Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

czesc dziewczyny, To mi nic innego nie pozostaje jak rowniez zyczyc udanego weekendziku. Miałam plany zeby pojsc potanczyc, ale z wiadomych powodow, trzeba przelozyc. Ale wpadna kolezanki do mnie i mamy zamiar zrobic calzone (mam nadzieje ze wyjdzie po raz pierwszy bedziemy robic). Dam znac w poniedzialek jak wyszlo :))). Pozdrowienia

Cześć w poniedziałek! I jak minął Wam weekend? Ja miałam w sobotę zajęcia, po południu sprzątanie i robienie greckiej sałatki a wieczorkiem szliśmy do znajomych na founde :) Pychota! A jak Azoe udały się calzone? Niedziela szybko przeleciała, ale pogoda cudowna! A jak tam Pantalony udało Ci się odpocząć porządnie? Pozdrawiam WAS

Witam z domu, Niestety niezdażylam nic już w pracy napisać, ciąg dalszy szkoleń i nauki nowego programu. Ale po dzisiejszym dniu widzę światełko w tunelu i myślę ze nie będzie najgorzej:))) Dzisiaj ledwo wstałam do pracy, budzik 3 razy przestawiałam na późniejsza godzine, do tego lekki ból głowy. Weekend jak zawsze za krotki, ale za to calzoni wyszło wyśmienicie. Co prawda trudne początku były ale koniec pełen sukces. Dwa pierwsza ciasta wyrzuciłam do kosza, ale za to trzecie było dokładnie tak jak trzeba wiec mam powód do domu:))) zycze udanego wieczoru

Witam dziewczynki. Uff co za mgła........... w sam raz żeby naciagnąćpierzynkę na głowę i udawac, że jest głęboka noc. Widzę że talenta kulinarne sie na naszym topiczku skrywają Muszę sie pochwalić w tym układzie że ja zrobiłam na niedzielny obiadek gęś - mhmhmhm pychotka Ja rzeczywiscie odpoczęłam, chociaż krótko, to jednak przedłużyłam weekend. :) Nie wiadomo czy nowy szef będzie udzielał bezproblemowo urlopów, a mam jeszcze 7 dni urlopu do wykorzystania!!!!!!!!!! Dziewczynki wracam do kawki i pracy. Zajrzę tu jeszcze na pewno Trzymajcie sie ciepło

hejka, Widze ze co jak co ale talentu kulinarnego zadnej z nas nie brakuje:))) Ja dzis zaspalam do pracy, kierownik mnie obudzil telefonem, ale mial ze mnie ubaw. Ale spalo mi sie wysmienicie ;))) Jak u Ciebie w pracy Pantalony? Mam nadzieje ze diabel nie taki straszny i wszytko normuje sie? Pozdrowienia i czas na nastepna kawe.

Hejka!! Teraz popijam herbatkę miętową z cytrynką i gładzę sie po brzuszku po obfitym śniadanku. Macie pojęcie? dopiero teraz znalazłam czas na śniadanie- a może to już południca? Co do nowego szefa to jeszcze się u nas nie pokazał. Dostaniemy go w prezencie na św. Mikołaja..... Drżę, ale nadzieja umiera ostatnia .

Witajcie! Od rana praca wre, więc mało czasu na \"inne sprawy\" :) Wyobraźcie sobie, że dzisiaj mój mąż spóźnił się do pracy - i to sporo, ale zrobił to z premedytacją - oglądał mecz siatkówki Polaków z Rosjanami :))) Takie rzeczy chyba tylko mężczyźni moga zrobić! :) Najważniejsze, że wygraliśmy i jesteśmy w półfinale!!!! Idę zrobić sobie kawę. Pa pa

:)) Stefa, mysle ze nie tylko twoj maz, jak czytalam w trakcie meczu forum to bylo takich wiecej. żeby ogladac polskie mecze trzeba miec naprawde mocne serce i nerwy .... :))

Super ze im sie udalo pokonac Rosjan. Mam nadzieje ze przywioza jakis medal :)))))

Dzień dobry koleżanki! Ale mi wczoraj Pantalony zrobiły miłą niespodziankę :) Rzeczywiście internet to niesamowite narzędzie! Dziś nasi grają z Serbami - ale i tak są w półfinale, niezależnie od wyniku! Chociaż gdyby wygrali byłoby super - dziewięć meczy wygranych na 9! :) Nie moge się doczekać jutra - wybieram się na galę Champions on Ice do Wrocławia. Jeśl interesujecie się łyżwiarstwem to myślę, że takie nazwiska jak: ALEKSEY JAGUDIN (RUS) - ANISSINA - PEIZERAT (FRA) - NAVKA - KOSTOMAROV (RUS) - ZAGÓRSKA – SIUDEK (POL) - IRINA GREGORIAN (USA) - DROBIAZKO - VANAGAS (LT) wiele Wam mówią :) A jak nie to nic nie szkodzi - ja oglądam wszystkie mistrzostwa w łyżwiarstwie w TV. A jeśli chodzi o naszą parę Siudków to kończą karierę i fajnie będzie ich zobaczyć ostatni raz na lodzie - tzn. jeszcze wystartują w styczniu na ME. Miłego dnia!

cześć i czołem dziewczynki! :) Jak się wstawało? U mnie to wyczyn na miarę mistrzostwa świata- ufff jak ciężko się z łóżeczka zwlec...... Chyba łapie mnie jakieś przeziębienie , bo kaszel jest na etapie zawładnięcia mym wątłym ciałkiem całkowicie ;) Leczę się na razie herbatkami z miodkiem i jakimiś lżejszymi specyfikami, ale może będę musiala udać sie do lekarza......Tak tak, rodzinka skończyla chorować, to teraz mamusia rozkłada się na cześci pierwsze Stefa życzę udanego wypadu do Wrocka(zajrzyj do Galerii Dominikańskiej-my love :) ) A Tobie Azoe też życzę spełnienia sportowych ambicji :P

Witam Dziewczyny!! Nie ma jak kolejna juz 9 wygrana z rzedu :)))))) oby tak dalej po cichu licze na złoto (ale cicho sza). Ja znowu ledwo wstalam ale juz jest jakis postep, kierownik nie musial mnie dzis budzic ;)))) Łyżwiarstwo figurowe uwielbiam (mama mnie zarazila), ogladam je od zawsze, choc musze przyznac ze ostanio mniej. Ale to wina tv polskieja niestety nadaje jakies straszne skroty zawodow od paru lat, 5 najlepszych par plus jak sa to Polacy, co wola o pomste do nieba. Kiedys jak mialam Eurosport to ogladalam nawet wszytkie shorty. Dlatego te nazwiska nie sa mi obce, choc zamiast Jagudina zobaczylambym chetniej Pluszczenke (jest niesamowity). No ale to sa osobiste zyczenia, na pewno gala bedzie rewelacyjna i czekam niecierpliwie na relacje. Ja dzis sie wybieram na Bonda, w koncu, bo do kina ide juz 2 tygodnie. Do jutra

Hello, hello! Siedzę w pracy, piję kawę i myślę o dzisiejszym popołudniu \"na lodzie\" :) Koleżanka z pracy też jedzie, więc już obdadałyśmy temat z rana :) Zdam Wam relację - może nie jutro - bo mam zajęcia, ale w poniedziałek już na pewno. Azoe - jak tam podobał Ci się blond Bond ? :) Pantalony - jak się miewasz? Czy już kaszel przeszedł? Zyczę Wam udanego weekendu! Pozdrawiam

Witam, Jak samopoczucie? Ja super, jutro piatek :))) Wczoraj dotarlam do kina tyle ze nie na Bonda, taki byl zamiar no coz plan sie zmienil. Bylam na filmie Babel, musze przynac ze naprawde swietny. Tematyka nierozrywkowa, ale film wart zobaczenia. Jak plany andrzejkowe? Macie juz cos zaplanowane? Pantalony na pewno, skoro w domu Andrzej. Ja mialam isc tydzien temu do Musiolowki ale z kuli zaloby plan ulegl przesunienciu na przyszla sob. Wolabym w ta ale kazdy ma swoje zobwiazania, nie jest tak latwo zgrac sie wieksza ekipa na raz. Ale lepiej pozniej niz wcale :))) Pozdrowienia i zycze milego dnia P.s. Stefa baw sie dobrze "na lodzie" i czekam na relacje.

Witam kawowo z rana. Dopiero teraz się budzę i otrząsam z tej mgły. Zapowiadali koniec mgieł, ale chyba im się nie udało przepowiedzieć prawdy. A ponoć andrzejkowe wróżby się sprawdzają....... Cieszę sie ze już tylko 6 godzin do weekendu- mamy zaplanowane trochę roboty i trochę rozrywek- tak żeby równowaga była zachowana wybieramy się na Toropol. Stefa sobie pozagląda, Pantalony pośmigają, a Azoe?? daj znać jak Ty spędziłaś czas. Przeziębienie mi chyba przechodzi i wóz, albo przewóz idę pojeździć wbrew zdrowemu rozsądkowi. Też kocham łyżwy, tyle że wolę aktywne uprawianie tego sportu. Odezwijcie sie dziewczynki ( nie zostawiajcie mnie na lodzie) ;) i bawcie się dobrze

czesc, U mnie dzis mala impreza w pracy, kierownik Andrzej, a ze zawsze zapomina o swoim swiecia to impreza jest zawsze nst dnia. :))) A ja jade dzis na weekend do moich rodzicow i psa. Co prawda to tylko 20 km ale wokol lasy, pola i jeziorko. Zobacze jak sie \"buntownik maly\" zachowuje na wlasne oczy. Ma niezly charakterek. Moj poprzedni pies (tez wilk) to byla kraina lagodnosci przy tym. No ale ten jest jeszcze maly, wiec zobaczymy jaki bedzie jak dorosnie. Pozdrowienia i udanego weekendu

Witajcie z rana w poniedziałek! Jak tam po weekendzie? Cieszę się, że się wyspałam w niedzielę :) Wstałam zaraz przed meczem siatkówki! Piątek i sobota zajęcia, a sobotnie popołudnie spędzone w R1 z dziewczynami z pracy. Od czasu do czasu fajnie się spotkać i poplotkować :) Wieczór spędzony w domciu z mężem :) A co do czwartkowego show na lodzie - to trochę mam mieszane uczucia. Już piszę dlaczego: Po pierwsze nie było wszystkich zapowiadanych gwiazd, po drugie organizatorzy nie zapewnili wogóle punktów z jedzonkiem i piciem - był tylko jeden automat do kawy, do którego jak sobie wyobrazicie była kilometrowa kolejka, natomiast byli Siudkowie, Jagudin, Drobiazko i Vanagas - z tych znanych łyżwiaży, którzy spisali się na 5 i kilku mniej znanych. Dobrze, że kupiłam najtańsze bilety, a i tak miałam bardzo dobre miejsce i wszystko widziałam co dzieje sie na lodzie. A jeśli chodzi o aktywne uprawianie tego sportu - Pantalony - to kto powiedział, że ja tego nie preferuję????? Od podstawówki śmigam na figurówkach :) i nawet męża namówiłam - choć jemu się to średnio podoba hihihi Trzymajcie się cieplutko!

Gość azo
Czesc dziewczyny, Co do siatkowki to naprawde swietna robote chlopaki wykonaly w Japonii. Nie mozna miec zalu ze nie udalo sie z Brazylia wygrac, mialam wrazenie ze oni potrafia latac i zawisnac w powietrzu. A Giba .... ach ;)))))) Stefa to widze ze mimo wszytko show bylo udane :)). Niestety u nas z organizacja roznie bywa. Ja rowniez jezdze na lyzwach, nie powiem ze jakas rewelacja ale daje rade utrzymac sie bez upadkow ;))) A ja bylam u rodzicowna weekend, zostalam troche pogryziona przez moje psa, kochane stworzenie okazuje swoja milosc przez podgryzanie (bardzo bolesna ta milosc). Mam nadzieje ze z tego wyrosnie. Zycze udanego tygodnia i do jutra

Krótko się melduję, że żyję. Nowy szef, nowe porządki i nie wiem jak będzie . Łolaboga!!!!!!!!!! Trzymajciekciuki. mocno.................................... pozdrawiam WAS

Hejka Laski! Dziś ważny dzień dla mnie - rozstrzygnie się pewna sprawa, na którą czekam od dawna. Życzę więc sobie i Wam, żeby wszystko ułożylo się po naszej myśli! Powodzenia Papatki

Witam Dziewczyny, Wczoraj nic mi sie nieudalo napisac, wiec pisze teraz bo pozniej moze byc jak wczoraj. Nie ma jak Mikolajki :))), u nas w pracy bardzo milo dzien sie zaczal, bony, boniusie :))) Ja dzis mam zamiar ogladnac \"Samotnosc w Sieci\", Stefa mowilas chyba ze jest fajny, wiec mam nadzieje ze mi tez sie spodoba. A tak to trzymam kciuki zeby nowy szef nie byl zbyt nadgorliwy w porzadkach, a Stefie wszystko poszlo po jej mysli. Zycze gory prezentow i wszytkiego naj naj z okazji Mikolajkow. Pozdrowienia

Witam i mikołajkowo pozdrawiam HO HO hO HO. życze wora prezentów i spełnienia marzeń przez czerwonego dziaduszka. Do nas zawita wieczorkiem i przyniesie dzieciakom słoduchy( 2 wielgachne torby słodyczy- aż boję sie o ich żołądki ;) ) i zamówione prezenciki - ambulans synkowi i butelki dla lalek dla córuchny. Mam nadzieję ze Stefie w pracy \"bardzo ważna sprawa\" po jej myśli poszła, a Azoe też zadowolona z filmiku i wieczora będzie. Zatapiam sie w kawie i papierach, jakby co to rzućcie mi koło ratunkowe :). Papatki

Ho ho ho! Santa Claus is comming to town! :) Wszystkiego co najlepsze w mikołajki dla Was. Pozdrawiam i do jutra!

Hejo! I jak tam Św. Mikołaj zostawił coś pod poduszką? U mnie zostawił książkę Zadie Smith \"O pięknie\" i jestem z tego bardzo zadowolona :) Pantalony zdradzę Ci, że ta moja sprawa nie musi pracy dotyczyć..... pst. więcej nie powiem :))))))) A teraz kawa i papierkowa robota z wczorajszego posiedzenia.... Miłego dnia

Czesc, U mnie Mikolaj kosmetyki podrzucil :))) Ja probowalam wczoraj z kolezankami \"Samotnosc w sieci\" ogladnac, ale po 30 min wylaczylam, tak potwornie nudne ze nie dalam rady. Za to bajka \"Skok przez płot\" okazala sie duzo lepsza :))) Ale nie ma jak czwartek :)) jeszcze piatek i weekend. milego dnia p.s. Swoja droga ciekawe co za tajemnice skrywa Stefa ;))) Mam swoje domysly ale pozostawie je dla siebie :)

No No Stefa, gubię się w domysłąch!!! uf istny brainstorm na jeden mózg. hihi. Wierzę, że kiedyś zdradzisz tajemnicza osóbko co planujesz. Azoe - kocham bajki! Mój synek dzielnie mnie wspiera- jest na etapie Bolka i Lolka na dzikim zachodzie i Mój brat niedźwiedź też na topie. Mikołąj byl i zrobił rewolucję- pozabierał dzieciakom smoki i butelki!! Aj jaj jaj ciężkie czasy przede mną , bo straszne ssaki z tych moich dzieciaków.