Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

Witam w Nowym Roku !!! :)) Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia oraz spełniania wszelkich marzeń w 2007 roku. Mam nadzieję, że święta minęły Wam spokojnie i rodzinnie. Ale cieżko mi się dziś wstawało, obudziłam się o piątej bo śniło mi sie że jest juz 11 i znowu kierownik bedzie mnie budzil telefonem :))) Zajmie mi pare dni zeby przestawic sie na ranne wstawanie. Pozdrowienia i jeszcze raz wszystkiego najlepszego

hahahahahaha koszmary masz azoe. Nie martw się, mnie też cieżko było dupsko z łóżka zwlec................

Oj znam ten ból...... po 10 dniach wolnych poranne wstawanie to masakra! Oby do wiosny! :)

witam dzeiwczynki!! Co słychać u Was?? Mało się odzywacie!! Praca pomału wraca do normy. Dzisiaj trochę spokojniej niż wczoraj, bo w środę to petenci walili drzwiami i oknami. Uff mam ostatnio niepokój w duszy, bo dowiaduję sie o znajomych ludziach rzeczy, których nigdy nie chciałabym wiedzieć i które w ogóle nie mieszczą się w normalnym pojęciu ludzkim. świat jest zły. NAjważniejsze to dbać o swój mały światek i pielęgnować miłość w domu Pozdrawiam Was i życzę dużo miłości i wsparcia od osób które kochacie

Witam Was !! U mnie troche pracy, a raczej przystosywanie starych rzeczy do nowego roku, nie mowiac juz o rewolucji w ksiegowosci ktora sie przeklada na ogrom pracy dla mojego dzialu. A tak to pogoda dziala na mnie jakos obezwladniajaco, przychodze do domu i padam. Ale dzis z kolezanka na winko grzane jestem umowiona wiec mysle ze postawi mnie troche na nogi ;)) Co do ludzi, tak to czasem jest, ze jestesmy zaskakiwani \"wiadomosciami\" ktore nas wbijaja w ziemie - chyba samo zycie. Ja wychodze z zalozenia ze kazdy ma wlasne sumienie. Wracam do pracy sama sie nie zrobi :)))) Moze druga kawa doda mi sil. Pozdrowienia

Cześć Dziewczynki! Ja mam już stresa bo na moich kochanych studiach zaczynają się zaliczenia..... pierwsze jutro i tak co tydzień do 3 -go lutego.... brrr. Jakoś ciężko powrócić do czasów studenckich i zacząć się znów uczyć na zaliczenia i egzaminy. Bo przecież pracując na cały etat, mając męża, dom, ma się masę innych obowiązków, a tu trzeba wszystko rzucić i się uczyć! No ale sama sobie \"ten los zgotowałam\" :) :) Trochę przesadzam, wiem, wiem. Jakoś dam radę, oby tylko zaliczyć i do przodu! Musze odłożyć na bok moją ambicję i wyluzować, najwyżej się nie uda..... Ok, nie będę Wam już zawracać tym głowy. Cieszę się, ze dalej zagladacie na nasz topic i piszecie co u Was słychać. Pozdrawiam Was serdecznie!

Czesc Dziewczyny!! A tu co tak cicho? :))) Co u was slychac? Rozumiem ze niektorzy sie ucza, :)) Sama tez myslalam o podyplomowce ale jakos ciezko tak do nauki sie zaciagnac znowu. Studia to byl piekny okres w zyciu, niestety bardzo szybko mija. Chociaz tak na pol roku to chetnie bym wrocila, tak na 3 rok. Czasem z przyjaciolka wpadamy na intesywny weekend do Wrocławia odswiezyc stare czasy :)) Pozdrawiam i czekam na jakies wiadomosci od Was. P.s. Stefa jasne ze dasz rade, spokojnie, zycze powodzenia.

ufff, wreszcie skończyłam papierkową robote i mam chwileńkę przewy, więc od razu do Was zaglądam. NOrmalnie nie wiem co się dzieje, istne wariactwo!!! poczty codziennie tyle do nas przychodzi ,że jest problem by to wszystko rozdysponować i do teczek poupychać. nie ma czasu na śniadania i całe szczęście że kawa jest i można ją przyjmować w stanie płynnym :). Stefa powodzenia na egzaminach . trzymam kciuki. Azoe jak dobrze Cię rozumiem. Ja też myślalam o podyplomówce, ale na razie przekracza to moje możliwości czasowe. poczekam aż moja dwójka pójdzie do przedszkola i wtedy porwę się jeszcze raz za naukę. W tym układzie mam jeszcze przynajmniej 1,5 roku \"leniuchowania\" tylko jako matka, żona, gospodyni, pracownica, kucharka, sprzataczka , prasowaczka, praczka, no dobra i jako kochanka ;P ( niech mąż też coś z tego ma )

heeeeeeeee :))))))))) Ja jestem, tylko nic tu nie slychac? Stefa gdzies przepadla???

witaj azoe. Zaczynam siemartwić o stefe. moze ma jakieś kłopotki, albo choroba powaliła ją do łóżka?? Sytuacja co najmniej nietypowa. Robimy sobie herbatkę?? na uspokojenie nerwów?? proponuję miętową z cukrem i cytryną

Ja tez tak mysle, moze jakies chorobsko ja dopadlo, pogoda zdradliwa. Ponoc angina panuje. A moze wziela wolne i kuje do egzaminow? Ja kawe druga mecze, mam nadzieje ze zadziala bo inaczej bede miala nos na klawiaturze :))

Witam azoe!! Stefa jestes z nami?? Kawki popite?? ech piękna pogoda nie?? troche mocno szkoda że na nartach nie udało się do tej pory pojeździć... Która z Was uprawia też ten sport?? Piąteczek w końcu!! jutro trochę posporzątam upiekę jakiąś pychotkę i spotkam sie z koleżanką , której nie widziałam pół roku!!!!! dacie wiarę?? widujemy się bardzo rzadko,ale nie mogę powiedzieć że przez to nasz kontakt jakoś ubogi jest... Pokrewne dusze zawsze sie dogadają :) POzdrawiam wszystkie babki i życze miłego weekendziku

Hello, Jedna kawka juz wypita ale mysle juz o 2. Pogoda rzeczywiscie piekna, az trudno uwierzyc ze jest styczen. Ja na nartach nie jezdze, nie wiem nawet czy powinnam probowac, mam troche problemy z kolanami, wiec nie chcialabym ich doprawic. Ja tez sie ciesze piatkiem, przede wszystkim tym ze sie wyspie. Zaczynanie pracy o 7 jest czyms niezrozumialym dla mnie. Nigdy sie do tego nieprzekonam. Ja mam jutro spotkanie z laskami ze starej pracy, idziemy troche poszalec i potanczyc :))) A dzis stary znajomy do mnie jeszcze wpada wiec weekend dosc towarzystko sie szykuje :) Moja przyjaciolka mieszka w Szczecinie wiec tez sie rzadko widujemy, ale starami sie codziennie choc pare zdan na gg wymienic. Ale jak sie chce to mozna wszytko. Mam nadzieje ze Stefa po weekendzie da znac jakis. Pozdrowienia i zycze milego weekendu tym obecnym i nieobecnym na forum.

Witam, Jak minal weekend? Ja troche potancowalam, co czuje do dzis :))) Ale bardzo to lubie. Ledwo wstalam, pospaloby sie jeszcze :))) Pantalony, oczywiscie ze mam gg, pod moim pseudonimem znajdziesz mail napisz do mnie a wysle Ci nr. Pozdrawiam i milego poniedzialku

Hej Dziewczyny! Witajcie, witajcie. Jestem z powrotem! Trochę mnie nie było ale postaram się nadrobić straty. Byłam na zwolnieniu przez ten czas - jak mnie nie było :) jakieś przeziębienie mnie dopadło, ale nic mocnego na szczęście. Wykorzystałam ten czas na intensywne kucie! Jeszcze przede mna 3 weekendy zaliczeniowe i będzie szlus! A przez ten czas jakoś wogóle nie ciągnęło mnie do neta, więc nic nie pisałam - sorki. Ale Pantalony złapał mnie na gg i usprawiedliwiłam się! Dzięki za troskę dziewczyny! Fajnie, że myślałyście o mnie! Oki doki - jutro więcej napiszę, bo dziś już czas uciekać do domciu! Pozdrawiam Was ! :) Do jutra!

Witam dziewczynki!! Teraz ja wymmieniam się z Stefą miejscówkami i jestem na zwolnieniu do przyszłego wtorku. Moje małe potworki mają zapalenie płuc i trochę musze ich podkurować. Dziewczyny mam prośbę - nie łapcie mnie na GG, bo na kompie zastępuje mnie koleżanka z pracy co to strasznie wredna, wścibska i w ogóle paskudna jest. Nie chcę żeby widziała że mam taaaaki ruch na GG w pracy, a nie zdążyłam zahasłować dostępu, bo nie spodziewałam się pobytu w domku. Fajnie że topik żyje. będę tu zaglądała co jakiś czas żeby być na bieżąco. Trzymajcie sie ciepło Azoe i Stefa .

no nie miały być obrazki nakońcu!!!!!! hahha może sie teraz uda i . Normalnie jak nie ma serca i kwiatka to składam reklamację. :)

Witam wszytkich, W koncu sie ozywilo :))) Probuje sie zmotywowac do pracy, ale ciezko mi to idzie. Przydalby sie tel od glownej dyr. wtedy od razu adrenalina tak skacze ze wszystko idzie. Ogladalam wczoraj \"Diabel ubiera sie u Prady\" bardzo fajny film, akurat zeby sie rozluznic i odpoczac, polecam. Ja mam w weekend szkolenie \"Na szerokich wodach\" zobaczymy, mam nadzieje ze bedzie ciekawie. To juz kolejna edycja, slyszalyscie moze cos o tym? Milego dnia P.s. Dzieki Pantalony za inf z gg, bo mialam wczoraj do Ciebie zagadac, ale dzien potoczyl sie inaczej.

Witajcie! Co słychać? Pantalony już dzieciaki zdrowe? Azoe - jak było na szkoleniu. Swoja drogą to nie słyszałam nic o takim szkoleniu - napisz cos więcej, na czym to polega. U mnie w pracy zwrót głowy - przez najbliższe 2 tygodnie jestem w biurze sama - koleżanka na urlopie..... Stąd mało czasu na inne przyjemności - tylko praca, praca, praca. Na szczęście za mną już 5 pisemnych zaliczeń - jeszcze dwa - w ten piatek metodyka a w nastepny filozofia...... Jakoś to będzie! Aaaaa, muszę się Wam pochwalić, że w ten weekend jedziemy z mężem do Warszawy na ME w łyżwiarstwie figurowym na lodzie! Dla fanów info - że od dzisiaj zaczynają się transmisje w TV! Pozdrawiam Was. PS. Ponoć zima ma do nas zawitać ?!

Hej, hej! A jednak zima przyszła - śnieżek sypie! Dzieciaki będa mieć frajdę :) Od 10 mam spokój bo szefowie idą na spotkanie, więc mozna złapać oddech :) Co u Was słychać dziewczynki? Ja mam dziś dobry humor i pozytywne nastawienie do świata :) Czy to zasługa zmiany pogody? Pewnie też ma jakiś wpływ. Jedyna smutna wiadomość dnia to smierć Ryszarda Kapuscińskiego. Osobiście czytałam tylko \"Podróże z Herodotem\" ale styl autora bardzo przypadł mi do gustu. Teraz wypada sięgnąć po inne jego pozycje - chociażby \"Cesarza\". Jakkoś ostatnio nazbierało mi się książek do przeczytania - bo w wolny czas poświęcałam nauce, ale już niedługo zagłębię się w lekturę książek dla czystej przyjemności. Czeka na mnie \"Księgarz z Kabulu\", książka Zadie Smith \"O pieknie\" i cos tam jeszcze..... Do kina też bym się wybrała. Czekam na polski film z Małaszyńskim \"Świadek koronny\", a jako \'lektura obowiazkowa\" ze studiów mamy zobaczyć \"The Queen\" o królowej brytyjskiej. Oki, doki ja kończę i czekam na wieści od Was. PAPATKI

Czesc Dziewczyny, Pisze teraz bo pozniej to na pewno nie dam rady. Zima, brrrrrrrrrrr, juz sie przyzwyczailam do 10 stopni i braku sniegu. Ponoc do konca lutego ma tak byc. Niech sobie juz bedzie byle od marca wiosna. U mnie mnostwo pracy, zamykanie roku 2006, wiec jest \"wesolo\". Prawdopodbnie szykuje sie weekend w pracy. Chyba sobie przyniose lozko polowe tutaj ;))) Szkolenie bylo super, znalazlam je na stronie Opola, tu juz 6 edycja chyba. Tez sie zdzwilam bo wczesniej o nim nie slyszalam, przypadkiem znalazlamna stronie, jeszcze byl zly nr tel podany. Ale jakos sobie poradzilam z zapisaniem. Prowadzone jest bardzo profesjonalnie, w zasadzie sa to warsztaty i mamy zadania w grupach. Organizacyjnie tez moge tylko plusy dac. Mozna sie duzo dowiedzic na temat naszej kultury jak i innych, patrzenie na rozne narodowosci pod wieloma katami, chyba tak to moge ogolnie powiedziec. Tez mi bylo przykro jak sie dowiedzialam o smierci Ryszarda Kapuscińskiego. Ja przeczytalam tylko jego pare artykułow niestety, obiecywalam sobie ze musze siegnca po jego ksiazki, ale wiadomo jak to jest, moze teraz dam rade. Dzieki Stefa za przypomnienieo ME w łyżwiarstwie figurowym na lodzie, jeszcze tydzien temu pamietalam, ale teraz kompletnie wypadlo mi z glowy. Slyszalam ze zabraknie tym razem najwiekszych gwiazd szkoda, mi najbardziej doskwierac bedzie brak Pluszczenki, bardzo lubie jego styl. Czekam na twoja relacje. Ale sie rozpisalam, koncze juz. Praca juz wola mnie :((( Przepraszam za bledy, troche sie spieszylam. Pozdrawiam i zycze milego dnia P.s. Dzis w trojce jest dzien z U2, poniewaz dzis wychodzi ksiazka \"Bono o Bono\". Bedzie mozna wygrac te ksiazke :)))

Hej, hej! Fajnie, że się odezwałaś Azoe! Powodzenia w pracy! Masz może linka do tego szkolenia - chętnie poczytałabym cos więcej na jego temat. Super - mamy brąz - Siudkowie wczoraj pojechali świetnie i są na 3 miejscu! Trójka nastawiona od rana i uszy chłoną muzykę U2 i fragmenty książki o Bono! Pozdrawiam

udalo sie, to jeszcze jeden: http://www.inwestycjawkadry.pl/ tu sa rozne szkolenia i studia z calego kraju. Mam jeszcze pare fajnych linkow z szkoleniami ale niestety niedzialaja, wiec nie daje. Co do trojki, to uwielbiam te stacje. A dzis szczegolnie :))) Ja mam w domu ksiazke \"Bono. Święty i grzeszny\", chociaz pewnie na te tez sie skusze. :)) Koniec o u2 bo ja moge zameczyc. zmykam do pracy :(((

Hej Azoe! Dzięki za linki do szkoleń, na pewno zajrzę w wolnej chwili. A dzis juz uuciekam i zyczę udanego weekendu! Do poniedziałku! Zdam wtedy relację z Warszawy :) PS. A co dzieje się z Pantalony? Jest na gg - ale nie wiem czy to ona, czy ta jej koleżanka z pracy, więc nie zagsuję......

Hello, Ja tez chcialam zagadac na gg do niej ale tez nie jestem pewna czy to nie ta jej kolezanka. Ogladalam wczoraj panow na ME, ale raczej ten skrot, bo to co robi tv od paru lat z lyzwiarstwem figurowym to trudno nazwac relacja. Brakuje mi Pluszczenki, to ich przygotowanie baletowe jest niesamowite (ogolnie o Rosjanach teraz mowie). Brian Joubert srednio mi sie podoba, Tomas Verner o wiele bardziej mi sie podobal szkoda ze tylko ze sie spalil, ale mlody jest wiec ma jeszcze czas. :))) Zycze milego weekendu i mam nadzieje ze do napisania w pelnym skaldzie