Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce samotna

Chcę zajść w ciążę z facetem, który niedługo ode mnie odejdzie

Polecane posty

Co znaczy \"wciągnął\", przecież nic nie stało się bez jej udziału. Poza tym układ był w pełni uczciwy, tzn. seks za seks, więc o co pretensje?

doczytalam do konca , rzucila go Brawo!!!Zdrady sie nie wybacza, zwlaszcza jesli juz o niej wiesz haha dobrze ze nie macie dzieci ,niech sie buja kawał chuja.

Gość autorko napisz wiecje
co dalej u ciebie, wciagnela mnie twoja historia ...bo zycze ci jak najlepiej i widze, ze zaczynasz dochodzic do siebie mimo ciezkich chwil najlepszych decyzji !

Gość 11111111111111
up

Gość hehhehhej
zrób to, jeśli wiesz, że chcesz tego dziecka. Ja też planuję coś podobnego i zrobię to niedługo. Powodzenia.

nie uwazasz hejhej ze traktowanie faceta ,ktorego rzekomo sie tak kocha jak zbiornika ze sperma jest troche ublizajace? ja rozumiem w pewnym sensie o co chodzi ale skazywanie dziecka na zastepowanie jego ojca ,ktory odszedl to jest chore naprawde. A najlepsze jest to ze wiele dziewczyn to robi .moze nie przy uzyciu strzykawki ale np oszukujac ich ze biora pigulki a wcale nie biora. moj kolega zostal tak potraktowany. Efekt jest taki ze ma synka, ktorego bedzie widywal pewnie 2 razy do roku. Ma kilka jego zdjec i nic o nim nie wie. A jego mama jedyne czego od niego chce to kasy na alimenty. On naprawde bardzo cierpi ze nie moze byc z malym. Nawet mial pomysl by sie ozenic z ta laska by byc blisko dziecka ale ona sie rozmyslila. mieszkaja tysiace kilometrow od siebie.To jakas paranoja.Walnijcie sie w leb wszystkie ktore plauja takie akcje!!! A co do autorki topicku-bardzo mi przykro...Mam nadzieje ze wybralas to co dla Ciebie najlepsze i ze bedziesz szczesliwa. Pozdrawiam!

Gość wkrotce samotna
no i zaszlam w ciaze, powiedzialam mu i on odszedl i zamilkl, nie odzywa sie do mnie. a ja jestem w rozterce - mam to co pragnelam, w maju urodze i jestem sama - zupelnie sama z tym.