Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana171717

185 cm i 67 kg... co wy na to??

Polecane posty

sama nie wiem... jestem wysoka (i wcale sie nie cieszę... :/), moja waga też jest dość wysoka. do jakegoś czasu nie przejmowałam się tym,ale teraz stwierdzam,że ważę dużo. nie jeden facet ma taką wagę... aż mi głupio :/ staram się ograniczać jedzenie, choć ogólnie nie wyglądam źle... mam troszkę za szerok biodra, co mnie strasznie denerwuje i małe piersi, czego też nie mogę znieść, ale podejrzewam,że jest wiele takich dziewczyn jak ja. ech... no to co sądzicie o moim wzroście i wadze?? ...a chciałabym być drobna i lekka... :/ pzdr. :*

Gość a ile masz lat
i jakie wymiary?

Gość hejehejhejeh
168 cm i 86kg co ty an to?

mam 17 lat, a wymiary... 85/77/99... :/ no i??

do hejehejhejeh nie wiem co ja na to... a ty co na to?

Gość TuliłeśMnieWramionachSnu
Ejjj no kurcze jesteś wysoka 185cm to chyba nie będziesz ważyła 55kg prawda??? nie rozumiem w czym tkwi twój problem jak na twój wzrost to nie dużo ważysz

hm...

Gość jest ok
Myślę, że jest jak najbardziej ok. Ja mam 1,60 i też ważę 67 kg, ale tak jakoś mi się to fajnie rozłożyło, że owszem jestem w pewnych miejscach zaokrąglona, ale zgrabna.

dzieki za komentarze :) moze jeszcze ktos cos doda...??

poprostu ciesz się z tego że masz taki wzrost i już co tam ja mam 1.65 waże 58kg mam tez właśnie troche szerokie bioderka 95cm :/// no i już się tym, nawet nie przejmuję kiedyś zawsze się wstydziłam swoich bioder ale jakoś się przyzwycziłam i jest mi z tym dobrze przynajmniej mam fajną figurę :P

Jesteś tłusta i powinnaś przejść na megadietę, do czasu, gdy twój BMI spadnie poniżej 15. Potem powinnaś dalej chudnąć. Jak spadnie do 10, będziemy mieli jeden problem mniej.

no...z ta niedowaga to lekka przesada... ale moze macie racje, moze troszke przesadzam... chyba zacznam miec obsesje ;p po prostu chcialabym byc drobna... co w ogole myslicie o wysokich dziewczynach??

dla mnie wysokie dziewczyny są pełne wdzięku

Przykro mi: są małe szanse na to, żeby być \"drobną\" przy 185 cm. Jedyna rada - znajdź sobie koszykarza. A wysoki wzrost jest bardzo fajny. Człowiek łatwiej dostrzeże w kobiecie partnerkę niż słabą, bezbronną, wymagającą opieki dziewczynkę :D

hehe ;) dzieki :* ogolnie to mam duzo niskich kumpeli i moze dlatego tak... 'dziwnie' sie czuje z tym wzrostem...ale znajde sobie koszykarza i bedzie ok ;p

Gość trochę spore masz biodra
w porównaniu z biustem:)

Spoko, spoko!!! Ja mam \"tylko\" 177cm wzrostu a ważę niewiele mniej - bo 65kg i wcale nieuważam że to duzo ;) Wyglądam całkiem nieźle i fajna laska ze mnie...koledzy tak mówią :P ...czasami jak mam gorszy dzień to chciałabym być niższa...Wydaje mi się wtedy, że mniejsze kobitki są bardzije kobiece i wogóle - fajniejsze...ale ogólnie to lubię siebie, swój wzrost (dzięki którem zawsze się wyróżniam - co barrrrdzo lubię ;) ) no i na koncertach zawsze wszystko widzę ;)

Gość edeededeedddddededeeeeeeeeeeee
a my na to jak na lato :|

Miło by było poznac tak wysoka kobietę... odezwij sie do mnie prosze :) Tomek