DorotkaM 0 Napisano Sierpień 7, 2007 Joasiu----> jak Ci lżej oddychać to znaczy że brzuszek ci się obniżył i może nie do grudnia a nawet w sierpniu urodzisz :D :D :D patrz jakie pozytywne rozwiazanie :D :D :D Trzymaj się dzielnie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 7, 2007 Joaśka! Gdzie się podział Twój optymizm?????????? Urodzisz, urodzisz, nic się nie martw;) Dorotka, fakt - nieprzewidywalny, już nie śpi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 7, 2007 nie ma czegos takiego u mnie jak...pozytywne rozwiazanie;) Dzis znow..malo spalam w nocy, jestem przerazona:( Najlepiej jakby mnie uspali i obudzili PO...... Bez wzgledu na cene- marzenia scietej glowy:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 7, 2007 Joasiu nawet taka nie mów, ze nie będzie pozytywnego rozwiązania!!! Bo będzie!!! Mały urodzi się zdrowy i Wszystko będzie OK!!! Ze się boisz i swoje odcierpisz to jedno a pozytywne roziwązanie to drugie ... I takowe bedzie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 7, 2007 Dorotka__mialam na mysli porod i bóle...;) Ja tu zdechne z nudow, jak Boga kocham, bo ile mozna...lezec albo siedziec, masakra:/ M dostal wezwanie na Komisje ZUS-u do Koszalina, w piatek jedziemy, jak mu nie przedluza zwolnienia....to nawet nie chce myslec co bedzie dalej...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 7, 2007 wiem, wiem, ale źle mi to zabrzmiało ... no może i dasz radę z nim pojechać ;) a tam może być różnie - w ZUS -ie same (....tu wstawić właściwe obelgi ....) :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 7, 2007 dorotka ja z nim jade, w zyciu go nie puszcze nigdzie w trase samego!!!! Tyle ze nie wiem jak, bo jak siedze w aucie... to mimo regulowanych siedzen w naszej rakiecie strasznie mnie boli, a Maly ma zero miejsca:// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 7, 2007 ja miałam na myśli tylko to że jeśli \"zbierzesz się\" i urodzisz to nie dasz rady z nim pojechać... do piątku całe dwa dni...+piątek ;) dacie radę!! Trzymam kciuki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 7, 2007 dorotka-optymistko, ja do piatku nie urodze, chyba ze.......w koryms sierpniowym;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Sierpień 7, 2007 Joasia --- Ty się ciesz tą ciążą bo po tamtej stronie z maluszkie to nie wiesz co Cię czeka hi hi hi nieprzespane nocki, koleczki, karmienie piersią i pogryzione sutki ... etc :)) teraz się nie dziw, że laski na końcówce tak stękają i mają dość wszystkiego - niestety to są uroki końca ciąży :)) No i jeśli piszesz, że Ci się lepiej oddycha to znaczy, że brzusio poszło w dół i mały do wyjścia się przygotowuje :)) Nic tylko patrzeć jak się wysypiesz hi hi hi aniaania --- dobry ten Twój mały i podstępny :)) jemu widać chciało się spać hi hi hi a Ty tutaj go kołysać i karmić chciałaś :)) Dorotka --- ale Ja nie mam spodni na dupę więc choćbym chciała to na wagę zwalić nie mogę wrrr dzisiaj byłam znowu coś sobie kupić i dupa moja nic nie pomieściła aż nie mogę uwierzyć, ze tak wiele mam w dupie kilosów hi hi hi Przeżyję to jakoś ale jak schudnę to dam sobie czadu z ciuchami he he he na stare lata będę szalała jak nastolatka i swój celulit, rozstępu oraz fałdy pokazywała he he he Dzisiaj jedynie poszalałam w smyku z ciuszkami dla Julki hi hi hi i zostawiłam tylko 200 złociszy. Kupiłam też na próbę buteleczkę antykolkową do herbatki hmmm zobaczymy czy się sprawdzi :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 7, 2007 lady____ a moze spodnie jakies materialowe narazie? One sa zwykle z lycra i sie rozciagaja:) DOpiero rodzilas--juz chcialabys schudnac, to trwa;) A jak hemoroid?? CO do cieszenie sie ciaza nie w glowie mi to, bo boli wszystko i...te nudy: ile mozna lezec, albo siedziec, to krzyc...od tego sam w sobie boli:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 7, 2007 krzyż* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Sierpień 7, 2007 Joasia --- nawet takich nie potrafię sobie kupić wrrr ciążko mi jakoś odnaleźć się w sklepie z numeracją :(( ohhh jakoś to będzie :(( Joasia a Ty babolku nie stękaj bo to już niebawem jak się wysypiesz nam :)) DASZ RADę - Ja dałam to i Ty dasz :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Witajcie! Lady----> jeszcze chwila i zmieścisz się w \"normalny\" rozmiar ;) ale zobacz jaka fajną Julkę masz małolepsza, Kasik, magda, aniaania,listkaa, wica, joannaz, ani77, Karusia, ona-mari, Kobietki jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Witajcie! Dorotka! Ty jak zwykle pierwsza - nasz pracusiu:) Lady - jeszcze troszkę i zrzucisz te kilogramy i będziesz laska, że hoho;) Joasiu - cierpliwości!! Teraz już wiesz dlaczego wszystkie tak stękałyśmy...ale w końcu się rozpakowałyśmy:)a Ty jeszcze masz troszkę do terminu... A co u reszty? Misiek znów spał ponad 8 godzin, jest kochany...aż się wierzyc nie chce, że to takie małe dziecko i tak ładnie śpi. Dziś znów będziemy prawie cały dzień sami, no chyba, że babcia nas odwiedzi, muszę Ją namówić;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Sierpień 8, 2007 z powodu tej wagi jakieś dolinki mnie dopadają wrrrr i nie mogę sobie na razie poradzić! Wkurza mnie to, ze w sklepie nie mogę sobie niczego kupić bo taka dupa ze mnie :(( DAM RADĘ hi hi hi byle do świąt :)) Pozdrawiam cieplutko :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Lady - Ty marudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 oooo jak miło!! Lady wróciła i już tyle namarudziła!!!:) Lady_________ja tez nie wbijam się w żadne spodnie i to nie przez brzuch, bo ten jest miękki i można go ścisnąć ale przez dupę. Rozeszłam się chyba w biodrach, bo części spodni nawet przez uda nie mogę wciągnąć:(:( mam tylko 2 kg na plusie, ale jak mierzyłam te wszystkie moje jeansy a mam ich chyba ponad 15 i to niemal nówek to załam ka kompletna. A załamie się już na 100 jak nigdy ich nie włożę! takie piękne i nowe!!!!! Aniaania___________ucałuję Maję jak tylko wstanie:) bo jeszcze z nocy śpiąca królewna się nie obudziła Joanna_______co ty jeszcze tu robisz? Trzymam kciuki za komisję:) Ja zaraz się myję, śniadanko, karmienie pewnie i idę z mamą i Mają w wózku na miasto suknie ślubne mierzyć!!!!fuuuuuu tak mi sie nie chce!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Biodra rozchodzą sie podczas ciaży...pododno potem powracają do poprzedniego stanu ( a na pewno zbliżonego), ale to trwa... nie rozeszły się w dzień to i wdzień nie wrócą do normy... Lady załamiesz się totalnie ale podobno do pól roku to potrafi trwać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 8, 2007 aniu_______ja od dzis mam termin, skonczony 38 Tydz to w terminie juz... Tyle ze....nic, rano mialam plodny sluz---ot paranoja:/ Za tydz koncze 9 mc, zaczynam 10 , buuuuuu Lady_____tak, tylko Ty 2 dziecko rodzilas, a z 1 najgorzej;) listkaaa___komisja w piatek :P A ja dzis ide do gina, sie chłop zdziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Joasiu! Bardzo często po badaniu zaczyna się akcja, więc jak Cię dobrze gin tam ruszy to w nocy pojedziesz:) a to dopiero 38 tydzień - łatwo mi mówić dopiero, ale fakt jest faktem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 8, 2007 aniaania---->masz rację... u mojej koleżanki tak było: jeszcze tego samego dnia dostała lekkich bóli, ale nie przypuszczała ze to już (bo przed terminem) następnego dnia już tuliła córeczkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 8, 2007 ale ja nie wiem czy On mnie wezmie na fotel, ja nie bardzo widze sensu i potrzeby: nie dowiem sie niczego nowego, czego nie wiem;) Bo albo szyjka twarda, zamknieta, albo miekka otwarta ;) A On nie jest z grzebaczy: najwyzej zajrzy i tyle, bez dotykania:P:P:P:P Zaraz Wam fotki podesle na maila tylko czy.... mam wsie adresy:/:/:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 8, 2007 poszlo, kto nie dostal piszcie, bo sie zamitałam,i ze strony wysylam a tu nie mam wszystkich adresow:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Sierpień 8, 2007 nie mogę Was odzywczajać mojego marudzenia więc muszę coś pisać i na coś psioczyć hi hi hi a jak wiadomo kobietą jestem więc powodów znajdzie się tysiąc do marudzenia hi hi hi a jak inaczej by mogło być :)) listka --- na moje szczęście jeansów mam dwie pary hi hi hi ale co z tego jak o wbiciu swojej dupy w nie jak na razie mowy nie ma :)) Joasia --- a kto wie może masz już rozwarcie i niebawem polecisz na porodówkę :) zyczę Ci abyś się już rozpakowała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 8, 2007 lady_______to marudzimy razem, bo ja teraz moge 24 h robic:D:D:D:D:D No zobaczymy ale..watpie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Joasiu! Nie dostałam!! Poproszę na aaanula@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Ja dostałam... Bardzo ładnie wyglądasz... :D :D :D Aniaania---->zaraz Ci prześlę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Dorotka - Ty jak zawsze na posterunku:) a jak w pracy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 8, 2007 czesc kobietki:) karusia moje gratulacje! bravo! asia i ja poprosze fotki, adres w nicku:), macie racje pierwsze 30tyg to pestka, teraz dop 32 ale juz sie zaczelo, do opuchnietych rak doszly nogi od czasu do czasu, siku nie 1-2 w nocy a z 5! bol plecow tak paskudny ze jak sie obudze na siku to pozniej za cholere nie moge zasnac! i ta ciagla zgaga, bleeeee takze ciesz sie joannaz, zostalo juz tak niewiele:D a w sobote bylismy ogladac porodowke itp, nawet fajnie, pytalam o cesarke - moge ZAPOMNIEC! nie w tym szpitalu! sa oczywiscie szczegolne przypadki itd..ale raczej sie do nich nie zaliczam, maly dobrze ulozony, na pocieszenie polozna rzucila ze pierworodki to tak mniej wiecej 15h sie mecza:) suuuuper! pozdrawiam wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach