Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

Cześć Wam! I znów nowy tydzień się zaczął.... jak ten czas szybko biegnie. Weekend minął, ale zostały miłe wspomnienia - z rodzinnego obiadu oraz po filmie Plac Zbawiciela. Niezły film, choć trochę ciężki, ale warto go zobaczyć. Terminator - niestety nie znam takiej osoby, ale może inne dziewczyny będą mogły pomóc. Powodzenia! Dziewczyno-żołnierza niech Ci czas szybko mija na naszym topicu, do powrotu Twojego lubego :) Miłego dzionka

Witam dziewczynki i nowicjuszki. Jak mgła opadnie i kawa zacznie działać to zajrzę jeszcze raz. Na razie mam masę roboty

Hej Laski! Co tam u Was słychać? Ja dopiero teraz mam chwilę wolną w pracy, a to już i tak końcówka. Myslę o tym co by tu zjeść na obiad...... Dzie wolne popołudnie, choc wieczorkiem może badminton w Zawadzie :) Ale rano było zimno, no nie!? Musiałam nawet skrobać szyby samochodu! Pozdrawiam

Hello, U mnie tez cos ostatnio mnowstwo pracy ale mam nadzieje ze jutro uda mi sie juz wszytko wypchac. Wlasnie wrocilam z angielskiego, wiec zaraz pyszny obiadek (golabki mojego ojca ach !!!). Oj zimno rano zimo, ja niestety komunikacja miejska sie poruszam co jak co autobusy najszczelniejsze nie sa. Ale moze mi sie uda w koncu opanowac prowadzenie samochodu, po 11 latach wrocic do czegos czego nigdy nie umialam to naprawde ciezko. Wieczorkiem moze skusze sie na \"Karol - papież, który pozostał człowiekiem II czesc\". Pozdrawiam i zycze milego po poludnia i wieczorku

Witajcie! Dziś rano było lepiej niż wczoraj - przynajmniej nie musiałam skrobać szyb auta :) I słoneczko się pokazało, warto by wybrać się np. na Bolko zobaczyć tą \"polską złota jesień\", bo można ją przegapić i zostać zaskoczonym przez biały puszek :) Jeżeli chodzi o prawo jazdy - to ja mam już 10 lat - ale to wcale nie znaczy, że tyle już czasu przejeździłam..... :) No ale wreszcie się przemogłam. Przyszło mi to również łatwiej z powodu zakupu nowego auta i niemżności sprzedania starego (którym aktualnie jeźdżę). Po porostu nie chcieliśmy sprzedawać mojego golfika za bezcen, skoro ja mogę go używać :))) teraz jestem niezależna, nie muszę prosić męża, za każdym razem, żeby mnie gdzieś zawiózł albo odebrał :) Jak tam Azoe wybrałaś się na film o Papieżu? I jak Ci się podobał? Ja chciałabym zabrać do kina moją mamę - która jeszcze nie była w naszym \"wspaniałym\" kinoplexie :) Pozdraiwam i życzę miłego dnia

Witam, Rzeczywiscie dzisiaj troche cieplej :))) Ja mam z mama (teoretycznie) samochod ( po polowie) tyle ze ona pod Opolem mieszka wiec tu jest maly probelm. Ale mysle ze powoli jakos to bedzie, zreszta jestem do tego troche przymuszona bo moze mi przez ten fakt za jakis czas fajna szansa przejsc kolo nosa. W kinie nie byłam, poniewaz mam ten film w domu ;)))) Ktos zgral z tv włoskiej + napisy polskie, jakos bardzo dobra. Tam pierwsza czesc i druga poszly od razu w tv, u nas musz na tym najpierw w kinie zarobic a dopiero potem tv. Ja mame na pierwsza czesc zabralam do kinoplesu, druga obejrzymy w domu. Wczoraj juz nie dalam rady ogladanac ale mysle ze dzis sie zmobilizuje. Kolenzka z pracy widziala mowi ze super, wiec na pewno warto. Milego dnia

No hej laski! Co tak słabiutko piszecie? Rozumiem, praca, dom, dzieći..... ;))) Ale od czasu do czasu coś skrobnijcie. Ja już dziś mam dosyć roboty..... i chętnie bym juz uciekła stąd! ...............

Hi laseczki. Wiecie miałam plan..... chciałam cichaczem weź sobie urlop, dzieci odstawić do przedszkola , faceta do pracy wysłać, a samej wrócić do domku i poleniuchować tak żeby nikt sie nie zorientował........... i kurde nic z tego mąż sie rozchorował, dzieciaki marudzą i to oni leżą w łóżkach, a ja nie................................... ja ich jak zwykle obsługuje. W tym układzie wolałam pójść do pracy i odpocząć od nich. Wole skrobnąć do was kilka sówek i zatankować energii by po 16 stać sie niewolnicą domowego ogniska. jezzzzzzuuuuuuuuuu a miało być tak pięknie smętnie i leniwie

Hello, Ja tez chetnie bym juz poszla do domu ale jeszcze polowa, sama w pracy dzis jestem (tzn w dziale), na szczescie dosc spokojnie jest. Wspólczuje Pantalony ze z planow slodkiego lenistwa nic niewyszlo, widac jakies wirusy i bakterie kraza, bo mnie tez cos zaatakowalo ale sie nie daje :))) Ale mamy piateczek i to jest dobra wiadomosc, ja sie jutro wybieram so Musiałki, dawno tam juz nie byłam, spotkanie dziewczyn z bylej pracy wiec troche poszalejemy :))) Zycze wszytkim przyjemnego i udanego odpoczynku w weekend

Cześć Dziewczyny! Witajcie po weekendzie! Ale była pogoda świetna! Dlatego też skorzystaliśmy i wybraliśmy się na rower na Bolko. A jak Wy spędziłyście weekend? Pantalony czy udało Ci się chwilę odpocząć? Azoe wiesz, że może się widziałyśmy w sobotę i nawet z tego sobie nie zdawałyśmy sprawy :))) bo ja też byłam w sobotę w Musiałówce :) Oki doki trzeba trochę popracować. Miłego tygodnia

witam dziewczynki. pogoda piękna pranie poprane i imprezka zaliczona. A dzysiaj powrót na łono szefa i ciagły uśmiech na twarzy dla każdego. włąśnie zajadam rodzynki w czekoladzie, mhhhm troche magnezu sie przyda.. Mam nadzieje zę wasz impreza sie udała, że sie spotkałyście i nie wylałyście przypadkiem na siebie drinka, albo soku. Ciekawe czy podczas rozmowy, gdyby do niej doszło, zorientowałybyście sie że znacie sie z topiku?? Pozdrawiam o słonko wychyla sie włąśnie

Czesc Dziewczyny, Nie ma jak piekny dzien w poniedzialek. Ponoc ostani taki cieply, no ale mam nadzieje ze moze jednak nie. Ciekawe czy sie widzialysmy? Piwa na nikogo nie wylalam wiec w ten sposob na pewno nie ;)) Ja spedzilam wiekszoc wieczoru na dole, moje koleznaki jak uslyszaly te stare kawalki to nic im wiecej do szczescia nie bylo potrzebne. Ale impreza jak najbardziej udana. Do jutra i Pozdrawiam

Hello laski! Wczoraj wybrałam się z koleżanką na koncert Urszuli Dudziak - no i muszę Wam powiedzieć, że było rewelacyjnie! Ma kobitka głos. Ale nie tylko, również pozytywny stosunek do świata i masę dobrej energii, którą dzieliła się z nami słuchaczami koncertu! Bo oprócz tego, że śpiewa, to też dużo mówi.... :))))))) Może któraś z Was też była? Co do Papy Musioła to ja byłam głownie na górze. I też się nieźle wyskakałam :) Pozdrawiam Was i do następnego razu. PS. Dziś mamy wielką uroczystość w pracy, o 10 się zaczyna i potrwa pewnie do końca dnia.

Witam, Ale senny dzis dzien, mam nadzieje ze kawa troche mi oczy otworzy. Ja nie byłam na Urszuli, jakos jej muzyka do mnie nie przemawia, choc uwazam ja za bardzo ciepla i sympatyczna osobe. Ja czekam na koncert Ani Dabrowskiej, mam na dzieje ze niedlugo rozpocznie trase i zagosci w naszym miescie. Milego dnia zycze

Ojojoj! Boli gardło, boli! Ale mimo to idę dziś na jogę! Chorobie mówię NIE! Nie dam się! A tak w ogóle to cześć! Jeżeli chodzi o Anię Dąbrowską - to również chętnie bym poszła na jej koncert, jeśli zawita do Opola. Pamiętam ją jeszcze z przesłuchań do Idola - od razu jej głos wpadł mi w ucho! Bez muzyki świat byłby uboższy - zdecydowanie! Pozdrowienia

Hejka, Wspolczuje z tym gardlem, mnie w tamtym tyg cos bralo na szczescie udalo mi sie uniknac przeziebiena(moze to bylo po szczepieniu). W kazdym razie polecam gorace mleko z czosnkiem, mnie juz pare razy uratowalo. Ja dzis w pracy nie zamierzam sie przemeczac :))) Kierownik na szkoleniu mozna jeden dzien poluzowac. Co do Ani, tez ja pamietam z Idola miala niesamowity styl spiewania, kazda piosenke pod siebie spiewala. Kiedys w Opolu na rynku spiewala (chyba 2 lata temu podczas WOŚP) jest naprawde swietna. Pozdrawiam i zycze zdrowia

witam dziewczynki zdrówka życzę. jA CHOROBIE SIE NIE DAJE . MAM SZPITAL W DOMU -TO WYSTARCZY. Ja sobie poleniuchuje jak wszyscy na swoje miejsce wrócą tzn dzieci do przedszkola, a maż do pracy. swoja drogą fajnie przyjechać do domu, obiad gotowy, ogień zrobiony dzieci w domku i wszystko wysprzatane. mogłabym sie przyzwyczaic hihi :) (mąż mówi zebym nie próbowala sie przyzwyczajać) Bardziej niż na koncerty czekam na pierwszy śnieg i otwarcie sezonu narciarskiego. Nie mogę sie doczekać. Pozdrawiam was i ciepełka życzę

hej, Ja wlasnie dopeiro teraz od rana skonczylam szkolenia z nowym syst, mam dosc na dzisiaj wszytkiego za duzo nowych informacji jak na piatek. milego weekendziku

Witam koleznaki w nowym tyg :)) Jak wam minal weekend? Mam nadzieje ze odpoczelyscie. Ja ledwo dzis wstalam niby dluzej sie spi ale jakos tego w ogole nie poczulam, wrecz przeciwnie. Ja dzis sie wybieram na male zalupki, moze uda mi sie jakies kozaki kupic, zima juz tuz, tuz.... pozdrawiam i zycze milego dnia

Cześć Laski! Nie było mnie na forum przez kilka dni, bo leżałam sobie w łóżeczku i leczyłam zapalenie gardła. Ale już jestem z powrotem - cała i zdrowa! I do tego mam krótki tydzień pracy - tylko 2 dni! Tzn. 1, bo drugi to zajęcia ;) A co u Was? Nie zasypało Was dziś rano? Pewnie nastrój zaduszny panuje w tym tygodniu..... Trzymajcie się i napiszcie parę słów!

mam się ciepło. jak będęmiała chwilkę napissszę jeszcze. Dzisiejsza pogoda to szok. Mały jak zobaczył za oknem śnieg to powiedzial \"że pewnie pół nocy padał śnieg, mama, rozumiesz?\" nie mama nie rozumie, bo jak??? 2 . 11????????

czesc, Ja myslalam ze moze gdzies wyjechalyscie, ze tu tak cicho. Snieg to naprawde ostania rzacz ktora chce widziec, jeszcze po tamtym roku mam obrzydzenie. Ja mam wolne 13 za 11 :)) nie ma jak dlugi weekend. Moze do Szczecina sie wybiore do przyjaciolki, zobacze jak ona z planami stoi. A dzis mam zamiar z anglika sie urwac, musze jakies kozaki kupic. Zycze milego dnia P.s. moj pies po raz pierwszy dzis zobaczyl snieg, co za radosc :))))

Hej, hej! Witajcie w poniedziałek! Weekend minął spokojnie spędzony w domowym zaciszu..... jak miło :) I nawet pogoda wtedy nie przeszkadza ;) Dziś po pracy szewc, joga i porządki w szafie z butami. A Wy co planujecie na początek tygodnia? Pozdrawiam jesiennie PS. A w radiu Chris Rea śpiewa: \" I\'m looking for the summer.....\"

witam, Ja tez weekendzik w domowym zaciszu spedzilam, i nawet nie mialam najmniejszej ochoty wystawic nosa za drzwi. Ja dzis do kolezanki wpadam 3 tyg temu urodzila dziewczynke a siedziala w domu juz od polowy ciazy wiec spragniona kontaktu ze swiatem :)) Co do butow to wciaz ich nie kupialam, moze zdaze jeszce dzis wpasc do jakiegos sklepu. Nic mi sie nie podoba kompletnie nic, albo ja mam jakis gust dziwny albo w sklepach te buty naprawde sa jakies beznajdziejne. Pozdrowienia i zycze nam zeby choc malutki promyk slonca pojawil sie na niebie

jeszcze dobra wiadomosc na poczatek dnia \"\"Czekoladowe Niebo\" to nowy sklep przy ul. Książat Opolskich. Stanowi niezwykłą ofertę dla łasuchów. Na miejscu jest także \"czekoladziarka\", czyli urządzenie do parzenia gorącej czekolady. - Powstaje z czekoladowego proszku i mleka. Proporcje to tajemnica stworzenia przepysznej gorącej włoskiej czekolady - wyjaśnia Małgorzata Smolis. Kubek takiej przyjemności kosztuje 6 złotych.\" to z portalu wyborczej w opole Mam nadzieje ze to taka czekolada jaka pilam w Szczecinie albo Poznaniu, taka gesta prawdziwa ;))) Bo to co podaja w \"Masce\" to ma malo wspolnego z ta prawdziwa.

Hello! Dzięki Azoe za namiary na \"Czekoladowe Niebo\" - na pewno tam zajrzę :))))) A co do butów to ja też szukam zimowych kozaków i mam z tym problem. Wszystkie są za szerokie w łydce i to nie wygląda dobrze..... Może dziś po pracy wyskoczę na miasto, jeśli nie będzie padalo i może coś znajdę. A co tam słychać Pantalony u Ciebie? Miłego dnia