Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Czy miałyście kiedyś taki dzień, że złapał was atak śmiechu i uśmiech już został na długo na Waszych twarzach? Ja wczoraj miałam taki dzień. Powodem tego śmiechu był kolega z pracy. I nie był to śmiech z niego tylko hmmmmm czy można tak powiedzieć śmiech do niego..... no nie wiem w każdym razie nie miałam zamiaru go obrazić w żaden sposób tylko jak go zobaczyłam to złapał mnie niekontrolowany śmiech. Oczywiście on go odwzajemnił, a dziś rano jak się znów zobaczylismy na parkingu przed pracą to banan pojawił się na naszych twarzach :)))))))))) Pozdrawiam i życzę Wam takiego uśmiechu na cały dzisiejszy dzień!

Kawa pachnie na biurku, za oknem deszcz pada - spokój , cisza.......

Witam Wczoraj probowalam 3 raz cos napisac za kazdym razem jednak musialam przerwac. Myslalam ze jak kierownika nie ma to bedzie luzniej a tu ciagnie telefony z pilnymi sprawami. W kazdym razie pisze teraz bo pozniej to niewiadomo jak bedzie :))) Wczoraj wygralam bilety na Mayday w Katowicach niestety przepadly, ja nie moge jechac a nikt ze znajomych tez, zreszta w 30 min (bo tyle dali mi czasu na odpowiedz) trudno kogos znalesc, szkoda. Pogoda deszczowa ale jest cieplo, ja chyba zaczne patrzec na termometr przed wyjsciem z domu bo znowu ubralam sie za cieplo ;)) Pozdrawiam i zycze milego dnia

Witam laseczki po długiej przerwie. U mnie miałam przymusowy postój w domu, bo dzieciaki sie pochorowaly- akurat teraz kiedy mamy taki gorący okres- wybory...jeju jeszcze tylko 3 dni i nastąpi chwila prawdy. Mam nadzieje ze szef zostanie i nadal pożyje sobie tak jak do tej pory. Nigdy nie wiadomo czy nowy nie zechce innej sekretarki nie? Mam o czym myśleć. Na razie pozdrawiam serdecznie i na pewno wszystko Wam sie uda załatwić, i buty kupicie i na mayday pojedziecie i w ogóle wszystko załatwicie. W zeszłym roku też butów nie mogłam znaleźć, miałam istną depresję, bo wszystkie były za szerokie i wyglądałam w każdym modelu jak rybak. Mąż nie mógł już na to wszystko patrzeć i zabrał mnie na zakupy- jeździł ze mną tak długo aż cos znalazłam i kupiliśmy piękne kozaczki.. W tym roku szykuję sie na bój o kurtkę- zanim ja coś znajde............ może będzie wiosna

Cześć Dziewczyny! Witajcie w piąteczek :) Fajnie, że piszecie - dzięki temu nasz topic ciągle żyje :) Może ktoś się jeszcze przyłączy w między czasie. Co do wyborów - to jakoś mnie to wszystko nie bardzo rusza. Ale nie zdawałam sobie sprawy, że mogą one się tyczyć pracowników urzędów - zmiana władzy - zmiana szefa - zmiana pracownika...... czarny scenariusz, niestety często praktykowany. Mam nadzieję, że u Ciebie Pantalony wszystko się tak ułoży jakbyś chciała - pomyślnie! I tego Ci życzę. Ja mam trochę podobną sytuację - ponieważ zmieniają mi się szefowie co 4 lata (co kadencję) i już mam 3 szefa od kiedy pracuję (każdy inny w uosobieniu i charakterze pracy - trzeba się dostosować). Na szczęście zmiana szefa nie jest związana z wyborami politycznymi w kraju i raczej nie dochodzi do zmian współpracowników (choć zdarzył się taki przypadek w zeszłym roku). Ja na razie mam spokój do 2008 roku - kiedy to znów odbędą się wybory nowych władz :) ale może obecny szef bedzie kandydował na obecną kadencje.... Ok, dosyć już o wyborach. Życzę wam udanego weekendu i pozdrawiam PS. A może kiedyś umówimy się na kawę w mieście? Każda z nas będzie miała np. czerwony szalik - żebyśmy się poznały?! :))))))) Oczywiście to tylko pomysł i możecie mieć inne zdanie na ten temat. Papatki

Witam kolezanki, Nie ma jak dlugi weekend, ja mam poniedzialek wolny za 11 listopada : )))) Ja wiedzialm ze tak - chodzi o wybory. Mojej koleznaki maz pracowal w Lasach Panstwowych tez zawsze jak byly wybory to nie bylo wiadomo czy bedzie tam nadal pracowal, na szczescie udalo mu sie juz zmienic prace. Zreszta znam mnostwo takich przypadkow. Zycze zeby mimo wszytko Ciebie ta zmiana nie dotknela. Ja pracuje w firmie prywatnej ale z wlascicielem w Warszawie, wiec maja wplyw na wybor naszych szefow co jakis czas. Ale raczej nie ma problemu jesli chodzi o ten problem. Wracajac jeszcze do wyborow to naprawde nie wiem na kogo glosowac, nikt mnie nieprzekonuje ale pojsc trzeba. Zycze udanego weekendziku wszytkim PS. Ja tam chetnie spotkam sie na kawie :))) tylko nie wiem czy szalik jako charakterystyczna rzecz do poznania sie sprawdzi - o tej porze wszyscy chyba go nosza ;))) ale zawsze moze byc wesolo ...

witam laseczki. Wiecie jakoś to napięcie ze mnie opadło i stwierdzam, że nie ma sie czym stresować , bo itak będzie jak ma być. I pewnie wszystko będzie dobrze.Wierzę w to mocno . Dzieki za słowa otuchy. Jak to mój szef mówi byle do poniedziałku. Stefa całkiem niezły ponysł. Kawa to mój ulubiony napój. Tylko ciekawe czy uda nam sie zgrać czasowo na spotkanie. No i czy będziemy miały o czym rozmawiać?? I może być tak, że umówimy sie na forum , wpadamy do kawiarni, a tam ze 20 dziewczyn w czerwonych sweterkach hihi ale byłaby akcja...... Ja w każdym razie jestem otwarta na takie propozycje. Tylko jak wytłumacze mężowi że ide na schadzke z nieznanymi mi w sumie osobami????? jak jego znam to w jego główce już powstaje scenarisz romansu internetowego. Trzymcie sie ciepło i Byle do poniedziałku

Cześć ludziom pracy i tym którzy dziś leniuchują (jak np. azoe czy mój mąż)! Weekend minął bardzo sympatycznie. Padły nawet pomysły co do sylwestra (góry, narty, kulig itp :), tylko obawiam się czy nie jest za późno na znalezienie fajnego miejsca.....Kolega zobowiązał się na przeszukanie netu i podzwonienie, a ja może też w wolnej chwili czegoś poszukam. A Wy macie już jakieś plany sylwestrowe? Miłego dnia i całego tygodnia Narka

Witam Dziewczyny, Nie ma jak długi weekendzik tylko ciezko wrocic do pracy po nim, zreszta caly czas mi sie wydaje ze mamy poniedzialek. Jeszcze okazalo sie ze kierownik chory + mnostwo roboty na juz, chwila na pomaranczke i cos napisze. O Sylwestrze nawet jeszcze nie myslalam a czas pewnie juz zaczac. Mysle ze jeszcze spokojnie znajdziesz jakies kwatery na Sylwka. Morze czy Gory? To co robimy z ta kawa? Umawiamy sie czy jak? Skoro juz sie zdecydowalysmy to warto powiedziec B ;))) Mam nadzieje, ze nie bedzie tak stresujaco jak na randkach z internetu, bylam na takich paru i za kazdym razem ma sie ochote uciec :))) Niestety musze juz konczyc native puka do drzwi i czas pomeczyc szare komorki w innym jezyku. Pozdrawiam Goraco

no to sie porobiło dziewczynki. Nikt się tego tak naprawde nie spodziewał, albo po prostu wyparliśmy taką możliwość ze świadomości. Zmiana szefa. To fakt, i niestety nic nie da sie zrobić- wola ludu zadecydowała. Mam wrażenie, że to prawie koniec świata, bo mój dotychczasowy szef to złoty człowiek, bez zastanowienia w ogień bym za nim poszła, no i stary profesjonalista....z niego.....Nowy jest greenhornem. Przyszłość pokaże czy w tej sytuacji nadal pracuję, czy mi pensji nowy szef nie obetnie i czy w ogóle jakaś przyszłość w administracji przede mną. Ludzie ! Trzymajcie kciuki, bo nieciekawie u mnie. Kawa w tej sytuacji w tym tygodniu odpada, bo mam takiego stresa ze nipogadacie ze mną . może w przyszłym??? no i Gdzie?

Cześć Dziewczyny! Nie było mnie wczoraj na topicu bo mielismy w pracy audyt zewnętrzny naszego projektu finansowanego ze środków UE. Jakoś przebrnelismy, choć mieli kilka uwag. Zobaczymy szczegóły jak podeślą sprawozdanie z kontroli. Oj Pantalony, no szkoda, że Ci jednak szefa zmienili. Ale nie daj się! Jest jak jest. Zawsze może być lepiej! :)))) Azoe szukamy czegoś w górach - ale z imprezą sylwestrową i tu pojawia się kłopot - bo już full rezerwacja. Pewnie są miejsca w pensjonatach czy na kwaterach prywatnych, ale bez imprezki sylwestrowej. No zobaczymy jeszcze..... Co do kawy to ja jestem dalekj za. Może być przyszły tydzień. Mi pasuje wtorek lub czwartek od godzin popołudniowych do wieczornych. A Wam? Może Laboratorium albo Europa? Pozdrowienia

Hello, Ja tez mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy u Ciebie Pantalony, a nowy szef nie bedzie az tak tragiczny jak to sie wydaje teraz. Ja w pracy dzis juz zupelnie sama, licze tylko na to ze nie bedzie zadnych telefonow z \"fajnymi\" sprawmi. Mi pasuje wtorek i czwartek ale od godz 17, do 16.30 mam angielski i w pol godziny do centrum powinnam sie dostac bez problemu. Miejsce jest mi obojetne. W Europie jeszcze nie byla na kawie, a w laboratorium kawa jest niezla :))) Zreszta w Pozegnaniu z Afryka tez jest fajnie tylko lokal jest malutki. Dzis ide do czekoladarni (nie wiem tylko czy taka nazwa istnieje), wiec wyprobuje co tam serwuja. Zycze wszytkim milego dnia

Dzień dobry! Ale się ciężko dziś wstawało..... może dlatego, że byliśy wczoraj w kinie na Bondzie i późno wróciliśmy.... Co tam u Was słychać? Jak minął weekend? Ja byłam z mężem w Tarnowskich Górach (miasto mojego męża) i pojechaliśmy na zakupy do CH Silesia - ale tam sklepów i ludzi......męczące, ale nabyłam fajne rybaczki na jesień i jestem zadowolona :). Miłego dnia

witam po weekendzie. Powoli sie odnajduję w nowej sytuacji. Będzie dobrze. Może nawet uda mi sie załatwić pewna sprawę, która wiele zdrowia mnie juz kosztowała. . Dziewczynki trzymajcie sie , jest jak jest, zawsze może być lepiej. :) Fajnie, że u was wszystko gra. pozdrawiam Stefa, mam szwagra z Tarnowskich Gór hihiihi

Czesc Dziewczyny, U mnie weekendzik spokojniutko uplynal. Koniec tygodnia byl smutny, bylam na pogrzenie mamy kolezanki z pokoju. Coz mozna wiecej napisac, bardzo przykro. CH Silesia slyszalam cos o tym miesjcu ponoc niesamowite, mam nadzieje ze uda mi sie kiedys tam pojechac na zakupy. Tez sie wybieram do kina tylko mam problem z zdecydowaniem czy na Bonda czy na Babel. Moj kierownik tez byl wczoraj na Bondzie, wrocil zachwycony. Pozdrawiam i do jutra, uciekam zaraz do domu

nie pamietam czy juz tu pisałam ale ja jestem z okolic i dojezdzam do Ekonomika

Hej hej dziewczyni stare i nowe. Kino , no tak trzeba to jakoś nadrobić. Wielu filmów nie uda mi sie w kinie na pewno obejrzeć,muszę poczekać na DVD. Damy rade , nie będzie źle. Mężowi śni się po nocach telewizor płaski z bajerami, to może będzie nawet ciekawe, jak dostanie pod choinkę takowy. :) ale na razie nie zdradźcie mojego sekretu ciiiiiiiiiiiiiiiiiii. Kawka już wypita?? Ja dzisiaj nawet ciastko do kawusi miałam czas i okazję zjeść. Koleżanka przyniosla pycha jabłecznik. :) wiecie , powoli lepiej mi . POgoda piękna niedługo święta, synek bedzie miał urodzinki..... Nie mogę sie nadziwić jak szybko czas leci. To już duży facet, wie czego chce i jak przekonać mamusię do pewnych rzeczy. :) Sprytny koleś z niego . W sumie to nie mam na co narzekać. Zmiana szefa nie jest końcem świata nie? i analogicznie do przysłowia- \" po złym panie jeszcze gorszy nastanie\" w moim przypadku będzie \" po dobrym panie jeszcze lepszy nastanie\"? Mam nadzieję że tak będzie . pozdrówka pappappa udanych dni

witam wszytkich, Ja własnie druga kawe mecze, moze cos mnie postawi na nogi, narazie to lekki bol glowy, cos w pogodzie jest. Siedze i slecze nad czym co ma usprawnic w przyszlosci moja prace, choc raczej nie jestem do tego nastawiona optymistycznie, bo narazie to wyglada na to ze tylko utrudni a nie ulatwi. Mam nadzieje ze sie myle. Lubie poznawac i uczyc sie nowych rzeczy ale ten program calkowicie mnie odrzuca. Koniec o pracy. Pantalony, super prezent szykujesz dla meza, ja tam nic nie powiem ;))) niespodzianka to niespodzianka. Czas leci jeszce niedawno byly wakacje u tu juz swieta, sywester za pasem i o prezentach czas myslec. Ale jeszcze przed nami andrzejki po drodze. Pozdrowienia

Hej, hej! Ale dziś w pracy zawrót głowy! Dopiero teraz znalazłam chwilkę, żeby napisać. Co do prezentów świątecznych - to mojemu mężowi, ale również mnie, marzy się płaski telewizorek najlepiej z cyfrową telewizją \"n\" , \"cyfrą\" lub czymś podobnym :))) Jak wszystko dobrze pójdzie to może sprawimy sobie taki prezent - o przepraszam - jak będziemy grzeczni to św. Mikołaj się do nas usmiechnie i w worku przyniesie :)))) Dziś wybieramy się na badmintona :) See ya!

No to impreza imieninowo - andrzejkowa się szykuje Pantalony ! :))))

Cześć! Tak kawa wypita, praca wre, a ja zastanawiam się co zrobić dziś na obiad........:) Coś szybkiego i lekkiego - bo potem idę na jogę, a z pełnym brzuchem źle się ćwiczy. Może macie jakieś propozycje? Trzymajcie się!

Witam, Ja juz zdążyłam 3 kawy wypić, ledwo dziś wstałam, chyba niskie ciśnienie jest. O obiedzie prosze nawet nie mówić, głodna juz jestem, a ide dzis na crespelle do Maski, ale dopiero za 2 godziny :((( Cos lekkiego, może risotto, albo ryz z gotowanymi jabłkami (jak ktoś lubi taki prawie deser na obiad ;)). pozdrowienia

weź 2 piersi z kurczaka pokrój w kostkę małą cebulkę tez w kostkę 2 jajka 2 łyżki majonezu 2 łyżki mąki przyprzawy sól pieprz vegeta czosnek do smaku wymieszaj wszystko na trochę do lodówki i smaż jak placki na oleju PYCHOTA mąż sie zakochal i ja też tak troche

dzięki wielkie koleżanki za wasze propozycje i przepisy :))) SMACZNEGO - lecę do domciu!

Chciałabym Wam życzyć udanego weekendu! Robię to już teraz, ponieważ jutro jestem na zajęciach i nie będę miała mozliwości skorzystania z internetu. Papatki

dziewczynki, ja też już dzisiaj żegnam sie z wami i życzę miłego weekendu. Udało si!! biorę wolne za 11.11. Wszystkiego dobrego wam życzę. A tak swojadrogą to fajnie jest mieć przedłużony weekend. Mam tylko nadzieję że dzieci dają pospac papapappapa całusków 102