Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjkl

kto nigdy nie uprawial seksu i ile ma lat ?

Polecane posty

Gość Poważnie
20 Lat. Nigdy nie miałem dziewczyny, zawsze byłem tak niezaładny (tzn. rysy twarzy ładne, ale trądzik) teraz o siebie zadbałem trądzik zniknął, siłownia czyli się sobie podobam. Dziewczyny się za mną oglądają na ulicy. Ale nigdy w życiu nie miałem dziewczyny zawsze były jakieś podchody ale nic więcej. Nigdy się nie całowałem, nagiej dziewczyny nie widziałem, nie wspominając o seksie. Nie żałuję.

Gość masterllo
mam prawie 18 lat i jeszcze tego nie robiłem...

Gość samotnie wietrznie deszczowo
27 lat, dziewica, i już nie liczę na seks w moim pożałowania godnym żywocie. :O

Gość samotnie wietrznie deszczowo
No no, a któż to się pojawił? Cartoon - :D

Gość LECH32

Gość ja 27 lat
zero seksu, trafialem z 3ema roznymi dziewczynami do lozka ale za kazdym razem wycykalem i do niczego nie doszlo. balem sie ze mi nie stanie albo ze okaze sie slaby i pozniej pojdzie fama na cala uczelnie i laski druta beda sobie ze mnie drzec bo one wiadomo o wszystkim sobie opowiedziec musza nawzajem

Gość falling away from me
ja jestem prawiczkiem i mam 7lat!1

Gość la la la la
ja mam 24 lata i w tym roku rozpoczelam wspolzycie. i tak czytam o waszych obawach i smutkach i troche sie dziwie. wiece dlaczego?? bo ze mna bylo calkowicie inaczej, nie chcialam tracic dziewictwa !!! troche pokrecone ale tak bardzo sie do niego przywiazalam, ze pierwszy raz byl czyms w rodzaju pozegnania mojego skarbu i tylko mojego :P nom, i jezeli balam sie ze zostane dziewica to wlasnie z tego powodu, bo wczesniej mialam wielu chlopakow i z zadnym do lozka nie chcialam isc. nie mowiac juz o tym, ze jeszcze na 2 roku studiow uwazalam, ze z seksem czekam na meza. wyszlo inaczej, wiec nie bojcie sie, i na was kolejka przyjdzie ;)

Gość mody
u mnie 19 na karku i jest coraz gorzej z tym inni maja to za soba a ja co jestem zereemmmmmmmm ;((

Gość strupek
40, i nie chce, o fuuuj:)

Gość Pokemon453
Ja skończyłem 28 lat i też nigdy nie miałem dziewczyny ,nawet się nie całowałem nie mówiąc o jakimś seksie. Po prostu jakoś nie potrafię nikogo poznać ,w przeszłości miałem może kilka okazji ale zmarnowałem je przez nieśmiałość...miałem dość trudne okresy dzieciństwa i dorastania dzięki którym jak uważam przez długie lata miałem niską samoocenę i nie zdobyłem się na to żeby poderwać jakąś dziewczynę lub umówić się z nią. Poza tym jestem trochę zamkniętym w sobie introwertykiem co także może wynikać przynajmniej częściowo z powyższego okresu dorastania. Teraz oprócz portali randkowych nie widzę dla siebie innych możliwości poznania drugiej osoby.... mam bardzo niewielu znajomych z którymi mogę gdzieś wyjść. Cała moja sytuacja nieżle mnie dołuje ale staram sie całkowicie nie załamywać się i wierze że najpóżniej do trzydziestki przy ogromnych staraniach poznam pierwszą dziewczynę . Dodam że podobno jestem całkiem przystojny co jednak jak się okazuje czasem nie ma wielkiego znaczenia.

Gość smells like 90
trzymamy kciuki.

Gość duduś25
kurde,mam 25 lat i wiecie co? też nie miałem chłopaka.

Gość łukasz 2009
ja mam 17 i tesz nigdy dzjewczyny ani sexu inni jusz dawno a ja nic , no ale trudno znaleść tą jedyną w 100% nie urzywaną dziewice:) kiedy ją znajde nigdy niezostawie:) niekture są strasznie poj****e pijane na impreskach dają fuj:(((( albo kolegom fuj:((((albo chłopakom z kturymi zerwą po 3 miesiacach bądź krucej blle blee ....[ darmowe dziwki ]ochyda:(((( jak jusz to robić to z iednom na całe życie ! :)

Gość zadowolony samotnik
26 lat, nigdy seksu ani pieszczot, wystarczy naturalny onanizm i jestem bardzo zadowolony z tego powodu że nie dałem się złapać na bahora i nie muszę nawet wysłuchiwać babskich problemów :)))

Gość zadowolony samotnik
26 lat, nigdy seksu ani pieszczot, wystarczy naturalny onanizm i jestem bardzo zadowolony z tego powodu że nie dałem się złapać na bahora i nie muszę nawet wysłuchiwać babskich problemów :)))

Gość blond_bond007
Przypadkiem trafilam na ten topik,przeczytalam caly wiec teraz napisze kilka slow o sobie :) W wakacje skoncze 21 lat i jestem dziewica. Jestem bardzo atrakcyjna,ladna,wysoka,szczupla dziewczyna(bylam modelka ;)) mialam taki czas ze odtracalam wszystkich chlopakow ktorzy tylko byli mna zainteresowani.Niewiem dlaczego tak postepowalam ...obecnie poznalam fajnego faceta,jest starszy odemnie i moze w te wakacje do czegos dojdzie :) Jezeli myslicie ze dziewczyny ktore maja ponad 20 lat i sa jeszcze dziwicami to same pasztety to jestescie w wielkim bledzie :)

Gość steki bezedurr
tak tak, blond bond to ciekawe czemu jeśli jestes taka wspaniała to jestes dziewca? ludzie nie okłamumy sie jak ktos nie miał nawet kogos bliskiego w okolicach 20 to potem jest już baaardzo trudno nawiązac jakiąs normalną znajomośc i tyle

Gość dfdsfsd
a ja mam 28 i wlasnie zostalam przedziurawiona :D

Gość zabi kruk bez logowania
jestem taki sam jak pokemon mam juz 29 lat i nadal nic czy juz nic nie bedzie rany - cala mlodosc mi uciekla :-(

Gość zabi kruk bez logowania
acha raczej nie jstem przystojny

Gość singiel 27
a po co mi stałe związki albo wysłuchiwanie marudzenia baby

Gość lala20069
ja tez nie 19 lat

Gość hcdz
Witam mam prawie 19 lat jestem bardzo niesmialy i nigdy nie miałem dziewczyny niewspominajac juz o seksie i innych przyjemnosciach. Wydaje mi sie ze ze mna jest cos nie tak bo zawsze gdy dochodziło do przypadkowej rozmowy z dziewczyna z moich ust wydobywał sie bełkot którego sam nie rozumiałem i jest tak do dzis:P od 3 lat nierozmawialem z zadna dziewczyna bo wstydze sie rozmowy bo wiem ze jak cos powiem to znowu zaczne bełkotac :P to chyba jakas blokada na mózgu albo jakies uposledzenie sam niewiem:P

Gość DarKuS
Ja 17 latek prawiczek :P Może to zmienimy Lady_Baby?

Gość Łukasz Wawrzyczek
Ja lat 19. Ale po prostu jestem obrzydliwy...