Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miodowa muszka

*Sprawdzone i zdrowe sposoby na schudnięcie*

Polecane posty

takie tanie są w hipermarketach typu tesco, Kauffland itd...gdzie indziej przepłacisz i dasz 4-5 zł:D

ja mam hula hop.. hm.. spytam sie mamy ile za niego dała. a tak to butki już kupione.. na obcasiku :P wygodne, nie obcierają i w ogole ogle...dzisiaj byłam na solarium.. kurde.. byłam 10 min! i nic a nic... wczoraj tez byłam i kiszka jestem jaka byłam :o moze jak skocze jeszcze jutro i pojutrze coś będzie widać.. heh. a tak to kupiłam sobie to co chciałam jeszcze dwie pary dzinsów :D czarny pasek, mam takie wytrzepane.. hm.. to nie są adidasy, ale takie buty sportowe ze złotymi wstawkami, ekstra :D jeszcze musze sobie kupić ze trzy bluzy, trioszkę bluzeczek i chyba garderoba wymieniona będzie w całosci... potem z czasem sobie jescze będę kupować jakieś ubranka :D moze naciągne ojca na taka ekstra torbe pumy.. czarno złotą ekstra by pasowała do tych butów i jest taka większa ze do szkoły na ksiązki by była akurat :P kurcze ale się rozpisałam o tych ciuchach wybaczcie, na diecie się trzymam... nie wiem ile waze, bo waga jest zepsuta :( ciagle mi pokazuje 57kg, mojej mamie pokazuje 67, a wazy 65 chyba a ojcu 97 a wazy 89..... a no i mojemu malutkiemu pieskowi pokazuje 17kg!!! więc napewno jest zepsuta!!!

MNie tez piesek rozbawił:D Ja sie załamałam, wyjazd do Grecji nie wypali...jestem taka wkur...a moja mama w ramach przeprosin wysłala mi 500zł!!!!!!!!!wrrrrr ...co mi po tym cholera, nawet jak wymienie sobie ciuchy, i kupie karnet na aerobik to nic. Nastawiłam sie na ten wyjazd i ze na nim schudne, dobrze ze juz zaczełam sie odchudzac , bo byłaby jeszcze większa załamka:( KURDE ALE MI SMUTNO:(

Szkoda ... ale pewnie bedziesz miała jeszcze kiedys okazje pojechać :) pomysl teraz , że gdybys pojechała to pewnie bys tam przytyła a nie schudła :P moze ot jakos poprawi Ci humor ?

nie zamartwiaj sie Justy!!!!! moze kiedy indziej wypali????? cio??? dietke trzymaj, nie poddawaj się! i broń boze zeby pieniązki na zadne pizze i browarki nie poszły :P :P :P :P no chyba ze mnie zaprosisz :P :P :P hahah :)

Dzięki dziewczyny, nienawidze sie nastawic na cos bo potem tylko mi przykro:( kase nie przejem ...nigdy tak nie robie,postanowiłam pojsc w Twoje slady Kapka i wymienić szafę:) chyba mi to humor poprawi....

oooooooo nie ma to jak zakupy *.* tylko one mi tak poprawiają nastrój :):):) ja to sobie jeszcze z kazdym razem jak jestem na zakupach prezentuje lakier do paznokci :P nie ma to jak kłolorowe paznokietki, a ostatnio to nawet codziennie mam inny kolor :P :P :P

Czesc dziewczyny, kupiłam bieliznę , kurtkę z trolla:P i tusz max factor. Chciałam spodnie ale chyba kupie dopiero we wrzesniu,bo moze cos schudne i potem nie bedą lezec tak jak powinny. Tez mało dzis zjadłam:) ale wypiłam piwo z sokiem:D

no ja dzisiaj znów gości miałam :/ od rana zalatana tylko na kawie i danonku mixer (czy jakoś tak) i zakupy.. kiecke oddać do pralni.. itp wieczorekiem o 19 zjadłam mięso pieczone z surówką, więc chyba nie tak źle.. jutro musze odebrać te rzeczy spralni o 10:00, potem jade kupić japonki, bo na obcasach nie wytrzymam całe wesele.. z mamą jeszcze potem do galerii, ubzdurała sobie ze potrzebuje jakies rózowe korale, potem na solarium, z ojcem do piaseczna na zakupy (on chce sobie coś tam kupic, a ja go przyokazji naciągne :P ) no.. i mysle ze tak przed północą się z tym wszystkim wyrobie... :/

codziennie wieczorem sobie mysle ze wszystko juz załatwione.. ba! w poniedziałek miałam juz na działke pojechac... a zawsze wieczorem sie okazuje ze tyle rzeczy trzeba jeszcze zrobic.. i cały dzien latać! eh...

łooo widac widac! a tam gdzie miałam białe (piersi, dupka itp) mam normalnie czerwone :o eh.. dzisiaj na solarke nie ide, moze do jutra zbrązowieje to jeszcze skocze na 10 min :P :D

Martyna pytalam sie Ciebie niedawno w jakis sposob i w jakim czasie zrzucilas te 5 kilo i mi nie odpowiedzialas:( a u mnie po powrocie z sandomierza wszystko ok:) trzymam sie swojej dietki a dzisiaj bylam na silowni

a tak wogole co myslicie o tej promocji? http://pasaz.onet.pl/PASAZ,93da7d7dffffffc00053896ccae658cf,produkt.html?url=http%3A%2F%2Fwyprzedazebielizny.pl%2Fonet%2Fonet.php w sumie juz od dawna planuje kupic sobie jakis stanik a tutaj niektore nawet sa fajne i wyszloby to z przesylka 32 zl tylko....czy oby na pewno fajnie lezal

Jolcia sorki 🌻.. ale nie wiedziałam co mam Ci w koncu napisać ;) wiesz że kombinowałam z kopenhaską hmm ... teraz to jem do 13... wczesniej 4 posiłki do 18 i cwiczyłam a teraz robie tylko brzuszki :P

Jolcia, ten pierwszy komplet jest sliczny,reszta taka sobie-jeszcze ostatni jest ładny. Ja tam zawsze wolę przymierzyc ,bo nie które mają wystajace druty albo obcierają,a cena tez zadna rewelka, ja bym za tyle kupiła w sklepie.

Hej dziewczyny :) wiem , ze to nie jest najzdrowszy sposób ale robie tak jak Ty Justy ... jem do 12 / 13 a pożniej nic i nie czuje głodu wieczorem no i przestałam sie wazyc .. :P chyba łatwiej chudnie sie jednak bez wagi hmm .... jak schudłam 13 kg to wagi nie posiadałam wagi .. zwazyłam sie u cioci jakos przed zastosowaniem diety i po niej :) byłam bardzo szczesliwa ... bo jednak luzniejsze ciuchy daja wiecej satysfakcji . próbowałam sobie przypomiec na siłe co ja wtedy robiłam ... i własciwie to jadłam wszystko do 14 chyba ..tak mi sie wydaje i ćwiczyłam ... najlepsze jest to ze jak sie kaładłam [i kłade :P] głodna spac to mysle co zjem sobie smacznego na sniadanie i w jakich ilosciach a rano duzy apetyt mijał :D teraz bede tak jadła... i zwaze sie 25 sierpnia [26 mam urodziny i nie odmówie sobie jedzonka :P] zobacze czy to cos dało ...no i wezme sie bardziej za te brzuszki . W poniedziałek wybieram sie na zakupy na 100% kupie hula-hop nie chce jeszcze ciuchów bo nie wiadomo hmm ;) a jak juz to troche przyciasne ... kupiałam sobie jeansy jakos na wiosne takie lekko luzniejsze a teraz :( jakos na mnie wisza ... wrzuce je pary razy do prali to moze zrobia sie troche mniejsze bo szkoda zeby ich nie nosic :P

a chyba dam sobie spokój z tym fryzjerem ...mam zamiar robic mamie pasemka (jest blondynką ;) ) chyba jakis platynowy kolor ... to sobie cos tam zrobie na głowie :P nie robie tego 1 raz wiec sie nie obawiam ... a jeszcze sama nie wiem do konca ;) jakos przeraza mnie wizja odrostów :O a jak mi sie znudzi hmm ... i bede chciała swoje naturalne włosy ? mam jeszcze czas na podjecie decyzji :) a co u was ? :) a Justy to ognisko juz było ? Jolcia - bielizna ok ale ja bym sie bała tak bez przymiarki ;) Kapka nie wiesz ile teraz wazysz ? 🌻

ja mam tak samo, wieczorem nie mogę zasnąc z głodu a rano wcale mi sie nie chce jesc do pierwszego pokarmu- potem to bym juz zjadła wiecej:) Ja wieczorem pije szklanke soku (18kcal-100ml) z octem, jakos mi lepiej wtedy. Za pare dni bede miała ROWEREK juz sie nie moge doczekac kiedy bede widziec na liczniku spalane kalorie:)

Jeszcze go nie kupiłam, w Caerfure (jakos inaczej sie to pisze) są od 175zł do 1500 i powiem Ci ze jezdziłam na takim za 300zł i jest naprawde fajny i ciezki( im ciezszy tym lepszy) 300zł to bardzo mało ,ale na wiecej mnie nie stac narazie.

Dostałam napadu słodyczowego i jem nutelle.....o zgrozo jak ja kocham czekolade. Tata mi obiecał, ze juz wiecej słoika nutelli nie przyniesie. Dzis pójde do miasta w obie strony na nozkach- kupiłam jeansy i są zabardzo obcisłe na udach.Trzeba duuzo chodzic:D a teraz ide na moj ulubiony serial:)\" Życie na fali\" hehe....