Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miodowa muszka

*Sprawdzone i zdrowe sposoby na schudnięcie*

Polecane posty

Gość Justy
Wytrzymała 5 dni.ale przestraszyłam sie jak ją zobaczyłam.Wygladała jak by miała anemię i wogóle jakby miała umrzec...serio.Oczywiscie schudła jakies 3 kilo.

Gość saskia26
no dobrze Kapko, nie unoś się;)- jesli poczulaś się nieslusznie skrytykowana przepraszam;) pisalam glownie inspirowana jogurtową dietą Justy. Nie mam czasu tak bardzo dokladnie się wczytywać we wszystko co tu piszecie, więc moglo mi się coś pomieszać. Z takiej nie do końca dokladnej lektury wydalo mi się, że ciągle się tu coś zmienia;)

Gość Justy
Czesc dziewczyny! Ja juz po jogurciku naturalnym, wczoraj bardzo zle sie czułam wiec przyda mi sie lekkie oczyszczanie.Zaczernie sobie nicka......

To znowu ja....Ten topic to rzeczywiscie nie miały byc drakońskie diety tylko zdrowe i długotrwałe.Ja bede taką prowadzic po 3 dnaich bo muszę sie oczyscic.Nie denerwujcie sie tak.:)

Czeuję sie koszmarnie, nie mogłam wstac z łózka i cały czas mnie mdli........nie polecam jogurtowej:( albo to ze mną cos nie tak...

Gość kapka
kurczę :P a chciałam spróbować jogurtowej bo tato kupił caaały karton jogurtów :P hej tak w ogole laseczki piszcie co dzis zjadłycie :P mnie to strasznie motywuje i jakos tak lubie czytac :P ja dzisiaj śniadanko: otręby z mlekiem przed chwilą wszamałam 2 białka :P o 14 zjem obiad: rybka pieczona :D na kolacje pomidorka z cebulką :)

a Ja sie boję cokolwiek ruszyc bo chyba zwrócę.... pomóżnie:( Kapka,spróbuj ,kazdy ma inny organizm,miałam identyczne objawy po kopenhadzkiej- na niej byłam 3 dni a potem całą noc zwracałam te warzywka. Dziewczyny poradzcie mi cos...pliss

Teraz juz naprwde zadnych diet cud tylko mniej zrec albo 1000kcal ALE CO JA TERAZ MAM ZROBIC?

Juz mi lepiej ..mama mowi ze jestesm blada jak sciana, przeciez to był 1 dzien tylko czemu ja si tak zle czuje? wzięłam tabletke na bol głowy i troszke mi lepiej(strasznie mi sie zawracało)Oczywiscie nie mam na nic ochoty moze potem zjem kawalek suchej bułki.KONIEC Z TYMI EKSPERYMENTAMI! Z Drugiej strony to dziwne,ludzie wytrzymując na głodówkach tyle czasu i mowią ze sie swietnie czują..:] Jutro jak dam radę zjem piers z kurczaka w warzywach z ryzem ,nie bede sie \"oczyszczac\".....

Martyna dzieki !! Przez cały czas dietkowania schudłam jakies 2 kilo.... A Ty wazysz sie codziennie czy raz na tydzien?? moze juz wazysz 52 lub 51 :) ???

Gość kacpi
czesc dziewczyny! Mozna sie do Was dołączyć bo ja tez wyglądam jak słoń morski

wróciłam ze słoneczka .. :D ufff ale to daje ... :D witam :D kacpi 🌻 ... .... ciesze sie , że jestes z nami ... :D Justy ... :D zważe sie dopiero za jakis tydzien nawt za 2 ... ;) coś powoli spada ta waga ale widze że mam mniejsze \"boczki\" :D

zjadłam zupę pomidorową z ryzem i odrazu mi lepiej.Kupiłam jeszcze dzis witamine A+E ,oczywiscie dalej trzymam dietkę ale 1000 kcal..... Jutro kupię płatki fitness tylko nie wiem jakie wy jadłyscie? te z owocami czy z polewą jagurtową? Pozdrawiam:) p.s.Martynka jak Ty tak długo na tym upale wytrzymujesz ja mogę sie opalac tylko w poblizu wody.Pewnie juz wyglądasz jak mulatka:D super:D

jestem juz brązowa [brzuch najciemniejszy :D zeby on był płaski hehe] opalam sie z godz dziennie 30 min przód i 30 min tył jak jest chłodniej to dłużej i mam przyspieszacza :D

Ja tez juz dzis tylko wodę pije.. zjadłam pomidorową i bułkę z pomidorem i serkiem topionym wiec dzis mi juz wystarczy.Wogóle to nie chce mi sie jesc rzyczy których po diecie i tak nie bede jadła.Ja nie lubie jes np: samego pomidora albo jajka.Wolę jesc to co zawsze( pieczywo) tylkomalutko albo zastape je wasą lub płatkami ale jeszcze nie wiem.

Juz sie czuje naprawde dobrze:) wieczorem pojde na rower( jak codziennie)..heh...nie ma jak zdrowy tryb zycia:p

A wiesz ja sie zastanawiem czy moge nauczyć sie żyć bez chleba ... dzisiaj nie jadłam pieczywa ... rano odrobina jajecznict [kaloryczna była] obiad dosłownie 2 łyżki ziemniaków , buraczki ...i jajko sadzone ... i grzech ;) po sniadaniu 4 ptasie mleczka i po obiadzie 4 ptasie mleczka ;) ... i to wszystko ...

Gość Prettybubble
Cześć dziewczyny. Przeczytałam wszystkie posty i postanowiłam dołączyć do was :) Kiedyś byłam szczuplutka, niestety zaniedbałam się i teraz wyglądam jak mors. Mam nadzieję, że wasze posty będą dla mnie mobilizujące. Do tej pory już kilka razy rozpoczynałam różne diety- przez 5 dni stosowałam głodówkę- znaczy piłam tylko mineralkę i jadłam warzywa od czasu do czasu i...schudłam 1 kg ;( Z moją przemianą materii coś się porobiło. No ale teraz jestem naładowana pozytywnym myśleniem- ściągnęłam sobie tabele kaloryczne, ćwiczenia 8 min ABS i zaczynam dietę 1000 kcal :)) Pomożecie? PS Ile kosztuje opak. płatków Fitness jogurtowych? Pozdrawiam:))

Gość Prettybubble
PS 2--> Jak zaczernić sobie nicka?? :/

Gość Prettybubble
Ech szkoda gadać :/ 21 lat, 170cm wzrostu, 70 kg wagi :/ Chcę schudnąć do 55 kilo--> tyle kiedyś ważyłam :)