Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EFSka

Czy ktoś słyszał o firmie Euro Finanz Service

Polecane posty

Gość bekoma
No to się popisałeś EFS. Bohater który ratuje własny tyłek i coś prubuje odpowiedzieć. Ja nie byłem i nigdy nie mam zamiaru wpaść do firmy, która płaci za tą samą robotę trzy i wiecej razy mniej niż reszta firm. No ale jeleni nie brakuje na tym świecie. Ponadto nie dałbym się takim jak Ty szanowny Panie wyprać. jeśli ktoś nie zarabia a opowiada mu się że będzie jak sie więcej najeździ po szkoleniach za które sam zapłaci to powodzenia "głupich nie sieją" Jeśli natomiast mówisz o "sukcesie" to chyba sam uwierzyłeś w pierdoły które Ci ktoś naopowiadał wcześniej. Powiem krótko i wyraźnie i tyczy się to Ciebie i Tobie podobnych. MANIPULANT!!!!! pOZDRAWIAM

Gość efs
za żadne szkolenia nie płaci się to po pierwsze a po drugie...ja uwierzyłem tak jak piszesz i jestem tu gdzie jestem i jestem szczęśliwy.i to Ty się popisałeś :D nie chcę nikogo obrażać i nie nazwę Cię! manipulanta to szukaj w rodzinie bo ktoś z nich wmówił Ci coś przykrego

Gość efs
szkoda że na tym forum można mieć taki sam pseudonim co inni bo jakiś debil się tu podszywa

Gość efs
a firma się nie sypie tylko rośie w siłe!pozdrawiam

Gość efs
A za szkolenia nie płacisz tylko za hotel, co prawda dużo więcej niż normalnie , ale My jesteśmy finansistami i mamy kasę !!! A nie wiesz , że zazwyczaj pijaństwo mamy na szkoleniach gratis !!! A jak jest alkohol to i jakąś skórę się wyrwie. Ja chociaż jestem żonaty to zawsze na szkoleniach coś na boku podu-pczę sobie. Ty bekoma widzę , że pachniesz staropanieństwem , więc jeździj na szkolenia , a może jakieś dupczowanko ci się trafi. I jeszcze jedno , kretynie który się podszywasz pod mój nick idź zwal se konia , albo daj se w szyje, będzie ci lżej.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
jak masz żonę paszczura to i szopa pracza ru.c.hasz na boku :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość bartas
Ja na ostatnim szkoleniu waliłem 3 panienki i 1 starą rurę.

Gość Mam dzisiaj Kaca
Mam dziś za-je-bistego kaca bo byłem wczoraj na szkoleniu i bede Dyrektorem Generalnym już niedługo , tylko mi musi czacha przestać dymić abym ruszył z rekrutacjom po akademikach i uniwerkach. Uderze też po biurach , urzędach, zusach , DPD-ach jak mnie je-bie główka. Andrzej to geniusz.

Gość naiwna II
EFS Byłam przez krótki czas pracownią w tej firmie ale opłakane skutki tej "PRACY" będą trwały długie lata !!!! To jedno wielkie oszustwo !!!!!!!!!! Wstydzę się , że naciągnełam nieświadomie siebie i swoich najbliższych przyjacół na polisy. A pani MARTA z Gorzowa oszukała mnie i moją przyjacółkę. Nie dajcie się !!!!

Gość Do bartas
Widać że jesteś zakompleksionym człowiekiem i masz wyprany mózg po szkoleniach. Przypuszczam że w rzeczywistości jest to twoją fantazją to co napisałeś, bo żaden gość z klasą nie pieprzy takich bzdur jak Ty. Wiem dokładnie kim jesteś bo widzimy na szkoleniach, i widać wyraźnie że można w bardzo łatwy sposób Cię zmanipulować. Jestem pracownikiem i zarabiam dobre pieniądze ale to co jest mówione trzeba brać z dystansem., bo o wszystkim się nie mówi...

Gość analityk
Widać bartas że co najwyżej waliłeś sobie konia w przerwie między zajęciami z super firmy EFS bo krówka co dużo mówi mało mleka daje... Znalazł się kasanowa dzidochlap, który ma kompleksy i marzy...

Gość sąd
jeżeli jest na forum jakaś osoba która chciała by podać firmę do sądu i nagłośnić pewne sprawy to proszę się odezwać na forum to skontaktujemy się telefoniczne lub e-mailowo. Produkty firmy są dobre ale nie najlepsze, ale jeśli chodzi o pracowników to jest to banda złodziei!!! Która daje zarobić a później odbiera to co zarobiliśmy

Gość ciemnota1
Uwierzcie wszyscy którzy tak zacięcie bronicie tej firmy że z czasem przekonacie się że większość tego co piszą przeciwnicy jest prawdą. Znam kierowników którzy byli w firmie i już ich niema a zarabiali naprawdę dobrze tylko do czasu... Owszem jest storno ale kiedyś też się kończy a wtedy firma najpierw bedzie brała z aktualnej prowizji a później jak saldo bedzię na minusie każe wam wszystko oddać ijest to niestety prawda, mam na to dowody.

Gość ggggggggaaaaaaaaad
a wiec tak firma powstala z rozwalonej ovb zasady sa takie same system prosty analize robi sie klientom by wiedziec na ile im zaproponowac skladke w głównie dwóch produktach standard to gerling:) i tyle klient bierze wplaca to jest prowizja by miec nastepna kase potrzeba nastepnego klienta. Klient kupuje i tyle widzial swojego doradce bo on nie ma biznesu w tym by klientowi cokolwiek pomagac zreszta jesli wiedza doradcy jest jak ich szefa ktory sam przyznaje ze "nie zazadza sobie kasa bo nie zna sie na tym" to wiadome jest ze sprzedawcy nie beda mądrzejsi. Z reszta po co? maja tylko sprzedawać. ludzie szkoda mi was zajmijcie sie czym innym bo w takiej firmie to tylko łosi się szuka nic innego:) pracuje w branży od dosyć dawna i po spotkaniu z szefem tej firmy jak mu wspomniałem o prowizji za zarządzanie klientowi to skończył temat bo tam nie ma czegoś takiego jak pomoc klientowi czyli jeśli nabijecie w butelkę swoich bliskich to zgadnijcie do kogo będą mieli pretensje??? nie do efs tylko do was a rozwiązania które firma proponuje MUSZA mieć instrukcję po co wogóle są

Gość anty legia
co za forum.kady może mieć ten sam pseudonim.ja też mogę pisać jako każdy z was.

Gość anty legia
czy wy macie za tępe mózgi żeby to zauważyć??po niektórych wypowiedziach można to stwierdzić. raz pisze jedno potem coś innego.żenujące forum. nawet IP nie ma podanego.

Gość bartas
Wszyscy co pisza negaty na firmę EFS to pozbawieni czci i godności patałachy co prcuja w tesco na kasie za 900 zł netto.

Gość Do bartas
Widać jak masz sprany mózg po szkoleniach, bo ciągle powtarzasz teksty których uczą od powstania OVB i które są już nudne. I nie obrażaj ludzi którzy pracują tesco i innych sklepach bo gdyby nie oni to byś trawę jadł. Chcesz pracować tam nikt Ci nie broni, tylko nie obrażaj innych.

Gość Do Naiwna II
Chciał bym wiedzieć dlaczego wstydzisz się tego, że naciągnęłaś bliskich i przyjaciół na polisy? Sam sobie chce założyć taką polisę bo wiem, że w przyszłości Mi ona wynagrodzi te co miesięczne składki po 200zł. Jeżeli nie założę żadnej polisy to ile tej marnej emerytury dostanę z ZUS-u ? Jeżeli w ogóle coś dostanę.Naprawdę odpowiedz. Może wiesz coś co może mnie uratować przed popełnieniem błędu.

Gość Alkoholik co dalej pije.
Musisz zwrócić uwagę na OWU , jak będzie tam napisane jaka jest kwota sublokacji ekstremalnej w fundusze aksydowane to nie bierz tego. Jedynie aksjomat sublimalny ma szansę na spełnienie oczekiwanych założeń.

Gość Bartas
mózg mam sprawny , gdyż rozwijam go systematycznie na cotygodniowych mitingach , na których uczymy się technik manipulacji i wciskania klientom produktów, które tak naprawdę sa im na gówno potrzebne.

Gość Do Naiwna II
Dalej nie wiem dlaczego nie powinienem podpisywać polisy na życie. Alkoholik napisał coś z Dziwnymi słowami. Nie wiem co to jest: OWU, sublokajcja ekstremalna, fundusz aksydowany, aksjomat sublimalny. Nie jestem finansistą wiec nie wiem o czym do mnie napisałeś. Jak na dzień dzisiejszy to gdyby przyszedł do mnie doradca, to podpisał bym z nim umowę bez zawahania. Bo to opłaci Mi się w przyszłości. A nie mam zamiaru oczekiwać na emeryturę z ZUS-u bo to tylko i wyłącznie złodzieje. 80% społeczeństwa jest zaślepiona i wierzy tylko w ten ZUS. Dużo czytałem i myślałem na temat mojej przyszłości i chce na emeryturze żyć jak niemiecki emeryt (wozić się BMW i podróżować po świecie) a nie tak jak polski emeryt (martwić się jak przetrwać do następnego miesiąca i podróżować najwyżej do lekarza). Niech ktoś Mi odpowie bo chce jak najszybciej założyć FUNDUSZ INWESTYCYJNY (czas to pieniądz).

Gość adamiso
Do postu wyżej :D Po fundusz zapraszam do mnie, proste zasady, zero naciągania i chociaż nie mam certyfikatu doradcy inwestycyjnego to jakoś jeszcze moja rodzinka nie straciła ;) adamiso@wp.pl PS tworzę zespół dla nowej firmy jak ktoś ma ochotę na BEZPŁATNE szkolenia to zapraszam ;P trzymajcie się i powodzenia w karierze finansisty

Gość Do bartas
Pierwszy raz napisałeś coś mądrego na forum, choć przypuszczam że to napisał ktoś podający się za Ciebie bo nie sądze żebyś sam na to wpadł.

Gość bartas

Gość Antoni z mazowsza
Ja pracuję w EFS i wyciągam miesięcznie nawet 1600 złotych !!! Gdzie ja więcej zarobie, przecież 55 letniego bezrobotnego operatora dojarki z PGR-u nikt nie przyjmie.

Gość koniec świata
I oto prawdziwe oblicze firmy efs, ostatnia wypowiedź świadczy o tym. BEZ KOMENTARZA. Oczywiście nie mam nic do operatora dojarki z PGR i bardzo dobrze że pan sobie w życiu radzi... Doradcy finansowi:) Przyjmują każdego jak leci, tylko po to żeby góra miała na nowe auta, imprezy itp. Ta firma powinna się raczej przedstawiać jako doradcy ubezpieczeniowi a nie finansowi, bo 3/4 osób które tam pracują myli te pojęcia. Życzę powodzenia w EFS.

Gość bartas
Wypowiedź gostka " koniec świata " to przykład rasizmu i totalitarnego podejścia do klasy robotniczej miast i wsi.

Gość koniec świata
Do bartas Ty matole wiesz co to jest rasizm i totalitaryzm... Napisałem wcześniej że nie mam nic do pana Antoniego z mazowsza, bardzo dobrze że sobie radzi, tylko jak bezrobotny operator dojarki może być doradcą finansowym, zastanów się człowieku trochę. Ludzię studiują, uczą się latami zanim będą profesjonalistami, a ty czego się nauczysz na szkoleniach jak robić analizę i wciskać ludziom kit taki jak "wobec tego warto czy też może jednak" . Sądzę że nawet nie masz pojęcia jak inwestowane są pieniądze w produktach firmy, bo Twoim zadaniem jest go tylko sprzedać i nic więcej. Jeśli już chodzi o nieszanonowanie ludzi to cofnij się parę wypowiedzi i przeczytaj jak odniosłeś się do ludzi pracujących w marketach typu biedronka czy plus.

Gość koniec świata
Jeśli chodzi o produkty, sam z nich korzystam i jetem zadowolony, ale jeśli chodzi o serwis który obiecujecie to jedna wielka porażka. Pani która ze mną spisała umowę nie ma zielonego pojęcia o tym jak i gdzie inwestowane są pieniądze, a twierdzi że pracuje 3lata w EFS. Po takim czasie to jest wstyd że nie wie takich rzeczy. Na te produkty zdecydowałem się ponieważ chciałem założyć sobie polisy, ale porównałem je z innymi i w momencie kiedy je zakładałem były najkorzystniejsze dla mnie. Tylko tak naprawdę dopiero w momencie pobrania składek za 30lat będę wiedział czy był to dobry wybór.