Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjkl

kto nigdy nie uprawial seksu i ile ma lat ?

Polecane posty

Gość Gruby peklator
Ludzie co z wami, ja jestem brzydki, mały i gruby, mam 17 lat i peklowałem już z 5 panienek. Dla chcącego nic trudnego.

Gość mam juz 30 lat i nadal nic

Gość pelne ziarno
21 w pazdzierniku ... i chyba niedlugo zrobie to z pierwszym lepszym

Gość kto jeszcze i dlaczego

Gość mhmhmhmmmmmmmmmm

Gość ooooooooooooooooooooo

Gość kto mial okazje ostatnio?
i zrezygnowal

Gość 20 lat i nic
Jeszcze troszke moge poczekac

Gość 20 lat i nic
Ale za 2 lata koncze studia i ide do pracy i wtedy znajac zycie porucham sobie przyzwoicie. Dla kobiet niestety licza sie zasoby.

Gość Gienek Tomaszewski
104, czasem swawoliłem sam ze sobą ale to sie chyba nie liczy

Gość balcha
mama 20 lat i uprawialam sex z mojim chlopakiem ale sie nie udalo

Gość czikicziki
mam 17 lat, większość znajomych już to robiła, a ja nie :). Każdy jest zdziwiony słysząc coś takiego, bo jestem całkiem ładna. Ładna.. wszyscy mówią, że jestem piękna i seksowna, nowopoznani faceci są zaskoczeni, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;-). Jednak żaden mnie jeszcze nie 'usidlił', a jestem gotowa :)

Gość Mały_Glazer
Ja... A mam 11 lat... ;]

Gość Xassidy
Większość moich koleżanek jedzie ostro,ja nie czuje sie gotowa poprostu. Choć proppozycje były.Jestem ładną szesnastką ;p

Gość Ciemna strona mocy
19 lat i nic 0 , zapewne ten stan utrzyma się przez najbliższe lata jestem tego pewien w 99.99% . Nie wspominając o seksie , nie miałem nigdy nawet przyjemności spotkać się z dziewczyną, nie mówię już o trzymaniu za rękę przytulanek i tego typu spraw. Mimo tego iż do brzydkich nie należę jestem wysportowany, w jakiś sposób trzeba się wyładować. Ogólnie mam pesymistyczne nastawienie do życia , nie chodzę na dyskoteki nie jestem duszą towarzystwa, przez internet wszystko ładnie pięknie gdy już ma dojść do spotkania wymiękam. Chcę tylko powiedzieć że ten stan bariery , ściany wiąże się tylko z kobietami. Chociaż mogę liczyć na kumpli i to mnie trzyma. :(Boli

Gość Ja mam 15 lat
i też nigdy tego nie robiłem. Może ktoś chce?

Gość 19 lat facet
Mam 19 lat, jestem facetem i tak jak wy nigdy nie uprawiałem seksu. Kontakt z dziewczynami mam dobry, na imprezach nie mam problemu z wyrwaniem laski, tymbardziej, że jestem atrakcyjny. Miałem do tej pory jedną dziewczynę przez jakieś 4 miesiące, w sumie byliśmy normalną parą, trzymanie za rączki, całowanie, różne pieszczoty itd. Ona bardzo chciała to ze mną zrobić, ciągle dawała mi znaki, lecz ja je ignorowałem. Niestety jedyną rzeczą na jaką nie mogę się zdobyć jest seks. Poprostu boję się niepowodzenia i odrzucenia, jestem osobą która nie umie przegrywać, a wiem że pierwszy raz dla faceta to jest totalna PORAŻKA, tylko z tego powodu nie mogę się zdobyć na seks. W przyszłość patrzę z pesymizmem jeżeli chodzi o moje życie seksualne, niestety. Pozdrawiam, mam nadzieję że inni będą mieli więcej szczęścia :)

Gość zal mi takich dzieci!!!!!!!
mozna i mozna ty masz nasrane gowniaro to sie nazywa wykozystywnie seksualne idi otko!!!!!!!! jak tak mozna co za smarkula !!!!!!!!!! dajesz mu super zabawe za darmolca!!!!!!!!!!! ne ma co kazdy by na to lecial

Gość hjwfhsdfch
Ja mam 18 i też nigdy tego nie robiłem.

Gość Jessie 28
mam 28 lat i nie uprawialam seksu, a mialam wielu facetow i tylko sie z nimi calowalam, jestem atrakcyjna i pozadana, ale nie zamierzam znizac sie do poziomu tych wszystkich 15-tnich dziwek. teraz juz nie chce tego zmienic, bo dobrze mi samej, pozdrawiam wszystkie normalne, porzadne osoby a jak widze jest ich duzo.

Gość ja mam 23 lata
jestem ladna, zgrabna, podobno seksowna, wszyscy by mnie wysmiali jakbym sie przyznala ze ja nigdy jeszcze... mialam fajnych partnerow, ale nigdy nie przekroczylismy granicy. Jest mi wlasciwie smutno z tego powodu, bo plone co noc... a strazak sie spoznia:P czemu tak jest, ze nikt mi nie chce tego dac...

Gość Jessie 28
do Husqvarn: niesamowite, facet starszy ode mnie i ma takie zasady? podziwiam takich ludzi jak ty, jestem podobna

Gość ja mam 23 lata
ja nie jestem niesmiala,przeciwnie. czuje sie winna, co robie zle, ze to tak sie konczy, gubie sie w tym wszystkim i tesknie za meskimi dlonmi. Chcialabym miec tyle odwagi co wiekszosc dziewczyn i kochac sie z facetem ktory tylko mi sie podoba, dla samej przyjemnosci, nie bac sie tak . To strasznie smieszne, ze w tych czasach brak mi sexu i nie mam na to wplywu.

Gość dwudziestopieciolatek
no ja mam podobny problem, mialem ostatnio troche okazji zeby zmienic ten stan rzeczy, ale boje sie, ze wyjdzie ze tego nie robilem i wtedy w moim srodowisku bylbym lekko przegrany...

Gość Jessie 28
Ja mialam kiedys chlopaka ktorego kochalam i probowalismy tego ale nic nie wyszlo, nie bylam w stanie przezyc tego potwornego bolu a potem to juz nie chcialam nawet probowac, a z innymi to jak mialo dojsc do takiej sytuacji to konczylam znajomosc, zeby nie wyszlo ze nic w tych sprawach nie potrafie. Teraz juz nie chce nigdy z nikim nic probowac, bo kto by mnie zrozumial?

Gość ja bym chetnie z toba sprobowa
bo sam nie mam doswiadczania

Gość a ?
nie ma to jak dwa prawiczki obydwoje bez doswiadczenia to sie nie uda

Gość Omg11111
Jak ma się 30 lat i nie uprawiało się jeszcze seksu to albo choroba, albo najbrzydsza postac na swiecie. A chowacie sie za słowami że jeszcze nie muszę. Jasne. Ściema w necie. Naprawdę chcielibyscie ruchać, ale coz. Nikt was nie chce.

Gość Jessie 28
husqvarn ja bez milosci tego nie zrobie,a jak sie zakocham to tez sie nie przelamie, juz za pozno na to :(((