Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoNiK

NIE dla totalnej tolerancji

Polecane posty

absinthe manifestacja ma formę seksualną tylko dlatego ze na podstawie seksualnosci jest ustanawiane prawo oni naprawde nie mają zamiaru dzielic sie z innymi tym co robią w łóżku czepiono sie ich seksualnosci wiec dlatego taka forma

taksobiepytamm w zoofilii podobnie jak w pedofilii cierpi jedna ze stron homoseksualizm to świadomy wybór dwojga dojrzałych ukształtowanych ludzi którzy sie kochają proste

\"Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!\".dyskusja prowadzi do nikad adieu

Absinthe---I po jednym czlowieku osadzasz wszystkich homo?? To jak uslysze, ze znowu zgwalcono jakas kobiete, to mam uwazac za zboczencow wszystkich facetow hetero? taksobiepytamm--Homoseksualizm nie jest norma i wcale nie musi byc, ale wszyscy musza miec rowne prawa

dyskusja nie prowadzi to nikąd bo jak narazie na wszystkie zarzuty podane tutaj padły konkretne rzeczowe argumenty

nie przekonasz ich fuckt..maja homofobie we krwi, jak ich rodzice.nie potrafia myslec sami

frog9 nie pozostaje nam nic innego jak cieszyc sie ze my i nasze dzieci nie mają w sobie tego czegoś nawet nie wiem jak to nazwać:o

dzuma :( ta homofobia roznosi sie jak z wiatrem, a raczej z plotka

od kiedy mamy ten nowy rzad oni poczuli sie silni i panoszą swoje faszystowskie poglądy po wszystkich forach :o znam jeszcze to testa di cazzo! :P:D

na szczescie jest Kuba Wojewódzki i reszta która się z tego smieje:P

Najgorzej, ze ci faszysci uwazaja sie za katolikow ps coglione :P

ide robić sałatkę owocową mam nadzieje ze w naszym kraju można jeść jeszcze banany :P

absinthe - naprawde dziwne masz doswiadczenia. znam paru gejow, jednego znam bardzo dobrze i od dawna, ale jakos nigdy nie wysluchiwalam niczyich zwierzen dotyczacych lozkowych spraw, nigdy tez nie ogladalam takich zdjec. czy Twoi heteroseksualni znajomi tez tak robia? bo widze, ze nie tyle oburza Cie fakt takiego epatowania swoim pozyciem intymnym, co fakt, iz jest to pozycie homoseksualne i dla Ciebie subiektywnie odbierane jako obrzydliwe.... czyli gdyby ktos pokazywal Ci swoje lozkowe fotki, ale z hetero-seksu, to juz nie ucieklabys zniesmaczona?

anyzówka ja znów sie z Tobą zgadzam dzieki zapozdrowienia:P i też pozdrawiam

Ja takze zgadzam sie z anyzowka. Mamy podobne poglody na te sprawe :) Mysle ze nie mozna obawiac sie gejow i lesbijek i nie mozna myslec ze stanowaia zagrozenie dla swiata na kazdym polu zycia przeciez to tylko inna orientacja seksualna, prawda? I co myslicie ze pierwsza lepsza lesbijka na was dziewczyny poleci? to nonsens.tak samo jakby kazdy hetero mezczyzna mial leciec na kazda dziewczyne.Oni takze maja swoj gust, swoje poglody i jak sie okazuje to my wtym ludzie heteroseksualni prezentujemy sie jako ludzie malo zrozumiali, malo inteligentni tepiac inne orientacje seksualne. czy nawet inne tak jak by byli ludzmi z kosmosu albo marsjanami... eh wyrozumialosci troche, Ja znam jednego geja i to czlowiek bardzo inteligentny, kulturalny, a zycie \'\'lozkowe jego\'\' mnie nie obchodzi przeciez my ludzie hetero nie rozmawiamy zkazdym otwarcie oswoich sprawach osobistych

Gość i ja sie zgadzam z anyzowka
czas pokaze, zycie poglady weryfikuje. Wypada zyczyc, zeby dzieci tych homofobow wyrosly na porzadnych kryminalistow, zgodnie z zyczeniem poniektorych.

A wiec na zyczenie kogos kto tu powiedzial ze woli kryminalistow od gejow apeluje: WYPUSCIC KRYMINALISTOW A ZAMKNAC PEDALOW! Czy teraz bedzie ok? Oczywiscie ja osobiscie niechcialabym by to zyczenie sie spelnilo. No jesli juz myslenie co poniektorych schodzi na taki stan no to nie dziwmy sie ze takie niestworzone rzeczy powstaja i maja miejsce w rzeczywistosci. \'\'Dopiero po stworzeniu swiata powstalo mnostwo niestworzonych rzezcy\'\'

podobno to zle homofoby tryskaja jadem, wy natomiast jestescie swieci.trzeba zgnoic kazdego kto smie posiadac wlasne zdanie.co do nazwania homo pedalami-sami moi koledzy tak sie nazywali i nie widzieli w tym nic zlego.chcialabym przytoczyc przyklad tolerancji, ktory skonczyl sie tragicznie-francuzi w imie tolerancji przyjeli mnostwo muzulmanow-obcokrajowcow, ktorzy wiedzac ze nikt na nich zlego slowa nie powie rozbestwili sie i zniszczyli im pol kraju.gdyby zrobili to francuzi to nazwano by to barbarzynstwem, a ze trzeba byc slepo tolerancyjnym to nie powiedzieli zlego slowa.niech nam obcy niszcza kraj przeciez tolerancja bla bla.poczekam sobie kiedy hetero zostana tepieni.wtedy wam wasza tolerancja nie pomoze.

aha i nie osadzam po jednym czlowieku bo tych puszczalskich byla cala chmara, w koncu skads bral kolejnych kochankow non stop na jedna noc i dowidzenia, kompletnie ich nie znajac.

wybaczcie ciagle doczytuje-kazde zdjecia i epatowanie opowiesciami dot. seksu zniesmaczylyby, nie jestem cnotka, ale nie lubie wchodzic komus do lozka i nie lubie kiedy ktos mnie do tego \"zaprasza\"

Gość hetero tepieni
ale ludzie maja wyobraznie :o hetero będą tępieni takjak katolicy. święte nigdy :P