Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antysynowa

NIECHCIANE SYNOWE- WREDNE TESCIOWE - jak je pogodzic?

Polecane posty

Gość valeriana
moi znajomi tez rzucaja studia i jada za granice i maja podobne przeprawy z rodzicami. smutna prawda jest taka ze wy - rodzice nie dacie im pracy a zycie za minimalna pensje to nie jest to po co czlowiek tyra 5 lat na uczelni:(

Gość chalel
Szczerze ja tez przez chwile pomyslalam ze ANTYSYNOWA nas podpuszcza ,bo to az niemozliwe!

Gość proowookacjaa...

Gość uwazam ze pani
magister antysynowa to prowokacja. niemozliwe by tak glupia bab byla 1.magistrem ;2.nauczycielem

Gość proowookacjaa...
chociaż jak przypomnę sobie niektóre nauczycielki.....

Gość antytesciowa
Antysynowo. zastanowilam sie wlasnie nad tytulem tego topiku. Zwracam honor - studia jednak ci sie na cos przydaly. W prosty i czytelny sposob scharakteryzowalas sama siebie i to bez oczerniania synowej. Gratulacje:)

Gość chalel
ok ANTYSYNOWO przyznam sie tez bylam nauczycielka jak mieszkalam w Polsce( kl.1-3)a od 6 lat mieszkam w Niemczech i pracowalam 5 lat w przedszkolu, teraz siedze w domu z Baby i nikt mnie za to nie potepia ,nawet wiem ze moja okrutna tesciowa cieszyla sie ze poszlam do pracy,daj wiec dzieciom wolna reke moze tam za granica dokoncza wyksztalcenie nie przekreslaj ich!

Gość antytesciowa
czy ktoras ma normalna tesciowa? zaproscie ja do komentowania. normalna przypominam :)

Gość chalel
Jak to prowokacja to poco sie przyznalam hahahahahahahahahahLubicie mnie jeszcze?

Gość do antysynowej
spoko chalel od 1-3 to były jeszcze miłe panie z tego co pamiętam:) wredne sie zaczynały już od pojedynczych przedmiotów

Gość antysynowa
ja jestem pedagogiem szkolnym w gimnazjum przepraszam, czy to malo?

Gość chalel
To jak Ty doradzasz tym biednym zagubionymdzieciakom skoro sama nie radzisz sobie z wlasnymi?

Gość chalel
Do antytescowej - nikt ci nie odpowiada-wniosek- nikt nie ma normalnej tesciowej!!!;p

Gość Też synowa
Niestety,nie wykształcenie świadczy o człowieku..........

Gość antysynowa
smiesz watpic, ze zle doradzam ja sie ksztalce, doksztalcam ucze sie dla siebie, dla wlasnej ambicji i inteligencji

Gość antytesciowa
mam znajomych ON - Pan Magister ONA - Pani Doktor. Obydwoje ok ok 30 lub ciut nizej. Jego rodzice sa rolnikami, ale wyksztalconymi. Jak w wakacje poprosili Synka o pomoc w zebraniu siana przed burza wiecie co uslyszeli? - Mamus! Ja nie po to Politechnike z bardzo dobrym dyplomem konczylem zeby ci teraz z grabiami latac. No i jak to studia rozwijaja niektorych co? Jak ktos jest dobrym czlowiekiem to sie nie obnosi z tytulami i nie uwaza za lepszego TAK JAK PANI

Gość antysynowa
gdybym sie inaczej podpisala to byscie inaczej ze mna rozmawiali, ale ze jestem tesciowa-pseudo antysynowa to jestem dla was glupia, tylko ciekawe co wy soba reprezentujecie

Gość valeriana
antysynowo po co ci doksztalcanie na stare lata? jakie sa te ambicje? popsuc dzieciom zycie? no zeby moja mama takich nie miala :)

Gość haneczka hudzinka
ja dla ciebie antysynowo-moge byc nawet zwykla miotlą, zadna ujma jestes tak popierdolona jak moja tesciowka,nota bene tez pani ped. szkol. gratuluje awansu spolecznego lepiej sie wez za robote a nie pierdzisz w stolek biorac 700 zl za pare godz i rozumy zjadasz doceniaj ludzi , poczawszy od obcych skonczywszy na dzieciach i mezu, bo jak go stracisz to bedzie za pozno i magister nie pomoze

Gość valeriana
ja pracuje w Anglii w miedzynarodowej firmie ubezpieczeniowej, ale i tak napewno stwierdzisz ze sciemniam zeby zablysnac, wiec sie nie wdaje w szczegoly PS a za granica to nie tylko praca fizyczna czeka na Polakow. I nie pytaja o studia tylko doswiadczenie :)

Gość chalel
Ale z nami pojechala!Super przwklad antytesciowo!Dobrego czlowieka nie poznaje sie po dyplomie!Antysynowo ujawnij sie!!!

Gość chalel
Hej haneczka ,ale ostro pani pedagog moze doznac szoku a wszystko sie odbije na jej bogu ducha winnam niedoksztalconym mezu i dzieciach!!!;P

Gość antytesciowa
co oznacza " pseudo antysynowa"? podpisujesz sie tak od poczatku, narzekasz na synowa a teraz twierdzisz ze jestes pseudo? a wiec prawda wyglada inaczej? to jednak lubisz te synowa czy nie? jedyne co widze po wypowiedziach to pseudo-matka i pseudo-pedagog

Gość Też synowa
Kobieta(chyba)sama nie wie czego chce.

Gość antytesciowa
nie wrzucam do jednego kosza wszystkich magistrow ale ciekawe ze ci porzadni nie obnosza sie ze swoim tytulem

Gość chalel
Upieram sie przy prowokacji!!!ANTYSYNOWO ujawnij sie!!!

Gość antytesciowa
valeriano, gratuluje ze nie dolaczylas do wielkiej rzeszy ogolnie pogardzanych przez rodakow sprzataczek. moze dzieci antytesciowej tez znajda taka prace i nie beda przynosily wstydu "mamusi"

Gość Też synowa
Chalel przyłączam się-ANTYSYNOWO ujawnij się!!!!!!!!!

Gość chalel
Antysynowa poszla chyba spac. Dziewczyny ja musze isc jutro do mojej tesciowki i juz mam stres !macie tak tez ze nie mozecie spac przez to ?

Gość valeriana
dzieki, fajnie ze ktos mi wierzy, a swoja droga czytacie czasem komentarze na wp odnosnie pracy w UK. pisza je nasi rodacy mieszkajacy w kraju. smutek ogarnia widzac te fale nienawisci i pogardy w stosunku do tych, ktorzy wyjechali. jak wspomniala antytesciowa szczegolnie pogardzani sa robotnicy fizyczni, chociaz w Polsce robili to samo za marne grosze. ale zeby tak matka o swoim synu ( bo o synowej to normalka jak jej nie lubi) to jest chore