aniaania 0 Napisano Luty 19, 2007 Dzień dobry! Ja płeć poznałam dość późno, bo w 26 tygodniu, nie powiem - ucieszyłabym się gdyby jajeczka i fifolek były tylko złudzeniem, bo chciałam dziewczynkę, ale na to raczej nie ma już szans - zbyt wyraźnie było to widać - i cieszymy się z synusia......... a co do imienia Kasik - Robert też ładnie, a nie chcecie zostać przy Olusiu????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Luty 19, 2007 Witajcie kobiety! Milczę sobie bo ta pogoda i jakieś osłabienie mnie dopada i nie mam ochoty na nic... poprostu mam seksualne podejście do wszystkiego :(( Dwa dni było pogody a Ja przesiedziałam ten czas, prawie cały czas w domku a dzisiaj kiedy jest strzasznie niemiło i deszczowow coś czuję, że będę musiała pofatygować się do sklepu wrrrr! Natroje u mnie adekwatne do pogody! Oooo zapomniałam, że w sobotę mąż pod wieczór wyciągnął mnie do sklepu bo mu się zachciało pooglądać ceny wózeczków i łózeczek i mebelków dla dzieci! Nic mi się nie podobało a ceny mnie troszkę dobiły! Nie idą wg mnie w parze z tym co widziałam. Drogie i nie koniecznie ładne wrrrr Poza tym wszystkim 18tc a Ja mam już 4,5 na plusie ( do wczoraj tak było ale jak dzisiaj nie wiem - nie staję na wagę ) Brzusio ślicznie widoczny hmmm ale kto w nim zamieszkuje jeszcze nie mam pojęcia! W pierwszy dzień wiosny tj 21 marca mam umówiony termin USG 3D, więc może będę więcej wiedziała! Typuję na chłopczyka ( Nathaniel, Kacper, Gabriel...... zbieram imiona ) Joasiu podeślij fotki z tego co masz już uszyte - ale w orginale! Ja miałam sobie szyć ale jak ostatnio zrobiłam maraton po sklepach to doszłam do wniosku, że obecna moda sprzyja ciąży :)) bo większość ciuszków jest w tylu tuniczkowatym :)) więc bez obawy nie trzeba szukać typowo ciążowych ( Camaieu i Promod ) Spodnie jednak albo będę szyła albo kupię gotowca brzuszkowego :)) a tak wygląda Kasia :)) a raczej jej brzusio :)) po 17tc :)) http://img180.imageshack.us/img180/6486/17022007bratekpo6.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Luty 19, 2007 Witaj Lady!!! Śliczne masz imiona - Kacper - mój faworyt, u mnie niestety mąż się nie zgadza i będzie najprawdopodobniej Michał:) nie otwiera mi się link - wyskakuje żaba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Luty 19, 2007 aniu jak się tu link nie otwiera to na linkach stałych jest wejście na mój wykres na 28dni i tam można zobaczyć sobie grubiutką Ladybird hi hi hi Kacperek u mnie od początku towarzyszy ale to jeszcze może ulec zmianie! Mąż i córa mówią do per młodego Kacper :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Luty 19, 2007 Już widziałam, brzusio masz ładny i w ogóle bardzo ładnie wyglądasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Luty 19, 2007 Ania...maz własnie chciał by był Aleksander...ale ja sie uparłam ze drugie dziecko bedzie juz napewno moja Olusia:):):) wiec imie musi zostac:) Mysle jeszcze nad Bartusiem,Adasiem i własnie Robertem...no zobaczymy lady..i ty narzekasz ze jestes gruba...nie wklejam swoich zdjec bo bys sie załamała jak bys mnie zobaczyła:):):) Joasia..chyba w 15 tyg nie bedzie widac..a poza tym czekaj spokojnie...ja byłam niecierpliwa i raz coreczka raz syneczek:):):) Buziolki dla Was.. Dzis przychodzi paczka z allegro z posciela..to napisze co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Luty 19, 2007 Kasik!! No chyba, że tak.............a ztych trzech to stawiam na Bartka.........napisz koniecznie jak ta pościel, my czekamy na moje pierwsze allegrowskie zamówienie z wyprawkami, jak wszystko będzie ok to będę zamawiać dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Luty 19, 2007 Witajcie w ten (przynajmniej u mnie) koszmarny dzień-tak strasznie zachmurzone. Aż ciemno!!! Lady------> super wyglądasz!!!! Byle tak dalej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Luty 19, 2007 lady________ po niedzieli Ci wysle calosc, bo nie wyrobila mi sie babka i ide w sobote reszte odebrac:) Co do zakupow: dlatego wole allegro:) Brzusio cudny: podobny mam, a miesiac mlodszy:) Zmienilas sie w ciazy:):):):)(twarz) KASIK________czekam na info jak paczka z allegro:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Luty 19, 2007 lady____________-znasz juz plec????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Luty 19, 2007 Ale mi się dzisiaj ciągnie ten dzień w pracy............................po południu idę do nowej pani ginekolog - nie jestem zadowolona z mojego lekarza, wciąż Go nie ma, pani w rejestracji niemiła i w ogóle wszystko na nie.........koleżanka dała mi namiar na tą lekarkę i zobaczymy jaka bedzie. A swoją drogą jak myślicie - da mi kobieta zwolnienie widząc mnie pierwszy raz na oczy???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Luty 19, 2007 kasik ale ty jesteś w 30 tc a Ja w 18tc więc jest spora różnica :)) DorotkaM :)) joanna zmieniło mi się uczesanie jak na razie i chwilowo - zdjęcie robione po wizycie dnia wcześniejszego u fryzjera :))ale w lokach jestem nadal taka sama :)) joanna płeć tak jak pisałam może będę znała w 1 dzień wiosny tj 21 marca bo jestem zarejestrowana na USG 3D! USG w 17tc nie pokazało płci :(( Sama jestem ciekawa i typuję na chłopaka ale kto wie, kto wie co będzie :)) allegro owszem ale nie wszystko jest tam wskazane kupować :)) nie wszystko mi się sprawdziło jak do tej pory! bluzeczki jednak wolę przymierzać w sklepie :)) bo to różnie przy mnie bywa :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Luty 19, 2007 a co do imionek to córa dzisiaj wyróżniła Nathaniela. Do tej pory byl Kacper a ciekawe co będzie jak się urodzi hi hi hi tzn jakie imię :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Luty 19, 2007 wagowo to już sama nie wiem ile jestem na plusie! Wczoraj byłam 4,5 a dzisiaj raz 4 a raz 5,5 :)) hahahahha poczekam do jutra a jak nie to baterie wymienię w wadze i od razu będzie 10 na plusie hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiam16 Napisano Luty 19, 2007 dziewczyny ile czekałyście z zajściem w ciąże po odstawieniu tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Luty 19, 2007 kasiam...ja czekalam 2 miesiace po odstawieniu a w trzecim cyklu po odstawieniu zaszlam w ciaze... co do allegro tp wsztstko ok,posciel cudna..wlasnie sie pierze:) a sprzedawca to darland-polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Luty 19, 2007 witaj ladybird - cudnie wyglądasz z brzuszkiem :) kasia, mi dzis rzucili komplement w pracy ze co przyjde to wieksza jestem :) wiec wszystko przede mna... :) ale za to jakas obca babka powiedziała że ślicznie wyglądam z brzuszkiem... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Luty 19, 2007 kasiam_______________prawie 2 lata!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żaluje do dzis, to byla najgorsza decyzja w moim zyciu,gdybym wiedziala jak bede cierpiec przed te swinstwo w zyciu bym nie brala!!!!Jest duzooo sposobow zabezpieczania;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Luty 19, 2007 kasiam - ja z rok, półtora... i zgadzam się z joannaz nie zdecydowała bym sie ponownie na tabsy.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Luty 19, 2007 magda_________-- w zyciu, do konca zycia nie tkne tego swinstwa ani zadnych innych hormonow!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Luty 19, 2007 jako antykoncepcji: bo jak leczyc sie bede musiala, jak przed ciaza to inna sprawa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Luty 19, 2007 Ten sprzedawca od poscieli z allegro to idls a posciel jest firmy darland:) Troche namieszałam ale ciezarnym sie wybacza:):) Przepraszam:):) Ja brałam tabsy 6,5 roku i wszystko ok,zaszłam szybko ale czy bole na poczatku ciazy i teraz te wszystkie problemy nie sa od tabsow..to kto to wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Luty 19, 2007 lady..ja juz nawet zaczełam dzis 31 tydzien:):) ale i tak Cie poiesze ja w 20 tyg miałam 8 kg na plusie....dlugie odchudzanie mnie czeka:):) Dam rade... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Luty 19, 2007 kasik26 - ja waze w tej chwili 80 kilo :( a w 4 tyg wazylam 64,5 kilo...i Jacek mi zmierzył obwód brzucha mam 105,5 cm i ciągle rosnę... :( dzis z płaczem wróciłam ze sklepu bo jakaś baba sie na mnie gapiła... :( jak na stwora, ale pocieszam sie ze ona była stara... :) a mnie bolały plecki... ja tabsy brałam cos ok 3 lat... nie pamietam i oprocz biustu nic dobrego z tego nie wyszło... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Luty 19, 2007 magda..nie ma sie co martwic glupia baba....ja tam sie martwie ze urodze a dalej beda wszyscy myslec ze jestem w ciazy bo bede taka gruba:):):) Zreszta odchudzam sie odkad pamietam...i chyba tak juz zostanie.Jak jem normalnie to tyje i juz.Musze byc na jogurtach i owocach to nie tyje..co za los.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Luty 20, 2007 Dzień dobry!!!!!! Kasia!! A ja nie mogę narzekać na tabsy, brałam długo - bo ok 5 lat, zabezpieczały mnie wtedy, gdy tego potzrebowałam, a gdy chciałam zajść w ciążę udało się w pierwszym cyklu po odstawieniu. Kasik!!!!Wczoraj dostałam paczkę od Pani z Łodzi (bobo szyk), którą mi poleciłaś, a w niej przepiękne wyprawki. Wielkie dzięki!!!!!!!!!!!! I zaraz zabieram się do szukania tych pościeli, o których piszesz - jak Ty polecisz to można byc pewnym, że będzie wszystko ok :) A co do wagi to się nie przejmuj - zrzucisz :) Wczoraj byłam u nowej - przemiłej Pani ginekolog, dogadałam się z Nią bez problemu i wreszcie miałam wrażenie, że trafiłam na lekarza, który mnie słucha. Według usg termin wciąż mam na 18-stego, czyli wielkość dziecka jes właściwie idealna, bo wszystko się potwierdza.... Wczoraj też stolarz skończył robić u nas szafę, dziś czeka mnie sprzątanie i układanie ciuchów. Miłego dnia!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Luty 20, 2007 wiecie co mnie denerwuje z tą pościelką dla dzieci, że jest tam tak mało wzorów... bo praktycznie każda oferta wygląda tak samo... a ja jeszcze do końca tyg. bede musiała zaczekać. :( ale kupie od razu wanienkę, pościel, zmianę, rożek i pościel do wózka i wyprawkę oczywiście. myślicie że na początku można rożek jako kołderke do wózka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Luty 20, 2007 kasik - wiesz co rano i wdzień to sie jakoś trzymam i nie przejmuje wagą, ale wieczorem jak jestem zmeczona i jeszcze coś mnie boli, to poprostu pękam i musze sie wypłakać, a o wadze po ciąży to na razie nie myśle, Jacek już mówi że bedziemy ćwiczyć :P ;) zobaczymy jak to bedzie, bo ma być ze mną przez pierwsze 2 tyg. po porodzie i mi pomagać, taki maja urlop w pracy, na te okoliczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Luty 20, 2007 WItajcie! Magdar.---------------. nie przejmuj się an wagą, ani tym babskiem co sie na ciebie gapiło :P :P :P :P ale fajnie maja w pracy u Twojej drugiej połówki-wolne dwa tygodnie dla maleństwa i mamusi do pomocy (SUPER pracodawca) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Luty 20, 2007 Magda!!Ale super z tym urlopem!!!! Co do rożka to myślę, że na początek wystarczy....A łóżeczko już masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach