Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w.ada 24

brak intymności u lekarza

Polecane posty

Gość gość
Doopa pierdzi doopa gra . Doopa ładne melodyjki ma .

Gość gość
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam cicho być.

Gość gość
Eee tam, w tv móiw debilka że kampania z królikami jest żenująca, zenująca to była ta od Bufetowej gość biegnie za laską i skacze z mostu albo ona skacze było coś takiei co też za miony zapewne....żenada. A w faktach później gośc mói że to gra z niebieskimi bo ktoś coś zrobił, taaaa za mna beczelnie vhodzą bandyc***erator mó że bandterka się do nich zgłosiła i bęlocze coś ze chxa sygnał od lat bandtci sie uwzieli i chodza za mna banki i sklepy tez mowia ze to oblakna jednostka bezprawnie namierzaja jedza insigniami ci bandyci, uzwieli sie i mowia przełozonym ze to spsek a przelzeni to kupuja :)

Gość gość
z królikami dobra kampania a ze drogo no coz kazda kamapnia tyle kosztuje co wy chcecie fakty :> zapytajcie bufetowej ile dala za gorsza kampanie :)

Gość gość
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam cicho być.

Gość gość
ooo z Krakowa wróciłeś po tygodniu i jak tam :) podobno żaliłeś się w klubie w śródmieściu że helikopter cię prześladuje :) a i nauka jazdy hundai i20 cię sledzi :) a i ze bolkuja autobusy i tramwaje dobre, jesli to byłaby prawda to reczywiscie obłokowych mamy agentów :D

Gość gość
obłąkanych, mają tez busy, słuchaj zrobiłem badanie ruchu trwao 12 miesiecy, 30 osób, 24 h i co okazuje się ze nie ma nikogo a tu nagle peło pieszych pełno aut sztuczny tłum. oi maja za duzy budzet trzeba im skrócić budzet na uata, niech ma auta segmentu A, mniej paliwa, słuchaj wystarczy zaburzyć sygnał nadajnika kom lub cyklicznie wyłczać koma, oni sie głubią, niby wazniacy tacy 007 a są gorsi są zwykłych z kompaktów serio łatwo nimi dyrygować, i ten 007 insignia dał znać i przekazał zły trop :)

Gość gość
co ty pie***dolisz, a co ty myślisz ze to kurna jasnowiedze.. a wiem wtedy ty prawie wysiedlałeś z auta bo żeś dostał zaniku pamieci bo wjazd byl wolny szlaban otwarty w tym czasie a ten 007 myślą ze coś ta kombinujesz :)

Gość gość
jak jesteś taki maczo to zrób zaburzenie aby było co najwyżej jedna kreska zasięgu mniej + głubiony zasięg i okazujący inna lokalziacje jedna kasetka trzyman przy komie,

Gość gość
lepiej nie, bo ktos zły skorzysta z tego, lepiej nie tworzyc czegos takiego, raczej operator powinien kontrolowac i dozowac i opóźnoać sygnał bandytom co oni sobie myślą niech odpierdolą sie od goscia :)

Gość gość
Paranoja.

Gość gość
a nie możesz siedziec w klubach na Ursynowie? i tylko taksówką jechac na dworzec i do krakowa sie przemykac? nie będzies zmiał urojeń że brunetka z nauki jazdy cie obserwuje i ople itd :)

Gość gość
nie brunetka z nauki bo ona patrzy na drogę, ten gościu co siedzi obok tej laski obserwuje mnie, myśle nad sprzedaż mieszkania na ursynowie i przeniose sie do krakowa na stałe,

Gość gość
to samo było z czerwoną lampką zapaliła się bo motorniczy odłyczył zasilanie, a ten 007 pomyślła że gośc to zrobił i dal znac kolejny zły trop i sie osmieszyli

Gość gość
a teraz gdzie jestes?

Gość gość
na ursynowie, jutro jade jeszcze do krakowa wynajmuje tam kawalerkę musze ja urządzić. w niedziele wracam do Warszawy

Gość gość
śniło mi się że skontrowałem kasetkę którą w Krakowie w biurze (mam tam pełno sprzętów) przykładam do koma i sygnał jest rozpraszany, przyciskam od chodzi ale wali że hej musiałem napić sie czystej pół litra z wrażenia :) jade toyota w lewo a oi dostła to po 23 sekundac w tym czasie jade to tyłu i dalej sygnał poszeł z energią w przeciwnym kierunku ale to już duch mus pomóc

Gość gość
a tera ile wypiłeś?

Gość gość
szkocką pół butelki

Gość gość
i wszystko jasne.. :) posiedz na urysnowie jeszcze trche bawi mnie to xd

Gość gość
słucha masz toyote tak ku Mercedesa s klasy i będzą myślei ześ grubra ryba mafia :)

Gość gość
Paranoja. tam jakas ci*ka pytała sie co to znaczy intymność u lekarza.. może ktoś w kocu jej odpowie

Gość gość
skad pewnośc że to ci**pka i kiedy to było?

Gość gość
spojrzałem na ten wpis i przez system energii i przodów ultra niebieskich ujrzałem kobietę. :D a kiedy to było czekaj z miesiąc temu

Gość gość
''gość 2017.09.10 Co to znaczy intymność u lekarza ???????''

Gość gość
10 września to dawno temu ona pewnie juz uciekła z forum a szkoda bo to najwspanialsze forum swiata

Gość gość
koleś, koro mylisz miesac temu z dwoma miechami to mozesz mylc sie ze ktos bserwuje ze to kobieta, ze wypiłes poł butlki a poszła cała

Gość gość
fakt wypiłem całą, a intymność u lekarza to cos takiego: wchodze do gabinetu i lekarz ma ku****wa być jasnowidzem, nie będe sie rozbierał i dawał sie dotykać obrzdlwe czynnosci metalami chu*** wam wd**pę

Gość gość
też było głosno o tym jak zboczeniec biegnie za biegaczką... ten spot tez kosztował ch**j kasy, a intymność to sprzeczność wizyty w okropnym miejscu jakim jest kabinet, jedno wyklucza drugie :(

Gość gość
Tak naprawde to ja cie obserwuje . Jeździsz z Krakowa do Warszawy i masz wynajeta kawalerkę w Krakowie a na Ursynowie jesteś zameldowany .