Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytyło mi się

Na jakiej diecie schudnę najszybciej?

Polecane posty

Gość przytyło mi się

cześć Ostatnio sporo mi się przytyło. Mam tylko 14 dni zeby schudnąć. Proszę o nie komentowanie tego, mam tylko pytanie na jakiej diecie schudnę najwięcej w 2 tygodnie.?

Gość na głodówce mam tu na myśli
picie tylko i wyłącznie wody mineralnej

Gość a skad glodowka oczyszcza
a nie odchudza::P dieta i tylko dieta

Gość pppppppp
musisz się zestresować ,ja zmieniłam pracę i schudłam w ciągu tygodni 6 kg

Gość na głodówce mam na myśli
jeśli organizm nie ma żadnych innych składników do jedzonka to pobiera z organizmu a co za tym idzie chudnie się

Gość a skad glodowka oczyszcza
a potem po zakonczeniu zwraca z nawiazką:P

picje samej wody mineralnej odchudzi ale tylko woda,woda i raz jeszcze woda.Idzie przy tym zwariowac i jest cholernie cięzko ale ja w ciągu tygodnia kiedyś tam schudłam 4,5 kg

owszem wystepuje przy tym najczęsciej efekt jojo ale jak będzie troche motywacjii można te wage utrzymać.

Gość chyba zacznę od dzisiaj
Nie chce mi się wierzyć w tę wodę tylko. Przecież jak będę dużo piła, to za raz to wysikam, a glodna będę nadal!

to że będizesz latala do kibelka kilka razy w ciągu godziny to normalne ,organizm się oczyszcza.Spróbuj nawet 3 dni a zobaczysz czy warto.

Gość ja po tygodniu picia tylko
wody mineralnej + ćwiczenia schudłam 4 kg.Autorko topiku jest to możliwe by tyle schudnąc w ciągu tygodnia.Owszem latałam w ciągu godziny kilka razy siusiu,jak miałam zamiar wyjść na miasto to 2 godziny przed nic nie piłam bo gdzie wtedy się wysikam??? głodówka jest bardzo cięzka,trzeba mieć silną psyche.Mi pomagała guma do zucia .W czasie głodówki byłam cholernie wściekła,nie wchodziłam do kuchni,do sklepów -nigdzie takm gdzie jest jedzonko.Najgorzej jest przez te pierwsze 3 dni.Piłam dużo wody tak by mi to wypełniło żolądek ,to fakt byłam głodna ale chciałam schudnąc więc jakie miałam wyjście?"??

Gość przytyło mni sie
od jutra zaczynam głodówkę, nie obiecuję ze bede nie niej cały tydzień, zobacze na ile wytrzymam, kiedys wytrzymałam 5 dni i czułam się super. Teraz mi tak cieżko, juz nigdy nie bede zajadać stresów 😭

Gość stracisz tylko czas

moim zdaniem równie szybko schudniesz na diecie 200 400 600 800, a przynajmniej nie zwolnisz metabolizmu jak na głodówce. Do głodówki trzeba sie przygotowac, i później umiejętnie z niej wyjsc, bo inaczej wszystko ci wróci. Takie jest moje zdanie, ja tę dietę wypróbowałam i faktycznie szybko schudłam, tylko trzeba na niej bardzo skrupulatnie liczyc kalorie

Gość do angie
a masz jadlospis tej diety? poprosze

Gość dieta MŻ
mniej żreć

jadłospis układasz sobie sama, pierwszego dnia jesz 200 kcal, wiec nie masz za szerokiego pola do manewru. Ja jadłam kromke wasy cienko posmarowaną jakimś serkim, i np. pół opakowania warzyw na patelnie ( smażyłam na teflonowej bez tłuszczu). a reszte dni to sobie ułóż tak jak ci pasuje, pozdrawiam

Gość do angie
przepraszam Cie bardzo ale ile mozna schudnąć w tym czasie,tzn w czasie tej dietki?

Gość do angie
aaa i ile dni ta diete stosowałaś?

ja sie nie ważyłam, ale czułam po sobie. Juz po paru dniach, tyle ze ja jej długo nie stosowałam, tak ok tygodnia. to ile się schudnie jest kwestia indywidualną, ale życze Ci jak najwięcej :) tylko musisz później ostrożnie z niej wychodzić, najlepiej dodawaj sobie każdego dnia po 200 kcal az dojdziesz np do 1400 i tak troche potrzymaj

Gość Inwigilacja
angie1919 debilizm.

Gość naaaavoie
w 14 dni może i można dużo schudnąć ale bardziej prawdopodobne jest zrobienie sobie dużej krzywdy.

inwigilacja---> nikogo nie zmuszam! Ja tylko pisze że mi sie udało tak schudnąc i nie przytyłam, nie stosowałam też tej diety długo, wiec daruj sobie komentarze

Gość _PIETNASTKA_
JEDZ I ZWRACAJ ;)