Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne

czy to NORMALNE???

Polecane posty

Gość czy to normalne
dokladnie...to jest pierwszy facet z ktorym od samego poczatku wiedzialm ze to jest to , ze to ten i koniec!!!! ja bym wyszla za niego na drugi dzien po naszym poznaniu! to bylo cos niesamowitego i teraz nagle przez taka glupote przestaje to czuc! on mnie tym do siebie zniecheca!!!!

Gość a moze nie bedzie
no to juz wogole nie rozumiem. raz chcesz zeby cie zaprosil ale jak juz cie zaprasza to odmawiasz? bez sensu.

Gość czy to normalne
ale to takie uragajace godnosci sie wprosic , nalegac na to zeby cie zaprosil na gluia kawe chociaz...

Gość agula_pp
no ale co moze byc nie tak?dziecko nie ma,zona nie ma i nie mial,nie spotyka sie z inna,bnrata i znajomych znam same superlatywy glosza o nim,najblizsza kumpela mowi ze on spoko jest tylko skryty w sobie no ale ja to wiem tylko ze ucze go zeby nie byl skryty,i coraz lepiej mi sie to udaje,rodzice o mnie wiedza,z moimi rodzicami nawiazuje kontakt,moze i planow jakis strasznyhc nie mamy ale wiecie sa takie podagadania z ktorych jasno wynika ze chce byc ze mna na starośc...chocby dzis ogladalam fotel masujacy i pwiedzialam ze kupie sobie taki na starosc a on na to ze on mnie bedzie masowal...jak sie o ajkies domki pytalam czy chcialby w takim mieszkac to odpiwada ze owszem ale tylko zemna...

Gość czy to normalne
bo to jest tak ze jakby to za ciosem szlo wszystko- tzn on poznaje moja rodzine najblizsza potem ja jego to jest naturalne!a ta k co ?pojedziesz do obcych ludzi ktorzy wiedza o tobie sporo i co ??? i moze mi sie zapytaja czemu przyjechac nie chcialam??? ciagle bym o tym myslala ze tyle czasu spotykam sie z ich synem a on dopieo po takim czasie mnie zapraszaa do siebie chodz oni iedza ile czasu on u mnie przebywal! poprostu czuje sie niechec do poznania tych ludzi!

Gość agula_pp
to nie takl chce zaproszenia ale on go nie daje wiec we mnie zlosc narasta i jak juz mnie wkoncu by zaprosli czego nie zrobil zaznaczam to wtedy moge dac upust swojej zlosci i wbrew sobie powiedziec ze nie chce nie przyjade...

Gość agula_pp
no dokladnie ja wkorcze nowa osoba dla nich a z nim jzu dlugo jestem wiec jest zzycie itd.ale jak je pokazac skoro dla rodzicow swiaza osoba jestem..

Gość czy to normalne
agula lae my baby jestesmy glupie!!!jak to teraz cztam to sie tak smieje...co prawda przez lzy ale zawse to smiech...

Gość czy to normalne
widzisz tyle ze on wszem i wobec deklaruje ze jetem jego druga polowka ze mnie kocha ( i mowi to nawet jak rozmawia ze mna przez tel a obok stoi mama jego) ze licze sie tylko ja ,ze chce sie ze mna juz hajtnac, ...itp a tu taki zonk!

Gość agula_pp
no bo to jest smieszne tylko ze to smiech przez lzy dla nas....ze zdenerwowania jem batonika...

Gość czy to normalne
ja juz piol czekolady zezarlam a udalo mi sie 8 kilo zrzucic!moze nie bylam gruba ale zawsze to lepiej wyglada! i przez niego znow utyje !!!!

Gość agula_pp
no my swoje lata mamy,do mnie przychodzi...swoim o mnie opowida przed bratem przytula caluje i wogole,deklaruje sie...a tu cos takiego...Boże jak dobrze że Ty nie jestem sama,ale z drugiej strony zajebiscie mi przykro xe Ty masz tak samo...bo wiem co to za uczucie...

Gość agula_pp
no ja też jem i jem ale wiesz co jemy ta czekolade bo to hormon szczęscia jest.

Gość czy to normalne
jestem ciekawa jak jutrzejszy dzien minie, jak bardzo bede aluzyjna a gdzie tam do piatku! a w sob mam grilla rodzinnego mialam go zaprosic ale jakos mi sie odwidzialo!bo po co? zapytja sie jak tam jego mamasie na mnie zapatruje i co powe??/ ale ona to u mnie nie bla miloion razy ja zapraszalem i nie chce przyjechac!wole tej kompromitacji sobie oszczedzic wsrod rodziny!

Gość agula_pp
jesteś?będziesz miała dostęp do kompa jak on będzie?bo jakoś w sumie to że jesteś i ze wyrzuciałm to to jest mi lepiej nie chciałabym kontaku zatracić...

Gość czy to normalne
ja mma tonik do twarzy nawilzajaco -uszczesliwiajacy z hormonem szczescia ale jakos mi nie pomaga tak jak czekolada!

Gość agula_pp
rozumię,ja też mam tak samo.jakbym miala slub kuzyna to bym go nie zaprosila..bo i po co?my sie zobaczymy w srode..bo nie widujemy sie codziennie.

Gość a moze nie bedzie
dziewczyny ja ide spac. przemyslcie sobie moja propozycje co do wyznaczenia sobie wwspolnego celu. Np : jutro mowicie swoim facetom,tak poprostu,bez owijania w bawelne: kochanie,uwazam,ze najwyzszy czas bym odwiedziala cie u ciebie w domu. chce troche dac rodzicom wolnego by chociaz jeden wieczor pobyli sami ale tez sama chetnie bym polezala na twoim lozku bo moje juz mi sie znudzilo ;) dziewczyny,pozdrawiam. trzymajcie sie.pa

Gość czy to normalne
pewnie ze bede! super sie gadalo!wiesz jestes pierwsza osoba ktora mnie rozumie! naprawde podnioslas mnie na duchu!!!! umowmy sie jutro wieczorem ok 22 na tym topiku! bo wiesz musimy zdawac relacje z postepow naszych mezczyzn

Gość agula_pp
kurde no czemu tak jest niby oki a tu nagle wszystko jest jakby przekreslone... mi jeszcze wino pomaga;)

Gość czy to normalne
ten text o lozku jest super jak kiedys sie upije i bede miec wiecej odwagi to mu zasune tym haslem!!!

Gość a moze nie bedzie
to upij sie jak najszybciej :) trzymam kciuki za was!

Gość agula_pp
bedę na pewno jutro około 22.00 Ty tez jestes pierwsza która mnie rozumie,i pomoglo mi ze wyrzucialm to z siebie jestem zla,ze jakby mi sie teraz pokazal na oczy to normalnie jadka by byla ze hej...dlatego dobrze ze dopiero w srode sie zobacze z nim....a z postepow musimy sobie zdawac relacje tylko ze u mnie postepow nie ma i raczej szybko nie bedzie...

Gość czy to normalne
jestem juz po piwku .... i calej czekoladzie hmmm..jutro sie trzeba ograniczyc~!

Gość a moze nie bedzie
czy to normalne - w jaki sposob schudlas jesli mozna wiedziec?

Gość agula_pp
cel to ja sobie wyznaczam taki ze jak go zonbacze to zeby go nie zdzielic czyms na opamietanie sie.......

Gość czy to normalne
ja uciekamsie wykapac bo jutro praktyki zaczynam !rano m,usze wstac wczesnie! agulla trzymaj sie ! jutro jestesmy umowione! a moze nie bedzie - dzieki za rady! pozdrawiam cie serdecznie, dobranoc kobietki! idziemy do lozek naszych bo moze za niedlugo bedziemy lezec w lozkach naszych mezczyzn....

Gość agula_pp
ja po lodach podwójnych,czekoladzie 2 kawałkach batoniku i kubusiu..... skoro moiwmy o chudnięciu to moze powiecie jak ma sie jasna blondynka malować...bo ja chciałabym moco rzesy akcentowac i delikatnyu roz na policzkach tylko nie znam tuszu ktory by ekstremalnie rzesy podkrecal..

Gość czy to normalne
wiesz przestalam jesc!kompletnie! nie wiem czemu!duzo zajec mialam i w pracy mi nie wolno jesc a wychodzic do socjala mi soe nei chce! teraz ograniczm jedzenie i wybieram tylko niskokaloryczne rzeczy! pije tylko wode mineralna! a uwierz mi ze potrafilam wepchnac w siebie wszystko co mialam w zasiegu reki

Gość agula_pp
oki ja tez zmykam skoro ze stresu sie szybciej starzeje to niech chociaz sie wysypiam....do jutr do 22.00.Ja również dziekuję za rady i wogóle wysłuchanie i mozliwość wypisania się:)Dobej nocy:)