Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antysynowa

NIECHCIANE SYNOWE- WREDNE TESCIOWE - jak je pogodzic?

Polecane posty

Gość Też synowa
Chalel Ja zawsze przed wizytą teściowej,czy u niej kłócę się z mężem.Oboje to zauważyliśmy,że wtedy stajemy się bardziej poddenerwowani.

Gość PRZEPRASZAM ZA TĘ PROWOKACJE
ale dlugo zastanawialam sie nad tym jak przedstawic na forum swoj przypadek oto teksty mojej przyszlej tesciowej , po czesci zacytowane z telefony kom., poniewaz udalo mi sie czesc rozmow mamusi z synkiem zarejestrowac. Zwalam glupote tesciowych na okres przekwitania- lecz to malo! Moze ONE mają kompleksy?- ktoz ich nie ma w dzisiejszych czasach, lecz po co o ich mowic zawisc, zazdrosc...!!! - ale po co ? no i te studia? ludzie pomocy!!!!!! w sierpniu bede miala przyjemnosc odwiedzic przyszlą tesciową, cho niechetnie, robie to dla lubego, bo coz on winny zachowania mamusi-jak sam powtarza , ludzka rzecz pogadac, ale my robmy swoje przyznam, ze nie jestem zwolenniczką przedstawien amatorskich tesciowej pt. "Muchy w nosie", lecz coż... Na szczescie syn jest iny i dostrzega w matce wady- uffff Poradzcie mi, czy warto sie odezwac i dobitnie sprowadzic ów Panią Tesciową na ziemie, czy siedziec cicho i obejrzec przedstawienie-cz.2 ? Jeszcze raz przepraszam za prowokacje, ale to niestety nadaje sie do telewizji. Robiono juz programy o emigrantach ,prostytutkach, ...a zapomniano o tesciowkach. To sie nadaje do telewizji "Tesciowa pod napieciem" Prosze podpowiedzcie COS, co Wy robicie, gdy ONA wam zatruwa czas i zycie!!!!!!

Gość antytesciowa
chachel ja tez tak mam, martwie i wkurzam sie na zapas i nic na to nie poradze. pisalas ze nie patrzysz jej w oczy - BLAD! jeszcze pomysli ze sie jej boisz i ma nad toba przewage psychiczna. glowa do gory

Gość chalel
Boze ja tez, my sie tylko o to klocimy o nic innego!Caly tydzien spokoj a jak weekend i maz sie pyta czy idziemy to ja jestem juz agresywnie nastawiona !

Gość chalel
Wiedzialam...

Gość chalel
Ja juz nie wiem kto tu pisze prawde teraz sie wkurzylam...ide zaraz spac!!! Tylko jeszcze dodam,ze jak ied do niej to ubieram najwyzsze buty jakie mam , makijaz wieczoowy i zawsze jestem tak zrobiona zeby ja wkurzyc! Bo ona preferuje styl pur natur!

chalel=====>> dzieki za wypowiedzi i gratuluje czujnosci rzadna tesciowa nie pisala by tak jak ja tu napsalam one by sie tak nie zachowywaly gdyby siebie slyszaly ja ją nagrywam na telefon i mam potem dowody bo mi potem wmawia ze tak nie mowila dzieki wszystkim WAM ale proponuje kontynuacje tematu

Gość chalel
Jak mamy ci teraz wierzyc ,antytesciowa juz nie pisze...a taka fajna byla...:(

chcialam dodac, ze haneczka hudzinka (przez h) to tez ja, mam czasem ochote wygarnac jej co mysle ale moja babcia niezyjaca mowila ze ----"czasem lepiej nic a mądrze"...

Gość chalel
Ok dziewczynay jestem beton a jutro musze ta m isc ide spac do jutra o tej samej porze! Antytesciowo wroc!!!:( .

Gość chalel
:(

Gość antytesciowa
no wlasnie. nie bedzie sie z kim klocic a mialo byc tak milo:) kontynuujcie temat bo jest naprawde dobry, chachel jestes super;)) do bylej antytesciowej - wymysl prosze krotszego nicka bo ci nie bede odpisywac:) a wiesz ze ja to moge zrobic:)

tesciowa jak szczur- niczym nie wytrujesz

Gość antytesciowa

Gość chudzinka
od teraz zamiast przepraszam......, jestem chudzinka

Gość antytesciowa
ide spac wracam jutro powodzenia wszystkim odwiedajacym, zebyscie tylko jakiejs zarazy do domu nie przywlokly hehe;) wizyta - ty u tesciowej wizytacja - tesciowa u ciebie ;)

Gość chudzinka
pozdrawiam i do jutraaaaa

Gość antytesciowa
do jutra chudzielce;)

Gość antytesciowa
hej wrocilam :) :) ;) widzialam wlasnie inny topik pt Tesciostwo. ma juz 58 stron i duzo stalych forumowiczek. ide poczytac to moze bede madrzejsza ;) ale tu wroce mam nadzieje ze chcecie kontynuowac nasz bo ja nie zamierzam wcinac sie w tamte dyskusje. chachla i chudzinka - licze na was! ps tam tez jest Anty Tesciowa :) hehe

Gość antytesciowa
hop hop! jestescie tam? ;) :)

Gość antytesciowa
no i sama spedzilam niedziele:( mam nadzieje ze dobrze bawilyscie sie z tesciowymi ;)

Gość CHALEL
oJ TY BIEDNA ,WZORAJ TESCIOWKA WYSSALA ZE MNIE RESZTKI SIL I PADLAM PO POWROCIE!WYCALOWALA MOJEGO SYNKA ...FUJ I MIALA NIEDOBRE CIASTO; ALE CUD,ZE W OGOLE MIALA. jESTEM ZA KONTYNUACJA MOZE KTOS SIE PRZYLACZY?

Gość CHALEL
pEWNIE JESTESCIE W PRACY TYLKO JA MAM POL GODZINKI BO SZKODNIK SPI MOZE UDA NI SIE WROCIC WIECZOREM LECE TROCHE NA EBAY DO MILEGO CHUDZIELCE!

Gość witam i pytam
a jak zwracać się do przyszłych - per pani per pani renato ? Ja nie wiem i jakoś nie poruszaliśmy tematu . a pózniej po slubie nie wyobrażam sobie zwracać MAMO - bo czuję do tej kobiety dystans i nie przepadam za nią szczególnireie.

Gość chalel
witaj w klubie, ja tylko na chwile ale badz wieczorem to omowimy twoja sprawe! Tak na szybko to teraz mow na pani a po slubie raczej mamo chociaz sama unikam tego slowa jak ognia ale nie raz nie da sie inaczej

Gość chalel
Dziewczynki chudzinki jeszcze was nie ma? szkoda ,teraz ja sama jak wczoraj antytesciowa!Poczekam troszke!

Gość chalel
dziewczynki chyba nie poszlyscie na forumTESCIOWIE bo takie znalazlam...:(

Gość chalel
No nic to ide ,bo tak czekalam na Was!Tylko wam napisze,ze tak naprawde to ja bym chciala miec taka fajna tesciowa ,do ktorej moglabym pojsc przedpoludniem na kawe jak maz jest w pracy,albo poplotkowac przez telefon. taka ,ktora by chociaz w malym stopniu zastapila mi mame ,ktora mieszka daleko.Ale...niestety do jutra dziewczynik chudzinki...

Gość chudzinka
Witajcie Kochane!!!!! Przepraszam, ze nie bylo mnie tak dlugo, ale tydzien sie zaczął w niedziele i to maratonem nie mam czasu na nic, doslownie w niedziele kupowalismy auto, bo na poniedz. potrzebowalam do pracy- i to na gwalt wczoraj od rana szkolenie, a potem pierwszy dzien do pracy Pozdrawiam Cie Kochana Chalel bardzo gorąco!!! Bo u nas na wyspie ukrop. Jak zyjesz po weekendzie? ale w niedziele moj M dzwonil do mamusi pochwalic sie autkiem, i ... o dziwo uslyszal zadowolenie!!!!!!!!!!!! po rozmowie mimo wszystko stwierdzil, ze z mamą sie ciezko rozmawia, Pani mgr , na zadane pytanie - jak brat zakonczyl rok szkolny?- opowiadala mu caly czas o wynikach edukacji i to tylt czasu trwalooooo.... a co do pytania jak zwracac sie do przyszlej tesciowej? ----wcale sie nie zwracac---- tesciowa nie matka , synowa nie corka to jest szkodnik, ktory nie pomoze-jedynie moze zaszkodzic uwazam ze nie szuka sie przyjaciela w tym ze osobniku, szczegolnie gdy jest mila!!! ja do swojej tesciowki ,zastanawiam sie, czy nie zwracac per pani magister, zawsze to kobiete dowartosciuje a mnie korona z glowy nie spadnie, bo jej nie mam i magistra tez nie mam.