Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

Miłego weekendziku życzę i wszystkiego dobrego papppap. Chyba same tu jesteśmy, bo nikt się nie odezwał :) Liczyłam na podszywaczy. Trzymajcie się dziewczynki

Cześć Dziewczyny! Witam WAS po weekendzie. My mieliśmy sobotę spędzoną wśód sióstr i kuzynostwa mojego męża - przyjechali z Tarnowskich Gór do Opola i było nas przy stole 12 osób. Bardzo fajna atmosfera - ponieważ jesteśmy wszyscy w podobnym wieku (+, -). A dziś już poniedziałek i pracę czas zacząć! Rzeczywiśćie na naszym topicu ostałyśmy się tylko my trzy. Nawet podszywacze nas omijają :) Miłego tygodnia

Teraz tylko krótkie witam :) Potem napiszę trochę więcej. Trzymajcie sie w ten zimny poniedziałek. (4 lata temu o 13 było -20 stopni celsjusza!!!! Pamiętam, bo rodził się mój synuś) .

witajcie dziewczyny:) z chęcią do Was dołączę mieszkam w Opolu, mam 45 lat nie mam męza ale mam dwoch synów:) polecam taki układ:D:D:D ciekawe czy róznica wieku bedzie dla nas mozliwoscia poszukania jakiegos pomostu , ktory nas połączy:) pantalony, poswiecaj synusiowi szczególnie duzo uwagi , a rozwinie skrzydła:) tez jestem strzelcem i trochę zaniedbano mnie w dziecinstwie pozdrawiam:)

Witam Cię serdecznie na naszym topiczku Corda. W gwoli ścisłości nie uważam Cię za dinozaura ;) !! Mam wiele znajomych kobiet w Twoim wieku i większość z nich to klawe babki. mÓJ SYNEK TO STRASZNIE WYMAGAJĄCE DZIECIĘ, TOWARZYSKIE I ODWAŻNE ,ALE W SYTUACJACH PODBRAMKOWYCH CHWYTA SIę SPÓDNICY MAMY. Uwielbiam jego odpowieź na moje pytanie- czym jesteś mamusi?- jestem synusiem mamusi! :) tego nie da sie porównać z żadnym uczuciem! Byle tylko nie spaprać roboty przy tworzeniu człowieka

Pantalony:) - moi synkowie mówią tak do dzisiaj:) i to jest najlepsze co nam się moze przydazyc:D! a co do dinozaura to nazywałam się tak kilka lat temu , a dzisiaj? - jestem juz zdecydowanie internetowym/nowoczesniejszym:D /tworem najlepiej czuję sie na topikach dyskusyjnych, a znajomi, ktorych mam aktualnie to ludzie poznani na necie

fajnie że takie hasła mają i nastoletnie chłopaczyska :D Czyli jesteśmy zgodne - różnica wieku nie wpływa na stosunki międzyludzkie(netowe). Wszystko zależy od nastawienia do życia

Witaj Corda na naszym topicu! Cieszę się, że nasz krąg się powiększa. :) Czuj sie jak u siebie! Pozdrawiam i wracam do pracy

Witam \"starych\" i nowych bywalów, Dzis znowu ledwo wstalam, ostatnio poprzewracalo sie cos w moim organizmie chodze spac o 1 a potem nic dziwnego ze wstac nie moge. U mnie weekendzik rowniez towarzystko minal, ze spotkaniami ze starymi dawno niewidzianymi znajomymi. :))) Pantalony to pewnie niezla impreza urodzinowa szykuje :))) Pozdrowienia i milego dnia

Ale dziś szary dzień....rano tak ciemno i deszcz...a teraz też nieciekawie....tylko spać, spać, spać by się chciało! Mnie dopadło jesienne znużenie. A jak Wy się czujecie? Dobrze, że nie mam nic dziś popołudniu - położę się na kanapie, przykryję kocem i nie będzie mnie dla całego świata! Pa!

Witam wszystkich, Rozumiem Cie Stefa doskonale. Pogoda taka ze, nic tylko spac i nosa z pod koldry nie wystawiac. Choc wschod dzis byl piekny :))) z mojego budynku w pracy ladnie widac. Do niedzieli tylko jest World Press Photo, bylyscie moze juz? Ja mam nadzieje ze uda mi sie jutro pojsc. Milego dnia

Hej, hej dziewczynki! Żyjecie? W radiu George Michael śpiewa \"Last Christmas....\" w pracy wyciągnęłiśmy już choinkę i włączyliśmy światełka - robi się naprawdę świątecznie! Dziś po pracy idziemy z moją mamą na zakupy prezentowe :) Ciekawe czy snieżek spadnie w Wigilię....ładnie by było tak biało. Hmmmmm już mi pachnie choinka i barszcz z uszkami! A propos choinki to musimy sobie do naszego mieszkanka małą żywą choineczkę sprawić! I tym świątecznym akcentem żegnam Was i zyczę miłego weekendu (ja jutro i w sobotę ostatni raz w tym roku będę na zajęciach). Pozdrawiam

Witam koleżanki :) A tu co się zrobiło tak cicho? Co u Was słychać? U mnie jeszcze tylko tydzień pracy i zawsze mamy tydzień wolny miedzy świętami a Nowym Rokiem. Wiec nie mogę juz się doczekać. Byłam wczoraj na World Press Photo. Polecam, zdjęcia są naprawdę wyśmienite. Weekend szykuje się u mnie pracowicie, przygotowania do Świąt. Ja będę z mama pierniczki robić i pierogi lepić. :))) Pozdrawiam i miłego weekendu życzę

Dzień dobry! Rzeczywiście coś pusto się ostatnio u nas zrobiło, ale to pewnie przez przedświateczne przygotowania, porządki i zakupy. Ten czas wszystkich ogarnia o tej porze roku :) Azoe - ja też mam wolne w pracy między świętami a sylwestrem - więc ten tydzień to ostatni tydzień w pracy w tytm roku :) Ale się cieszę! Weekend u mnie też minął pracowicie, sobota zakupy, sprzatanie i gotowanie, a niedziela znów zakupy - tym razem prezentowe - ale było ludzi na mieśćie! Miłego dnia Wam życzę i do nastepnego razu na forum :)

ufffffffffffffffffffff laseczki! witam i o zdrówko pytam. Ciężki weekend i tydzien za mną. Szkolenie, kupowanie prezentów i w końcu w tą niedzielę zrobiłam małemu kinderbal. 20 dorosłych i 8 dzieciaków!!!!!!!!!! Wierzcie lub nie, ale mam dosyć. Jedzenia masa, a zmywania jeszcze więcej . syf w domu na kółkach bo porozdeptywane paluszki , chrupki i chipsy............ No ale wszystko gościom smakowało, tort był z 4 świeczkami i sto lat też zabrzmiało. :) Teraz mogę na nowo sprzątać dom na święta. Odpoczne trochę w pracy - czyt. nie mam urlopu :( Ale prezenty kupione i trzeba tylko ubrać choinke i ubrać prezenty w opakowania. No i karpika zamordować. Pycha Odezwe się jutro dzisiaj trzeba mi jeszcze się wybrać do przedszkola na jasełka. Synek Gwiazdką będzie !! I niech ktoś tutaj powie że nie lubi gwiazdki- ten będzie miał ze mną do czynienia :D

Witam w przedświątecznym tygodniu :))) Widze ze każdy szykuje sie do Świąt. :) Ja w weekend z mama pierniczki piekłam i pierogi robiłam, najgorsza robota juz za mną :))) Prezenty tez juz zakupione. A ja juz mam wolne od piątku :))) A co.... :)) Najbardziej mnie cieszy ze mnie ominie tak zwana wigilia w pracy :))) Obcałowywanie i składanie życzeń z 50 osobami nie należy do najprzyjemniejszych. Pozdrowienia

co za dzień. zamiast jakiejś światecznej stagnacji dzisiaj wszyscy powariowali. Walą drzwiami i okanmi!!! jutro będę . Na razie papapapa

hejka, Ja rowniez troche zajeta :) Ale zaraz angielski i impreza swiateczna. Milego dnia

Czesc Dziewczyny!! Co u Was słychac? Ja ledwo juz siedze w pracy, nie mam ochoty na zadna prace. Jestem totalnie zdemotywowana, zawsze tak mam przed swietami i perspektywą wolnych 10 dni. :))) Byle do jutra. Udało mi sie zapisac na szkolenie finansowane z Unii. Jade dzis szybko kaucje zaplacic :)). A w pracy dostaniemy karnety na basen. Nie ma jak mily koniec roku w pracy. Pozdrawiam, P.s. jutro odezwe sie jeszcze z zyczeniami :)))

Hej, hej! Jeju, ja już nie mogę tu wysiedzić.... jeszcze dwa dni - ale w piątek zwolnią nas wcześniej na pewno tylko nie wiem czy o 12 czu już o 10 - byłoby super! Wczoraj miałam pecha - jadąc z pracy do dentysty zlapałam gumę - i to totalną w ciągu kilkunastu sekund zeszło całe powietrze i nie mogłam dalej jechać. Musiałam się zatrzymać i dzwonić po posiłki (czytaj: mężuś :) A dziś rano juz na zmienionym kole - takiej małej dojazdówce zjeżdżając z krawężnika coś mi walnęło i myślałam, że znów kapeć, ale jakoś dojechałam do pracy. Za jakis czas telefon od męża -i pytanie czy czegoś nie zgubiłam od auta?! A ja w myślach: koła!?!? nie no przecież dojechałam jakoś (hihi) a tu się okazuje, że ten dźwięk to był odpadajacy spoiler, który mąż znalazł obok swojego auta wychodząc później do pracy..... Ale historia no nie!!!! :):):):):) Azoe - to gdzie Ty pracujesz, że takie fajne bonusy dają???? Pozdrawiam i do jutra!

Hej dziewczynki! Stefa Ty to masz przygody! hihihihi Dobrze że jest instytucja męża co?? Mnie mój też już ratował z takich opresji i całe szczęście , bo to obciach na maksa zatrzymać się na skrzyżowaniu na czerwonym świetle i nie móc ruszyć na zielonym, bo auto zgasło i 200 kierowców za autem trąbi jakby chcieli swoje klaksony wypróbować...... przyczyna była o tyleż prozaiczna co obciachowa dla blondynek.... zabrakło benzyny - bo popsuł sie pływak w baku- to dla usprawiedliwienia się ;P Azoe Ty to rzeczywiście masz fajowo w Twoim zakładzie . My na prezenty nie mamy co liczyć- wigilia zakładowa i do domu, a wszyscy myślą, że urzędnicy niewiadomo jakie bonusy dostają. :( Nic z tego.... Awszystkim życzę dokładnie takich świat jakie sobie wymarzyli. Góry prezentów, bombkowego szaleństwa i szampańskej zabawy. No i żeby karpik nie przemówił na wigilijnym stole :D Pozdrówka jeszcze sie odezwę

Witam Dziewczyny, Wesołych, Spokojnych, Rodzinnych Świąt zycze :))) Co do pracy, to na socjal nie moge narzekac, mamy jeszcze duzo innych rzeczy :))) Za to na inne rzeczy tak. Sa plusy i minusy, chyba jak wszedzie. To do napisania P.s. Zyczenia noworoczne postaram sie wyslac w przyszlym tygodniu :))

Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnej atmosfery przy świątecznym stole, pysznego jedzonka, masę prezentów oraz udanej zabawy na Sylwestra i pomyślności w Nowym Roku!

Szczęśliwego Nowego Roku !!!! Szampańskiej zabawy :))) pozdrowienia

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!!!!! Dziewczynki życzę Wan wszystkiego co najmilsze i najdroższe Waszemu sercu, zdrówka, spełnienia marzeń, dużo miłości i sukcesów w życiu zawodowym i masy szczęścia. Niech 2007 będzie lepszy niż 2006. Stefa a dla ciebie szczególnie powodzenia (wiesz przy czym) i dużo cierpliwości.

W NOWYM ROKU zycze Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności, miłości i radości, sukcesów w życiu osobistym i zawodowym oraz spełnienia marzeń i postanowień noworocznych! PS. Dzięki Pantalony za szczególne życzenia skierowane do mojej osoby. POZDRAWIAM!