Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w.ada 24

brak intymności u lekarza

Polecane posty

Gość gość
puścili blondynki, jedna udaje stukniętą druga to niby z biznes laska jedna to chyba trans... , myślą ze jak podjada taksówką wbiją na obiekt to znajdą urojone przekręty i urojone drugie dno. Przy okazji kogoś zapuszkują jak dopisze im sczeszcie na kilkaset lokali i pochwalą sie przełożonym ze było warto ;P

Gość gość
eee tam cicho być ''Napisz dokładnie o co chodzi.'' - w jakim temacie?

Gość gość
Policja olewa takie coś ,nawet ja jest zgłoszenie .

Gość gość
Tyle ze to niebieski był po cywilnemu... Ogólnie to sklep lub bank informuje jak coś jest nie tak, a oni jeżdżą za gościem po sklepach po mieście i szukają przestępstw tak naprawdę nie wiedząc nic, czyli coś sobie ubzdurali.

Gość gość
Sprawdzają BEZ zgłoszenia banku/sklepu, istny nonsens :) mówie Ci ;) tak po prostu... A hotel to takie coś jak blok z lat 60, czyli recepcja w stylu barowym 24h, jedno wejście od razu windy i korytarz z pokojami bez balkonów i kuchni w pokojach, pokoje ciągną sie 100 km na każdym pietrze od windy. Apartamentowiec to styl jak blok z lat 80 czyli od choleiry klatek z domofonami, kilka lokali na pietrze to max po jednej lub max dwie windy na klatkę oddzielne wejście dla każdej z nich, na pietrze jest mieszkanie własnościowe, z boku notariusz biuro, z boku wynajęte mieszkanie bezpośrednio z boku wynajęte na doby czy miesiące czy tygodnie za pośrednictwem jakieś agencji. Wiele kupionych bezpośrednio od dewelopera z balkonami i kuchniami nie jak hotel jeden właściciel całego obiektu.

Gość gość
cicho być, mokotowiec zasługuje na pokute, ma morde poczciwą ale to kawał skury*****a o te porze jak jade nigdy nie było załóg zonakowanych więc cały zcas monitory mnei przesiadują, i te co mnie niby mają ochraniac nawet mnei nie ostrzegaja przed bandytami, jak spotkam mokotpwca to wtedy bedzie pierwsze przest.... :) w moim życiu trudno :) pokotuta za stalking musi być od tylu lat mnie prześladują bandyci. A ci jak był nalot bandytów załoga oznakowana + mokotowiec + wiele innych to nikt mnie z nich nie powiadomił ze chcieli mnie porwać w biały dzień bandyci w znakowaynm wozie nasłanym przez monitory. a ten boi sie ze staci prace dlatego tyle czasu nei przerywa obserwacji. Za bandterke odpąłce im tym samym.

Gość gość
ee tam w tramwaju tez było pusto a teraz tylu ludzi ;) Wsytarczy ze jesteś pwadomiony prez grupe która w jedna godzinę może zlikidować monitora i mokotwca i zapoznac z ich z diabłem :) czyli przez widmo xD

Gość gość
namierzać bezprawnie kom, strony www i pełna obserwacja goscia to debilizm, a mokotowiec legitymowa na mokotowie kilka tal temu, i wtedy stała sie spraa osobista dla niego, tylko co dolega tym ktorzy nie maja z tym nic wspolnego i przez głupote monitorów zaczeli obserwacje ja nie wierzyłem ale zrobilem test i faktycznie nagle otaczaja mnie swiry bez marzeń :)

Gość gość
wiesz gubienie ogona i zmiana autobusow to dla nich podejrzane....ale to nie przestesptwo wiez won ode mnie

Gość gość
ogólnie ty tak juz masz, nawet sasiad patrzy na ciebie podejrzliwie a co dopiero swiry monitory kazdy sie do ciebie przyp*****la bo jestes oryginalny, a oni nie maja swojego zycia i tak cie sledza

Gość gość
ktos donosy puszcza i kilka osob z osiedla tez mnie sledzilo dltego chodze labiryntem, ale moja sprawa a ni niech mi płaca odszkodowanie za inwigilacje

Gość gość
oni nie kiwn ą palcem, ale jak ra sie przy.... to tak 200 lat przesladuja no chyba ze pokuta bedzie to jedyna doga dla bydlaków...

Gość gość
no własnie tak to moglem wsztstko, nocą chodzic, a wystarczyło ze machina poszła to juz boja sie przestac obserowa bo co powie przelłozony jak sie dowie ze debil naslał caly komplet prac obserwacyjnych a tu gosc szarak bezkonfliktowy z prawem...

Gość gość
oni to pol biedy bo co najwyzej beda obserwowa 42 lata albo 50 lat xD gorzej ze mokotowec moze atakowac wiec musisz miec obrone abt wyprzezic jego zamiary ząb za ząb chcw wojny bedzie mal, choc podobno juz na moku traci pozycje od kilku tygodni juz przestaje byc postrachem społczenstwa kilka a emu był gangsterem napuszczal na wszytkich z blacha chodził po moku nocą

Gość gość
to nie lata 90, mokotowiec mysla ze jest królem a teraz jest spokój i kazdy zgłasza niebieskim a on myslal ze to on decyduje ju nie ma grup, informatorów, od teraz cicho na zawsze. system: pamiec wymazana. ja nic nie wiem :) urojenia macie o wy chcecie od emnie :)

Gość gość
e tam :) wiadomo ze przełozonemu nie powiem o informatorze logiczne jak w filmie ''nietykalni'' czyli nkomu nie ufaj i nie zdadzaj od kogo wiesz amen moa naskoczyc prezej mokotowcem sam sie zajme

Gość gość
czekaj to brzmiało tak ''pierwsza zasada jesli chcesz zachowac sekret nie mów od kogo ten sekret znasz'' ? a oni dociekliwi na przesłuachaniuchu im w due

Gość gość
na tv liczyc nie mozna ten film rzadko puszczaja pamiec zawodzi nie wiem jak ten tekst brzmiał teraz nawet na zone juz nie ma tych filmów

Gość gość
to co oni pilnują mojeo bezpieczeństwa czy czychaj a na moje przestepstwo ktorego i tak nie popelnie?

Gość gość
cholera wie, moze jedno i drugie, za mało puszczaja twoiich sobowtórów bo chodzi o to aby monitor mialł kiku identycznych gosci i nie wiedzial kto jest którym na danej ulicy to jedyny sposób na zapędy chorego monitora

Gość gość
ogolnie jest przestestwo to szukaja przestepcy a tu jest odwrotnie bo uznali skoro moniory nasyla to moze pomylka moze cos jest na rzeczy ale im cos dolega gosc dobroczynny a oni w lesie nie widza drzew...zamiaast łapac banyytow to uwzieli sie

Gość gość
czyli jest człowiek o szukamy przestepstwa kpina i pozniej nikt nie ufa im i sie dziwia ze leci teks ''jak was potrzeba to was nie ma''

Gość gość
mozecie zamilknac? to nie gg

Gość gość
O to chodzi że powinni przejść szkolenie, barany, rozumiem ze od ulicy jest restauracja i sklep monopolowy na poziomie parteru, a elewacja kamienna wygląda jak hotel z tym kwadratowymi okienkami, łacznie z drzwiami obrotowymi do budynku i mozn się pomylyć, ale to nie są laicy, budynek to typowuy apartemtowiec, z tyłu od parku masz balkony, 4 piętrowy z 10 klatkami, puk puk czy to hotel? no raczej nie, 10 mieszkań na klatkę, czyli masz 100 apartamentów (licząc z parterem). na dolne są kancelarie i biura rachunkowe, od pierwszego do 4 piętra mieszkania, ale większość to lokale do wynajęcia przejęte przez agencje do wynajmu. masz 122 miejsca w parkingu podziemnym. A oni sobei puścili Skode Fabię na bułgardskich tablicach i Renault Scenic na krakowskich, i zadowoleni z siebie.

Gość gość
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetam cicho byc

Gość gość
gość to maniak filmów, pokazał mi całą ścianę w filmach na dvd, ma 5 odtwarzaczy dvd w tym dwa posute i jeden najlepszy rynku. siedzi w domu i oglada, ma wszystkie kanały filmowe, dużo częsciej ogląda filmy niż kanały sportowe, wieczorami i nocami przebywa w pabach i klubch w sródmiesciu, robi teanzyt przez mok za swój urysnów., ale uniki robi na moku tylko w tramwajach, autobusach tylko na urysnowie, czyli jak jedzie autobusem przez mok to bez przystanków, nocą przechdził przez mok ale teraz z wiadomych przyczn omija monitory i mok, mieszka w wieżowcu wiec ieszanka sasiadow od przyciol po pdejrzliwych, gdyby nie to ze klubomaniak to byloby ok a tak to jak przdostawac sie do centrum, dajcie pomysły. :) rob czasem za tajeminczego klienta, zlecenia dla firmu z filia w krakowie, jak jedzie do krakowa to nie ma go przez tydzien czasem dwa, czsem jedzie swoja toyota czsem pociagiem. gosc czysty ale natrafila kosa na kamien, mysleli ze inwigilacja to ich przwilej, a nie ma tak, niech placa za swój tupet :)

Gość gość
a i gość to maniak reklam telewizyjnych, rzadko czyta ksiaki, duzo kanałow filmowych, takze kodowane sportowe, zero informacyjnych, kupuje słuzbowa karta za zakupy, zblieniowa. gosc z 0007 starszy gosc smial se tych idiotów, nawet dyby nie plscil to kwoty sa na poziomie wykroczenia ale placi :)

Gość gość
ogólnie jak juz chcesz chodzic nocami po barach czy czyms tam to omijaj moka i tyle albo sprzedaj mieszkanie na urysnowie zamieszkaj w centrum.