Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetkunia21

Miesiac do ślubu kuzynki pomózcie

Polecane posty

Gość Anetkunia21

za meisia jestem zaproszona na slub kuzynki chce jak najlepiej wygladac znacie mzoe jakas diete oczyszczajaca przydałoby sie schudnąc z 5kg pozbyc sie pryszczy na plecach i czole i wogóle jakos zadbać zeby dobrze wyglądac czy ktos mogłby mi pomóc i podac jakies dobre sposoby aby przez meisiac lepiej wyglada dodam ze zbliza sie sesja i bardzo czasochłonne dbanie o siebie nie wchodzi w grę..

Widzę, że mamy taki sam problem, ja za miesiąc - dokładnie 24 czerwca idę na ślub i wesele i terz muszę zrzucić z 5 kg :/ od jutra zaczynam dietę kopenhaską, to zawsze mnie ratuje. Możesz spróbować - nie jest ona czacsochłonna, nie jest też zabójcza - bo jakoś nie mam w trakcie jej stosowania ochoty na dodatkowe jedzonko. Co y na to ?? zaczynamy od jutra??????????/ A masz koncepcję co założyć???

Gość agaaai
jesli chodzi o te pryszcze to moze wybierz sie na solarke?? ladnie Ci to wysuszy plecki i czolko... ale nie wiem jakie masz z tym doswiadczenia bo nie na kazdego dziala tak pozytywnie, ale mi np to pomaga;) jesli chcesz zchudnac to pij jogurciki naturalne, duzo swiezych warzywek i woooody;) ano i sliwki dobrze przeczyszczaja... nie rezygnuj calkowicie z jedzenia.. bo to wkoncu caly miesiac... jedz wszystko co lekkostrawne i nietluste;)

Gość Anetkunia21
z ta solarka to i tak spróboje bo tzreba sie opalic:) koncepcje co do ubioru mam taka iż mam już sukienke w stylu hmm lat 60taka jak miała kasia skyrznecka w ktoryms programie taniec z gwiazdami :) gremową z dosc duzym dekoldem odcinana w pasie przezwiazana takim paseczkiem jakby a co do diety nie psize sie na kopenhaska wszelkie diety ubogie w skłądniki zle na mnie działaja ;/ i msuze sie uczyc ;/ nie ejst tak zle 57kg i 174wiec moze 2-3 kg bo bioderka i brzuszek jest;/

Gość agaaai
mozesz jesc duzo.. byle by to dobrze wplywalo na przemiane materii;)

Gość Anetkunia21
wiem domyslam sie :) sproboje mzoe nestle fitness na sniadanie obiad normalnie a na kolacje maslanke cyz jogurcik :) plecki potrakotowac peelingiem co 2dni i troche sportu w maire możliwosci studenckich:)