Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka67

Chłopiec czy dziewczynka

Polecane posty

Gość IZA xx
NO WŁAŚNIE CO Z TYMI TESTAMI OWULA.? TEZ CHCE SIĘ SKUISC OLU55 DUŻO DAŁAŚ ZA TEST? I JESTEM CIEKAWA NA TWOJE PYTNIE MOŻE KTÓRAS WIE COŚ

Gość oli55
ja za test dałam 23 zł . Jestem ciekawa jak ma się te dwie krreski pozytywne to jak chce się chłopca to po ilu godzinach najlepiej zeby doszło do zblizenia. Moze któras wie cos !

Gość Mamul 2 corek
Ja tez bym chciala kobitki cos spytac... Jestem mama 2 corek. Jedna poczela sie w 12 dniu, a druga w 13 mojego cyklu. Miesiaczke mam co 28-29 dni. Teraz z mezem jestesmy po probie... w 15 dniu mojego cyklu. Nawet nie wiem czy jestem w ciazy bo to dopiero tydzien, ale jak myslicie: tak chcielibysmy chlopczyka... ;)

Gość Mamul 2 corek
Dodam jeszcze, ze ja strasznie lubie slodkie i nie przepadam, za kwasnymi czy ostrymi potrawami. Mamy szanse na chlopca ?

Gość syla 08
moja siostra tę miala checi na słotkie i urodziła córke tylko oni kochali się po okresie a ty z tego wynika że po owu.. czyli chłopak znowu moja bratowa jadła to i to i ma chłopca napewno chłopak . Ja tez bym chciała chłopca ale co bozia da to bedziemy kochac

Gość iza xx
chyba nikt tu nie zaglada !! każda pyta aodpowiedzi nie ma ! Kobietki ja mam cykle 23-25 i jestem ciekawa kiedy plus minus mam owulacje i kiedy najlepiej w danym cyklu kochac się żeby wyszedł ten chłopiec wie ktoś coś ?

Jajeczkowanie występuje średnio 14 dni przed następną @. Masz cykle średnio 24 dni to jajeczkowanie jest ok 10 dnia cyklu. W Twoim przypadku celowałabym na chłopca 11 dc.

Gość neel
Ja przy cyklach 28-dniowych poczęłam chłopców w 11 i 12 dniu cyklu

dziewczyny spiszcie liste e-maili na ktore mam wyslac tego e-booka i nie ma sprawy ;-) mam nadzieje ze do bebolka i malej_sary juz doszlo? :) :)

sun flowers- poproszę o tego e-booka, staram sie staram i nic ni ewychodzi jak na razie.... mój mail: nforcer5@wp.pl Dziewczyny poradźcie, przy stosowaniu odpowiedniej diety bogatej w magnez i wapń w których d.c powinnismy wspołżyc zeby ustrzelić dziewczynkę, moje cykle to 30, 31 dni. Czy oprócz tych zasad coś jeszcze?? Dzięki z góry za odp:)

dzięki za odp. ja na szczęscie uwielbiam slodycze, serki pod każdą postacią i orzechy:D:D:D a to podobno je się na dziewczynke

Gość neel
sun-flowers moj e-mail : jo_sz@vp.pl , ja staram sie odziewczynke i jem duzo nabialu, na chlopca to pomidory banany niepamietam co jeszcze

Gość neel
jadlam wszystko,nie stosowalam konkretnej diety

Sun flowers 🌼 O mnie zapomniałaś - ja też poprosze o e-booka:( Lista e-maili: mgrochalska@gmail.com jo_sz@vp.pl nforcer5@wp.pl Mam nadzieję ze o nikim nie zapomniałam :) Pozdrawiam Niunia

Gość oli55
Ja tez poprosze z góry dziękuje oto mejl; olga5_borys5@o2.pl

Już dopisuję:) Lista e-maili: mgrochalska@gmail.com jo_sz@vp.pl nforcer5@wp.pl olga5_borys5@o2.pl

Gość Nati26 SARA
Droga Sun- flowers niewiem jak mam ci dziekowac jak powiedziałam męzowi ze mam co ś co może nam pomuc to się tak ładnie uśmiechnął zobaczyłam tą iskierke w jego oczach nie myślałam że takie zwykłe pisanie pomoże bardzo ci dziękuje życzę ci dużo i to dużo zdrowia szczęscia. Dziekuje miło z twojej strony !!!Pozdrawiam Sara Sori nati druga weszłam na twój nic ale to dlatego bo mam drugie imie takie jak ty pozddrawiam

Gość bardzo smutna i zawiedziona
Oj dziewczyny.... Ja tak bardzo pragnęłam mieć córcię. Mamy już synka i tak nam się marzyła dziewczyneczka. Kupiliśmy sobie książkę Wójcika. Obserwowałam cykle od kilku m-cy bo od września mieliśmy zacząć starania. A tu w sierpniu niespodzianka!!! Brak okresu i II krechy na teście. Nawet nie wiem kiedy dokładnie doszło do zapłodnienia. Przed czy w trakcie owulacji. Nie pamiętam kiedy dokładnie były przytulanka. :( Dziś zaczynam 9 tydzień. Objawy mam identyczne jak miałam w ciązy z synem. :( :( :( :(

Nati Przede wszystkim gratuluję - bo dzieciątko to zawsze dzieciątko niezależnie od płci.:) Sama mam trzech chłopaczków i za trzecim razem już praktycznie na 100% miała być dziewczynka. W ciąży chodziłam zupełnie inaczej, miałam inne zachcianki itp. wszystko wskazywało że będzie dziewczynka. Tylko na USG nie było widac bo się odwracał. Dopiero pod koniec ciąży okazało się że to jednak chłopaczek. Najpierw się popłakałam bo tak bardzo chcieliśmy dziewczynkę, ale później mąż przypomniał mi że jest to nasze wspólne dzieciątko, że jest poczęte z miłości itd. i zaraz mi sie zrobiło lepiej. Zaraz po porodzie jak mi go dali na brzuch to poczułam się naprawde wspaniale. Był taki śliczny i nie zamieniłabym go na żadną dziewczynkę:) Jak już pisałam zawsze chcieliśmy mieć liczną rodzinkę i może spróbujemy jeszcze raz? :) Nie jest powiedziane że to napewno chłopczyk:) Może jednak zrobi Wam psikusa? trzymam kciuki żeby tak było;) Powtórzę jeszcze słowa mojego najstarszego synka (jak się dowiedział ze jednak będzie chłopczyk - byłam jeszcze w ciąży): \"mamo, nie martw się - następna będzie dziewczynka\":) może u nas się sprawdzi;) Niunia

Te słowa wyżej były skierowane nie do Nati 🌼 tylko do "bardzo smutnej i zawiedzionej" - sorki za pomyłkę

witajcie, juz poslalam wam e-booka ;) jak coś to posylajcie sobie nawzajem ... pozdrawiam laseczki, piszcie czy wg tych wskazowek udalo sie wam poczac dziecię ukochanej plci ... ja tez odczekam, az macica sie zagoi PO PORONIENIU :( i zabieram sie do dziela, testy owulacyjne pojda w ruch i .... :) :) ;)

sun-flower. doszlo ale niebardzo wiem gdzie ten kod/klucz wpasac... i jak to rozpalowac:( ciemna masa ze mnie... dasz jakas podpowiedz jka o zrobic??? jeszcze raz dziekuje.

Gość też mama
Witam kobietki :-) Przeczytałam trochę Waszych komentarzy i postanowiłam napisać. Jestem mamą dwóch chłopców - już dosyć dużych. Mam 38 lat i zawsze chciałam córkę. Wyszło inaczej, ale moi chłopcy są wspaniali i zdrowi. Wspomnaiłam kiedyś mężowi, że b. chciałabym dziewczynkę, ale on mówi, że gdybym byłam w ciąży to chyba dostałby zawału i nie chce ze mną na ten temat rozmawiać. Ja wiem, że to ostatni moment na dziecko i już sama nie wiem co robić? On kocha się ze mną tylko w prezerwatywie. Co radzicie?

Też mama🌼 nie macie jakiegoś maluszka w rodzinie czy wśród znajomych. Może spróbuj dac mu na ręce do potrzymania takiego malca (najlepiej dziewczynkę) - może zmieni zdanie. Mój brat też ma dwóch chłopaczków i zarzekał się że nie chce więcej - moja bratowa jak Ty chciala jeszcze dziewczynkę. Ostatnio urodziła bratowa mojej bratowej (mam nadzieję że nie nakręciłam), mój brat wziął niuńkę na ręce i oczy mu się zaświeciły. Teraz planują dziewczynkę - mam nadzieję że im się uda:) pozdrawiam Niunia

Witajcie:) Niunia-miałam identycznieprzy trzecim dziecku:)-i też w ciąży chodizłam zupełnie inaczej-bardzo zbrzydłam i myślalam że dziewczynka-ale urodziłam pięknego chłopca.A teraz jest oczkiem w głowie nas wszystkich:) Co prawda ja zawsze mawiałam,ze wolałabym trzech synów niż trzy córki:) i sobie wygadałam:D Mamula 2 córek-ja proponuje monitoring i celować prosto w owu-po uprzedniej abstynencji.U mnie dwójka chłopców tak sie poczęłą-wiec w to wierzę. W diete absolutnie nie wierze.Ja całe życie zajadałam słodkie i nabiał i mam chłopców:)

Gość też mama
Mnie również budzi, ale się zabezpiecza. Kuzynka poradziła mi (przy moim mężu), żebym go spiła :-) :-) :-) Ale jaki wtedy będę miała z tego pożytek :-) Wcześniej, gdy zachodziłam w ciążę kompletnie niczym się nie sugerowałam. Ale na pewno były to14 i 16 dzień. Teraz kiedy trochę poczytałam na tem temat mogłabym spróbować np w 8, 9 dniu, tylko że do tanga trzeba dwojga. Prawda?

mamula 2 córek, mam pytanie, kierowalas sie jakimis zasadami ze wcelowalas w dwie dziewczynki? Czy tak wyszło?

Gość też mama
No właśnie napisz proszę jak to było z tymi córeczkami, bo moja siostra zaszła w ciążę w 8 dniu cyklu i urodziła dziewczynkę :-) Coś w tym musi być ....

tez mama- w 8 dc to chyba krótkie te cykle bo u mnie 8 dzień to dopiero drugi dzień po @, wiec mysle ze w przypadku moich cykli 30-31 dni powinnam próbować w okolo 12, 13 dnia cyklu....ehhh juz sama nie wiem...