joannaz 0 Napisano Lipiec 21, 2006 WItajcie dziewczynki:) W koncu u mnie chlodniej, pelno chmur na niebie:) Znaczy moze nie chlodniej a slonca nie ma bo duszno jest dalej, alke dobre i to:D Mam nadzieje ze spadnie w koncu deszcze chociaz nib....z duzej chmury maly deszcz:/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 21, 2006 Witam z pracy!!! mam ciut luzu i jest CHŁODNIEJ :) :) :) i czekam na deszczyk...może się pojawi....na to pzynajmniej wygląda :) :) :) a jak Wam mija dzionek? ja już chcę do domu...mam dość pracy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 21, 2006 A lepiej,bo slonca nie ma,mimo ze na haju jestem po br..:D Ale chociaz jest czym oddychac, mam jeszcze nadzieje ze deszczu sie doczekam... A ja z checia bym sie zamienila zeby isc do pracy niz 2,5 mca w domu siedziec, to masakra!!!W pracy chociaz cos sie dzieje, nie ma czasu na durne myslenie i czas szybciej leci:) A gdzie tu do wrzesnia... Dobrze ze za tydzien jedziemy do moich rodzicow na 2 tyg- pol roku ich nie widzialam, tak daleko mieszkam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona koniczynka 0 Napisano Lipiec 21, 2006 Witajcie ja zaraz uciekam na basen taki skwarek,zagladne wieczorkiem. Zycze Wszystkim chlodnego podmuchu wiaterku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 21, 2006 Zielona koniczynko---->\"zazdroszczę\" basenu ale baw się dobrze i odpoczywaj Joannaz---->na głupie myślenie zawsze znajdzie się czas, nawet w pracy...chyba, że rzeczywiście jest sajgon, ale tak jak dziś.... :( Kasik26, Justyna M--->jak tam? Emesze---->dziewczyno! odezwij się! martwimy się! Ooooo! grzmi....może coś z tego będzie :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 21, 2006 Koniczynko: udanego basenu:) ja jutro wyskocze nad morze do Kołobrzegu, mam pol godz autem:) DorotkaM: zazdroszcze grzmotow:D U mnie cisza i tak jakby sie chcialo przetrzec:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 21, 2006 ja też CHCĘ nad morze :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 21, 2006 DorotkaM: dawaj :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Lipiec 21, 2006 Dziekuje, ok jestem w pracy i nie bardzo moge popisac, wczoraj mialam cos skrobnac ale tak sie najadlam ze juz nic tylko spac mi sie chcialo, tutaj tez skwar +34, nie wiem czy pracuje jutro czy nie jak nie to moze namowie mojego mezulka na morze choc z drugiej strony mam @ i nie do konca moze to bedzie przyjemnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 21, 2006 Listonosz przyniosl mi paczke z ziolkami, ale kasy nie mialam, musze do bankomatu i na poczte potem :D Wrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona koniczynka 0 Napisano Lipiec 21, 2006 Wielkie dzieki my juz po basenie == bylo \"bosko\". Jedyne co to tylko zastanawialam sie czy dzisiaj jest dzien ciezarnych, gdyz co druga na basenie to z brzuszkiem.Ale mi bylo ciezko na to patrzec :-( Teraz uciekam gotowac pierogi Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Lipiec 21, 2006 Do zielona koniczynka, glowa do gory, przyjdzie czas i na nas:) a z czym te pierozki? Ja jeszcze 2h w pracy, ale ukrop, ratuje mnie tylko maly wentylatorek..3majcie sie dziewczyny, napisze z domku. Dorotka jak tam w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 21, 2006 w pracy byłam bez szans by włączyc sie na kafeterie..ciagle mi tam ktos łazi i zagląda.. U mnie skwar, grzmiało w nocy ale deszczu ani śladu...:(:( Zaraz moj maz przyjedzie:):):) i zabiera mnie na obiad. Twierdzi głuptas ze nic nie jem..fakt gotowac obiady dla samej siebie to sie nie opłaca A tak to mnie brzuch boli i mysle ze @ przyjdzie lada dzien.. Papa uciekam .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Lipiec 21, 2006 witam, ja juz po pracy. Obsmialam sie czytajac wasze teksty o facetach :) U mnie burza, troszke popadalo ale duchota dalej jak nie wiem co. Kurcze jak wam fajnie wchodze tu i czytam : basen, morze... Super. Ja funkcjonuje pomiedzy praca i domem. Chyba juz niedlugo sie doczekam paru dni urlopu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 21, 2006 WItajcie, wlasnie wrocilam z kajaczkow nad jeziorem:) jutro jade do Kolobrzegu nad morze polezec i popatrzec na ludzi:) U mnie byla burza, akurat szlam do banku wiec...sciagnelam buty i szlam na boso trzymajac je w reku- bez sensu mialam sie meczyc jak chlapalo od wody:D Ludzie sie na mnie gapili, ale w nosie to mialam bo uwielbiam chodzic na boso w burze:) Ze sklepu mi odpisali,juz wszystko wiem o ziolkach- mam kuracje na 4 mce, pije sie szklanke na noc:) Zobaczymy jaki efekt da z Bromergonem.... Kasik____>Milej kolacji z mezem:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 21, 2006 Lasczki- zobaczcie co wyszperalam na temat ziolek, az mi sie lezka w oku zakrecila:):):) Nie czekam na nic,zaczynam je pic, mam nadzieje ze...bede miec takie efekty jak tamte laski:) http://starania.webd.pl/viewtopic.php?t=45 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Lipiec 22, 2006 nie wiem co sie ze mna dzieje, mam od 18@ ale nie jest normalnie, jest bardzo skapo, w sumie 18, 19 cos tam bylo ale wczoraj i dzis...prawie nic jakis braz wymaz nawet nie sluz, mam nadzieje ze nic zlego mi sie nie dzieje, pierwszy raz tak mam w zyciu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 22, 2006 Justyna: moze to od upalu? Ostatnio tez tak mialam, 3 dni okres potem 3 dni brazowawy sluz;) Jak masz sie denerwowac to idz lepiej do lekarza Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 22, 2006 witajcie! ja już wczoraj nie miałam sił zerknąc w domu do neta... a wieczorekim była siatkówka (moja ukochana dyscyplina) :) :) :) więc musiałam obejrzeć-dziś to samo!!! Joannaz--->pij te ziółka, ja w nie wierze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 22, 2006 kurcze jak ja mam daleko nad morze :( tego Wam zazdroszczę-tak mi się marzy wypad (może we wrześniu?) nie byłam ponad 15 lat---masa czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 22, 2006 DorotkaM-ja mam blisko a jezdze bardzo malo:D Nie lubie morza, dla mnie tam jest za nudno bo...ile mozna lezec w upale na piasku?:P Kocham gory... A ze nie bylas z 15 lat sie nie martw- nic sie nie zmienilo:D:D Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 22, 2006 nie watpie że się ze morze się nie zmieniło...ale maisteczka na pewno...poza tym jodu bym chciała ;) a w górach też dawno latem nie byłam (teraz zimą to na sylwestrze), Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 22, 2006 No jod jest ok, ja jak jestem zawsze sie super czuje, ani glowa mnie nie boli, ani przymulona nie jestem :roll: I chlodniej zawsze troche:) Zaraz sie zbieram, milego dzionka:):):0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 22, 2006 wzajemnie!!! piłaś już???? ziółka oczywiście... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 22, 2006 Hejjjjjj,wlasnie wrocilam do domku,dawno sie tak nie bawilam:) Wpierw Kołobrzeg i morze, teraz jezioro-znajomi i lowienie ryb łodką na środku jeziora w blasku zachodzącego slonca ( w nosie z tymi rybami:D ) DorotkaM:nie pilam ich jeszcze,jestem u tesciow, zapomnialam wziac z domku.Jutro wroce do siebie i wieczorem sobie zrobie 1 herbatke:D A co dalej, zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 23, 2006 WItajcie:) CO tam u Was dziewuszki? Ja zaraz jade na kajaki nad jezioro- taki upal, ze nie ma czym dychac:/ Byle do czwartku- jade w koncu do mamy, pol roku nie widzialam rodzicow:( mam bardzo daleko, w week sie mi nie oplaca jechac( 2 dni bym jechala do nich i z powrotem) i zawsze musze czekac na urlop. Milego laseczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Lipiec 23, 2006 joannaz masz racje moze od upalu, do gina pojde jak bede w PL tutaj jakos nie moge sie przelamac, ja tez musze brac urlop zeby widziec rodzinke:) milego dnia dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 23, 2006 Hej!!! jak mi ktoś nie dostarczy tlenu To ZWARIUJE... :( duszno, parno i na dodatek cały czas spać mi się chce a w nocy nie mogę usnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 23, 2006 A co u Was dziewczynki? Dajcie znać jak się pojawicie i będziecie mieć siłę której mi dziś ewidentnie brakuje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Lipiec 23, 2006 Czesc Dorotka, u mnie zbiera sie na burze, patrze na zegarek i oczom nie wierze za kilkanascie h znow do pracy, jak ta niedziela mi szybko zleciala i to w sumie nic nie zrobilam ciekawego, chce na urlop!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach