Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetta8765

czekam z utesknieniem na okres

Polecane posty

Gość kunekudna
ania - nie, jesli pobolewa Cie tylko wtedy, to jest wszystko jak najbardziej dobrze. jestem pod okiem pani ginekolog i jestem zdrowa jak koń ;) czasem kobiety mają tez maciupinskie plamienie w czasie owulacji, to tez nie jest oznaka choroby. organizm roznie sobie radzi. ;)

kunekunda ja mam takie piersi od tygodnia i dzis juz troche mniej bolą. a co sadzisz o mojej sytuacji?? ja odstawiłam tabsy po szostej tabletce z drugiego opakowania potem miałam plamienie liczac od krwawienia miedzy opakowaniami to dzis 46 albo 47 dzien liczac od plamienia po odstawieniu 33 dzien nie wiem od kiedy mam liczyc i ile mozna czekac po tabsach na okres? w ciazy raczej nie jestem po jakis tydzien po tym plamieniu jak odwiedziłam gina i powiedział mi ze moze mi sie spozniac to zrobiłam test na krew zeby nie zchizowac sie a ostatni stosunek miałąm w przerwie miedzy opakowaniami a potem tylko petting

Gość Cynamonek824
Kuegundo powiedz szczerze - czy jest szansa u mnie, że bedzie dobrze?

Gość kunekudna
To poczekaj do 9 czerwca. i nie panikuj, a jak nastrój>? moim zdaniem nie masz powodów do stresu. Napij sie melisy ,idz na spacer , poczytaj ksiazke. Idz do kina. Ps. Z tą husteczką to troche nieciekawa sprawa, ale jesli dobrze wytarl i minelo troche godzin to raczej znikoma szansa.

Gość Cynamonek824
Dziękuję Ci:*

Gość aniastyle
wlasnie mam drugi dzien dni plodnych i dzis troche mnie pobolewa a wczoraj sluz byl z odrobinka krwi cos jak poczatek okresu i wlasnie mam uczucie jak bym miala dostac okres tez tak masz?A i jak mam okres to wtedy jajniki mnie nie bola.To myslisz ze nie mam sie czego obawiac?

Gość kunekudna
Blebus - szczerze to z chęcia bym Ci odpowiedziala ale nie mam za bardzo rozeznania jak to jest z tabletkami bo sama nie biore. Jesli bolą Cie piersi juz ponad tydzien to powinnas na dniach dostac okres. U mnie z piersiami jest tak ze zaczynają byc wrazliwe juz dzien po dniu plodnym- i tak do 14 dni, do okresu, puuchną i ogolnie świrują ;) Cynamonek - jak na moje oko to dostaniesz okres. Mialam podobną historię z husteczką.... jakis rok temu... i na dodatek to byly dni plodne.. ale jak widac nic nie wyszlo z tego ;)

Gość kunekudna
Ania - prawidlowo reagujesz, widocznie jestes tez takim wrazliwcem jak ja ;) czasem tez mam wlasnie sluz w czasie dni plodnych z lekkim przebarwieniem czerwonym. Od bólu jajnika mijają 3 dni i u mnie to są wlasnie 3 dni plodne. raz mialam wieksze krawienie i sie przestraszylam, polecialam do ginekologa, myslalam ze to oczywiscie cos strasznego i zaraz bede miala wycinane wszystko ( tak to jest z moją fantazją.) Babka mnie uspokoila i powiedziala ze to normalne i nie mam sie czym martwic. Takze Ty tez ;)

Gość Cynamonek824
Od razu mi sie lepiej zrobiło jak sie pojawiłaś:*

kunekudna a jak u ciebie z brzuszkiem? mnie juz od tyg pobolewa co jakis czas w ciagu tygodnia to tez moze byc objaw na okres?

Gość aniastyle
kunekunda stokrotne dzięki....

Gość Cynamonek824
Idę zrobić test - trzymajcie kciuki!

Gość Lilka 81
Cynamonek824 nie mratw sie wszystko bedzie dobrze!Niedawnos ama sie martwilam i to starsznie:(i w sumie to nie wiem dlaczego, ale ja zawsze tak panikuje.W sumie mozna by powiedziec,ze mam dobra sytuacje, ale bardzo sie boje zrobic ten krok. napisz jak wyszedl test i nie martw sie!

Gość Cynamonek824
Test negatywnie! Nie zrobiłam go rano tylko popołudniu,a le dziś mija term, spodziewanej miesiaczki - nie było żadnej drugiej kreseczki. Dziękuję Lilka

Gość Cynamonek824
Myślicie że teraz mogę byćtroszkebardzie pewna, ze bedzie dobrze?? Bleblus co u Ciebie? Jak brzuszek ?

przestał bolec i zaczełam miec troche sucho moze to objaw nadchodzacego okresu ale nie chce znowu sie zawiesc

Gość Cynamonek824
no to sucho a potem okres! Damy radę:)

Gość Cynamonek824
Bleblus skoro to 33 dzień - to wcale nie jest tak późno!

no jesli liczyc od plamienia po odstawieniu bo jelsi liczyc od krawawienia miedzy opakowaniami to 46 albo 47 tylko ze te plamienie przypominało moj normalny okres wiec moze rzeczywiscie liczyc od plamienia czyli 33 dzien dzis

Gość Cynamonek824
Widzisz to uszy do góry - okres nadejdzie!

bo biały sluz mi sie skonczył i troche sucho , jak ja bym chciała dostac juz ten okres gorzej jak pozniej znowu bede sie cyrki działy i bedzie sie spozniac

Gość Cynamonek824
Po białym okresie zawsze jest sucho i okres! Ja tak zawsze miałam - mam i teraz - wiec dostaniemy okres!

Gość zaskoczona 87
a ja już mam... dostalam @ dziś ano....Co za ulga:) Nie panikujcie...wam też się uda:)

ja tez chce ja tez!!!! bylam poplywac na kajaczku i w ogole,ognisko kielbaski pifko fajnie a okresu nie ma:(