joannaz 0 Napisano Marzec 17, 2008 [url=http://www.bobasy.pl/joannaz,572081,fotka.html]http://im.bobasy.pl/f/s/57/572081.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 17, 2008 kurde, co za badziew, na wszystkich forach linki chodza a tu jak zwykle zaba:/ Na bobasach dalam, ostatnia fota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Marzec 17, 2008 joannaz________ Wojtuś w wózku sklepowym super wygląda Jeżeli chodzi o skazę to ma calą buzię w krostkach drobniutkich, dzisiaj są już na głowce i na powiekach. W internecie przeczylam ze powinny byc czerwone a u nas nie są i że powinny ropieć u nas nie ropieją. Natomiast moja koleżanka ma malego synka i jego krostki też nie są czerwone i lekarz stwierdził skazę. Ja już sama nie wiem co myśleć. Odstawiłam cały nabiał. Z tym, że mała czasami jest dokarmiana mlekiem modyfikowanym. Może przez cały dzień 100 wypije tego mleka a czasami to nawet mniej. Czekam do środy ale się martwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 17, 2008 Misiowa - to faktycznie może być skaza, a dokładnych opisów nie czytaj, bo można obłędu dostać....jeśli karmisz piersią to tak jak Joasia napisała, wprowadza się później, i nie martw się! Joasiu - no super Wojtuś w tym wózku wygląda!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 17, 2008 misiowa, nie czytaj netu,bo leb moze rozwalic. Musisz do pediatry wiec, bo jesli to skaza a odstawilas nabial to nic nie da bo....dokarmiasz modyfikowanym, a powinnas wtedy miec mleko dla alergikow jak Wojtek, np. Bebilon PEPTI 1!!!!!! No siedzial na tym wozku jak na tronie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Marzec 17, 2008 Hej dziewczynki! PaniMisiowa--->trzymam kciuki Joannaz----- Fota rewelacja.... ściągał juz sam co potrzebne z półek??? :P ania, listkaa, wica, kasik, malolepsza, oli, doth_s, magda, Justna Wiecie co dziś widziałam??? 7 bocianów w locie (ale cudny widok), pierwszy raz tyle widziałam na raz przylatujących po zimie... (co innego jak zbierały się do odlotu) ... czyżby zwiastun??? :P A tak wogóle to zmęczona jestem (chce jak najbardziej odciążyć mamę w tych pracach porządkowych ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Marzec 17, 2008 joanna______________ale superowa!!!!! fota!!! szok! My póki co w markecie wozimy ją w w foteliku samochodowym, a przecież ona w takim tez by już siedziała:) Porządki mnie tak pochłonęły! dziś walczyłam z zasłonkami i rozmieniłam te firanki, co mi się nie podobały na nowe:) Jutro mam wolne. O 12 umówiłam się z koleżanką na spacerek! Jej Amelka tylko kilka dni starsza od Mai a waży 6.900! Jutro się nasze bąble poznają! Kupiłam dziś Mai dresik 50 zł to aniu taka cena jak ty dawałaś jak ze dreski z Barbie. Szok jaka drożyzna! A kurteczki kosztują 70 albo 80 zł!!!! Maja śpi od 19.50. a m. w markecie i an poczcie. Aniu, on wysłał do ciebie ta płytkę. Chyba nawet nie psrawdził czy dobrze nagrał :( tak gonił. Liczę, że będzie OK. dla michasia na dobry sen!:) i dla was wszystkich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 18, 2008 listkaaa___no jasne ze Maja tez bedzie siedziec w wozku sklepowym:) Co do kurteczek tesciowa W kupila: dala 140 zl.. Jej sprawa, ja bym jej nie kupila U nas zawieja sniezna od wczoraj wieczor:sypie ze swiata nie widac, bardzo duzo sniegu, do tego strasznie wieje: bez sensu ta pogoda... Wstalismy o 3:10, nie mam sil do tego dziecka, od 1:00 budzil sie co 20 minut(do pierwszej co godzine) no a o 3 wyspany jak skowronek:( I na 12:00 jade do dentysty, nie cierpie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 18, 2008 Witam!! Listka - z góry bardzo dziękuję i nie zapomnij o aparacie;) Joasiu - jeszcze troszkę dasz radę, wyjdą te cholerne zęby i będzie lepiej, tzrymaj się kochana, my do dentysty idziemy 1 kwietnia, w końcu zmobilizowałam męża i się zapisaliśmy, aż sie boję, bo ostatni raz byłam na początku ciąży... Dorotka - ja w roku kiedy zaszłam w ciążę na okragło widziałam bociany i niech mi nikt nie mówi, że to nie jest znak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Marzec 18, 2008 hej my wstałyśmy tradycyjnie 7.20 a o 8 maja już poszła spać....aż się zdziwiłam tak myślę może ona wstała wcześniej i była tak cichutko jak się obudziłam bawiła się w łóżeczku majka wciąż niewiele je...czekamy na pierwsze perełki:) 3 w nocy szok!!! nie wiem jak ty to wytrzymujesz, joasia! przecież to środek nocy!!! pogoda u nas taka sama. śnieg leży, pada, ziąb...zima wróciła ania__________o jakim aparacie mam pamiętać?:) dorotko______________ja wierze w bociany!:) przed zajściem tez je wciąż widywałam!:):):):):hehehehhe misiowa___________jak u lekarza? wiadomo już coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 18, 2008 Listko - na spotkanie;) zabierz na spotkanie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 18, 2008 nie wytrzymyje, bede u pediatry na kontroli poprosze o syrop na sen.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 18, 2008 listkaaa,nie wytrzymuje, bede na kontroli u pediatry wezme recepte na syrop na sen... To juz ludzkie pojecie przechodzi co On wyprawia w nocy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Marzec 18, 2008 aaaaa no tak!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 18, 2008 co robicie? dlaczego taka cisza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 18, 2008 przed chwilą nie widziałam Waszych wpisów...Joasiu - a może np Mu za gorąco jest? Powiedz mi jak to Wasze budzenie wygląda? Bo był taki czas u nas, Michaś też właśnie budzil się np co godzinę, spał na brzuchu i budził się, bo chviał na plecki, a sam nie potrafil się obrócić (w dzień Mu wychodziło, ale w nocy był zbyt zmęczony) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 18, 2008 właśnie jakiś baran obudził mi Misia domofonem i niby poczta, ale jakoś do góry się nie pofatygował, więc pewnie jakieś głupie ulotki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Marzec 18, 2008 Do lekarza ide dopiero jutro i sie dowiem co i jak. Moja kluseczka śpi sobie teraz obiad mam z wczoraj posprzątane tez wiec moge troche poleniuchować. Pozdrawiam wszystkie dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Marzec 18, 2008 Ja muszę zapytać w aptece o syrop na apetyt.. wiecie czy takie coś jest?:) aniu________mi czasem maja się budzi gdy zadzwoni komórka dziś spała od 8 do 10 kol napisała że pogoda ja przeraża - nie przyjdzie dziś:( a mimo wszystko zaraz wychodzimy na spacerek. wolę chodzić w śniegu i deszczu niż siedzieć w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Marzec 18, 2008 a my siedzimy dzis w domu bo Ola chora :O ma zaczerwienione gardło.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 18, 2008 listkaaa__jest pelno preparatow na apetyt, ale na recepte raczej:/ aniu___zasypia na plecach,albo na boczku, absolutnie brzuszek nie wchodzi w gre,sam zmienia pozycje podczas snu: z plecow na bok i z boku na plecy.On juz taki jest...... U mnie zawieja nadal, za pol godz jade do dentysty:( Ps. 2xposzedl mi post, kafe znow nawala, w ogole nie widac ze ktos cos nowego dopisal:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 18, 2008 magda, duzo zdrowka dla Oli, moze do lekarza z nia, zeby zaraza sie nie rozwinela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Marzec 18, 2008 magdar_________ biedna Olusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Marzec 18, 2008 A u mnie nawet ładna pogoda (słoneczko-tylko bardzo silny wiatr), chociaż myślę że z zachodu przywieje (od was) zimę :( magda---->buziaczki dla Oleńki i dużo zdrówka... pozdrowionka dla Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Marzec 18, 2008 byłyśmy na spacerze tylko pół godziny myślałam, ze grad to mi gębę potnie! a jak wróciłyśmy sie uspokoiło Maja zasnęła... ufff może zrobię w chacie coś pożytecznego... magda______________uściski dla przeziębionej Oleńki!! dokucza jej to gardziołko? joanna__________żyjesz? czy zawał na fotelu?:) kurde, mnie tez to czeka. brrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 19, 2008 Hej! Michaś jest chory:(:(:( katar ma taki, że w nocy spać nei mógł i my oczywiście też:( Listka - na spacezre miałam to samo, biegiem do chaty wróciliśmy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 19, 2008 A w ogóle dla mojej synowej Majeczkioraz Wojtusia z okazji "miesięcznicy"! Michaś właśnie pociągnąć za obrus i zrzucił wszystko ze stołu! Na stole piloty, telefon i wazon z baziami - szczęście, że bez wody i się nie rozbił.......co za łobuz.....na chorego nie wygląda....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 19, 2008 listkaaa___umarlam i zmartwychwstalam(jak codzien) ;) U dentysty 3 zeby mi robila,do tego przednie jedynki mam odwapnione : kuswa, efekt ciazy, masakra, tak mi zeby poszly!!!Za 2 tyg wizyta, bedzie mi cos nakladac na te odwapnienia i piaskowanie (kamien) Takiego stresa mialam jak mi wiercila ze....mialam cala bluzke mokra na plecach:/ Ile badziewow jeszcze bedzie mi wylazic po tej ciazy to nie wiem,ciagle cos:( Potempojechalismy do znajomych z W nakaweiplotki, no i tak zeszlo,wrocilismy kapiel,zarcie etc iposzlam w kimono razem z W bo leb mi rozwalalo....No i od...5:00 na nogach,noc jak codzien.Pranie juz zrobilam, obiad mu ugotowalam i zmylam podlogi Dla MAJUNI na te 8 mcy aniu od W oraz duzo zdroweczka dla Michasia Ps. listkaaa___padlam wczoraj jak listonosz list przyniosl, dzieki za plyte,niespodzianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Marzec 19, 2008 Joasiu - ja się boje dentysty jak ognia, a ciąża to jednak wszystko zabiera......kurde, już żaluję, że nie poszłam wcześniej do tego dentysty, kurna ciągle coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Marzec 19, 2008 aniu ja tez, na fotelu myslalam ze skonam, cala mokra jak szczur i do tego...3 zeby naraz, szok!!!!Ide jak musze.... ta ciazami bokami juz wychodzi:/:/:/ I znow....sypie snieg:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach