Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miodowa muszka

*Sprawdzone i zdrowe sposoby na schudnięcie*

Polecane posty

Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Preferencje i wchodzisz do preferencji .... rejestrujesz sie ... :D ..... tez chce 170 ;) ale cóz nie zmienie juz tego

Dziękuję za pomoc...chyba się udało ;) A propos płatków- drogie są? Bo powiedziałam mamie, żeby mi kupiła ale jak się okaże że są nieziemsko drogie, to nie będę nadwyrężać jej budżetu :)

Gość kapka
zamiast pomidorków nadprogramowo: gorący kubek, jogurt 500ml! czyli 500kcl!! i jeszcze kanapka z dzemem!!!! szit! :( :( :( załamie się chyba...

WEłasnie na Takie problemy pomógłby ROWER STANJONARNY Z OPISEM SPALONYCH KCAL .Szkoda ze takiego nie mam, ja jak przesadze to wiecej pocwiczę albo wyjezdze to na rowerze.Ja wolę stacjonarny:( Jakie są ceny takich fajnych rowerów stacjonarnych ,orientujecie sie moze??? U mnie płatki są po 5.75zł ale w supermarketach napewno bedą tansze:)

Kapka .a ile juz schudłas od 26 czerwca??? Nie załamuj sie tylko mysl pozytywnie, napewno nam sie uda wszystkim i bedziemy szczesliwe:)

Ale jedno jest pewne,teraz od 26 czerwca niby byłam na 1000kcal z małymi wpadkami i jadłam chleb, KIEDY BYłAM NA 1000KCAL ROK TEMU to jadłam zamiast chleba dziennie 4 kromki wasy( oprocz tego kurczaka z ryzem i warzywami lub pomidorową i czasem cos słodkiego) i powiem wam ze wtedy przez 2 tyg schudłam prawie 4 kilo.Jadłam wase z sezamem i sama byłam w szoku ze nie czułam po niej głodu(sezamowa wasa ma duzo błonnika).

Napiszę wam dokładnie co jadłam...moze ktos spróbuje: sniadanie: 2 kromki wasy+ twarozek z poł kostki chudego sera z kefirem lub jogurtem nat. +2łyzki cukru. obiad:zupa pomidorowa z ryzem,bez tłuszczu i smietany lub piers z kurczaka z ryzem i wazywkami(mrozonki zazwyczaj) kolacja:2 kromki wasy z serem albo szynką+ pomidor w 2 tyg to juz jadłam do tego batonika dziennieSERIO!!!!! nie cwiczyłam wogóle ale chodziłam do szkoły wiec spalałam przez stres itd tą dietę stosowałam chyba w jesieni wiec jakies połtora roku temu. POtem sie obrzerałam i dlatego znowu przytyłam

I teraz to jestesm pewna ze to przez chleb mało chudniemy, ide do sklepu po wase:D

czesc dziewczyny! Ja dzis strasznie mialam meczocy dzien przez ten upa.......w pracy bardzo duzo latania ze nawet czasu zbytnio nie bylo co zjesc.Moje dzisiejsze menu przedstawialo sie ta;4 lyzki płatków fitness z jogurtem,4 brzoskwinie,kotlecik schabowy usmaozny na oliwie z ogorkiem i do tego duuuuuuuuuzo wody.Juztro na caly dzien sobie jade nad wode i wreszcie sie cosik opale .......:) Choc nie powiem jak pomysle sobie o tym ze bede paradowac w stroju kapielowym to mnie az sciska:/ no ale moze jakos wytrzymam.......pozatym jutro mam dzien luzu w dietce bo moj mezus ma urodzinki tak wiec mam zamiar mu zrobic pyszna kolacyjke i szampanem :)Tak wiec jutro dietka padnie ale od niedzieli bede dalje zwarta i gotowa do walki:) Powiedzcie mi czy wy sobie tak od czasu do czasu pozwalacie na cos wiecej????Bo ja juz mam wyrzuty sumienia za jutro ze zjem za duzo...:/

Heh no jak ja zacznę sobie pozwalać to już nie przestanę, powtarzam sobie codziennie, że to już ostatni raz i dlatego mam efekt jojo murowany. Nie potrafię być konsekwentna niestety. Ale jeśli ktoś potrafi to czemu nie, nie widzę powodu, żeby rezygnować z przyjemności, zwłaszcza z takiej okazji ;) Ja w każdym razie bym skorzystała. Dziewczyny a może znacie jakieś fajne przepisy na niskoklaoryczne dania. Interesuje mnie szczególnie ten wymieniany przez was ryż z warzywami, chętnie bym coś takiego ugotowała od czasu do czasu. Oczywiście wiem, że można kupić gotowe mrożonki, ale interesuje mnie sam przepis- jeśli któraś zna. Dzień pierwszy kończy się połowiczną klęską- miałam nie jeść od 17 00, a o 19 00 sięgnęłam po jogurt. Trudno, jutro nie dam się już pokonać głodowi. Czekają mnie jeszcze ćwiczonka ABS dziś wieczorkiem. A mama zakupi płatki fitness i pieczywo wasa. Buziak :*

Gość kapka
nie pamiętam :P nie wazyłam sie juz kilka dni :P tak w ogole to schudłam juz ponad 36kg od lutego.

A mi sie nawet jesć nie chce ... nawet nie pamietam o której ja jadłam ale cos ok 14 ... :D własnie zrobiłam sobie kompu kompu :D i czuje sie lepiej ... ćwiczyłam z 40 min tak przed 19 :D

kapka :D gratuluje Ci tych 36 kg 🌻 ściągnełam sobie 8abs na pośladki ... mam juz nz brzuch i jakieś jeszcze ale zależy mi tylko żeby zgubiż max 9 cm w biodrach a czy to jest możliwe ? ;)

Moj przepis na ryz z warzywami i kurczakiem: .Kroisz piers z kurczaka na małe kawałki ,smarzysz na odrobinie oliwy albo najlepiej zrob gotowanego kurczaka zeby było mało kalorycznie. warzywa w paczce lub roboty własnej( ja niestety uzywam mrozonek) odmrazasz i podgrzewasz na patelni na małym ogniu bez masła ani oliwy tylkoten wywar z warzyw któey sam sie powinien uzyskac podczas gotowania.Dodajesz je do tego kurczaka, gotojuesz woreczek ryżu i wychdzi Ci pyszna potrawka z kurczaka( tak sie to u mnie nazywa) Przepis troszkę banalny ale mam 19 lat i jeszcze nie opanowałam technik gotowania wymyślnych dan:D Smacznego:)

Musiałam isc do sklepu po swieży cieplutki chlebek:) na sniadanie zjadłam 2 kromki wasy z sezamem+ twarozek.PYCHA:D i nie chciało mi sie wcale białego:) POLECAM CHLEBEK WASE SEZAMOWA( 1 kromka ma 31kcal)

Gość kapka
ja zjadłąm na śniadanko otręby z mleczkiem-256kcl niestety, ale to są dobre kaorie i błonnik strasznie pomaga w odchudzaniu, ale niestety płatki fitness i otręby mają sporo kcl zaraz idę zjeść budyń :D 120 kcl tak w ogole to mam noge okrutnie skręconą :( i siedze ciągle przy tym kompie i szaleju dostaje 😭

Ja mam za sobą GODZINE INTENSYWNEGO SPRZATANIA ..ale jestem zmeczona:D a zaraz jadę nad jeziorko z narzeczonym :) a o 20 na dyskotekę!! Dzis spalę wyjątkowo duzo kcal. Kapka ,wracaj do zdrowia i jedz duzo białka zeby sie szybciej uszkodzenia zmniejszyły...

Gość kapka
ale wam zazdroszcze :(

witam;) mam 10 kg do stracenia.. waze 70kg mam 162cm wzrostu;) no i jestem bo w grupie razniej;) bedzie dietka 100kcal. mam nadzieje ze do wrzesnia bedzie dobrze;)

Ja tez do września musze starcić .... jeszcze z 6-8kg ... ;) ale mam nadzieje , że nedzie oki ... zycze powodzenia :D ... ja czesto siedze na kompie bo nie mam ochoty ... wychodzić ... boshe.... 34 sopnie w cieniu ... a ile masz lat ?

Dziewczyny, napiszcie mi ile około ma 1 kawałek pizzy margerity??? Bo mam straszną ochote a moi znajomi oczywiscie idą....

idz!!!!!! koniecznie!!! nie rezygnuj z zycia towarzyskiego ze względu na diete!! :):):) nie wiem niestety ile dokładnie ma.. ale? chyba nie więcej jak 300kcl w 100g tak podają w tableach kalorycznych :) a ile wazy jeden kawałek to nie wiem :/ idz i zjedz nawet 2 kawałki! a jutro sobie odpuścisz coś i będziesz na samych warzywkach :D

Co mnie tak podpuszczasz:D? Miałas pisac ze absolutnie mi nie wolno:D- jeden mi wystarczy zamiast kolacji,ale i tak sie ciesze bo nie ciagnie mnie do białego chlebka!!! Po białym zawsze mi sie wydaje ze jestesm taka ciezka i napchana a po wasie nie mam takiego efektu,wrecz przeciwnie.Jak tak trąbie o tej sezamowej bo zauwazyłam na sobie ze tylko po SEZAMOWEJ nie czuje głodu -wiec polecam:) Kapka jak nózka???? masz w gipsie??

nie w gipsie nie mam, tylko skręcona :P na działke do siebie nie mogłam pojechac?? :o ale moze to i dobrze?? nikt mi nie paraduje przed nosem tłustymi kiełbami wieprzowymi z grila :P hahah oj.. nie mozesz jeść napewno pizzy codziennie, ale ja raz miałam taką fobie to było cholernie ciężko, a wcale więcej nie schudłam. kolezanka mnie wyciągała na lody- nie poszłąm na pizze z kolegami- nie poszłam taki przystojniak raz mnie zaprosił na lody-nie poszłam po zakonczeniu roku szkolnego wszyscy poslzi pić-ja nie poszłam nie warto! mozna sobie pozwolić czasami :P a jezeli juz to mozesz przeciez zamówic sałatke w pizzerii?? albo przed wyjściem zrób sobie jakies gotowane warzywa czy jakiś inny zapychacz, zeby głodna nie isc do tej pizzeri ;/

masz iść cholerka jasna i się dobrze bawić!!!!!! :P:P:P