dziewczynką też miałabym problem jeśli chodzi o imię Jak się dzidziuś trafi to imię dla dziewczynki może sobie wybrać tatuś maleństwa , ale muszę je zaakceptować :P :P :P dla chłopca nie mam wątpliwości - Paweł (tak się uparłam parę lat temu i TAk ma być) :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 15, 2007 aniu, lady, magda,Dorotka: dziekuje Aniu__________gratulacje coreczki:)))) magda_______zobaczymy jak bedzie ze mna:))) Glowe oddam za wiadomosc o plci;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Marzec 15, 2007 ania u mnie na początku był Kacperek a teraz to już sama nie wiem :(( Może Jakub - Kuba :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 15, 2007 Ja już w domu, w kuchni gotuje się grochówka, a ja mam chwilę na relaks:) Termometr w słońcu pokazuje tu aż 21 stopni!!!!!! Lady!! Kubuś też super, tyle, że męża chrześniak ma tak na imię, więc u nas odpadło...mi podoba się jeszcze Bartek, Łukasz i Kajtek. Ogólnie to szczerze Wam powiem, że na żadne nie jestem do końca zdecydowana, ale jeśli chodzi o imię Michał od początku nie było z żadnej strony sprzeciwu i chyba tym sposobem tak się skończy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 15, 2007 http://kobieta.gazeta.pl/edziecko/0,62305.html?str=2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 15, 2007 Tez myslalam o jakubie,ale teraz co 2 tak sie nazywa, i potem w klasie 10 Kubusiow___odpada:/ Lasy__________Twojego kacperka pamietam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Marzec 15, 2007 Hejka KOBIETY! Troszkę zmartwiona jestem! Badanie USG zostało przerwane w nawet nie połowie drogi ( nawet nie wiem jaka to będzie płeć, zmierzył tylko główkę i nawet zdjęcia nie dostałam – a cha położenie płodniu miedniczkowe! ) i lekarz poprosił mnie na fotel! Nie podoba mu się moje ułożenie bardzo niskie macicy! Pytał czy mam jakieś plamienia lub tez brunatny śluz ale na szczęście nic z tych rzeczy…. Jednak nie bez powodu pobolewa mnie ciągle dół brzucha tak, że nawet mąż tam ręki nie może położyć jak leżymy! Wspomniał coś o badaniu na urządzeniach typu 3D ( precyzyjny i dobry sprzęt ), że bardzo by mi zalecał jego wykonanie – powiedziałam mu, że za tydzień takowe będę miała – bardzo się ucieszył :)) Będę pod baczną obserwacją ze strony szyjki….. Zero stresu, nie denerwować się, nie dźwigać ciężkiego nic, więcej leżeć. Ot wszystko! Jak zobaczyłam się z mężem to troszkę się poryczałam bo się wystraszyłam. Przy nim dopiero mi emocje opadły! Będzie dobrze Ja w to wierzę – dam radę do lipca :)) Do tego wszystkiego powrócił katar i ból gardła z kaszlem wrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 16, 2007 lady______ulozenie miedniczkowe to wskazanie do CC. Do do szyjki: musisz lezec,zero nerwow,dzwigania, nie daj Bog mycia okien: a bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 16, 2007 Lady!! Do łóżka marsz!!!!!!!!!!! I nie denerwuj się, bo Ci nie wolno!!!!!!!! Buziole!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 16, 2007 a z tym Twoim przeziębieniem to Ty może przejdź się do lekarza, bo długo się już ciągnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach