Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaonaaaaa

cholera, znalazłam go.......

Polecane posty

Gość takaonaaaaa
Zaczęłam więć rozmowę z moim byłym:):) (ja ale nie ja) Tak się składa, że wiem jakie zadawać mu pytania:):) Co dziwne, on dosyć chętnie na nie odpowiada. Ilu dziwnych rzeczy się o nim dowiedziałam. np. że 8 lat pracuje w tej samej firmie na kierowniczym stanowisku, w rzeczywistości wiem, że nie pracuje. Od razu informuje, że mamusię kocha , ale nie jest maminsynkiem:). A reszta to te same kłamstwa, którymi mnie karmił. I w ciągu jednego wieczoru tak się rozochocił, już wspomina o spotkaniu i jak się cieszy, że mnie znalazł, bo on taki samotny biedaczek. Dziś będzie ciąg dalszy, jeszcze się nie znudziłam. I prawdą jest, że zaczynam na to wszystko inaczej patrzeć, jak go znalazłam w randkach byłam wściekła, a teraz wydaje mi się taki żenujący,biedny mały oszust, któremu jak zwykle w życiu nie wychodzi.

takaonaaaaa hehe, no tak stała spiewka. A mój ex identyczny biedny zuczek, a jaki milutenki, jaki madry, jaki delikatny i jaki kłamczuch... przy tym... mówił, ze to ja go zostawiłam...(sic!) no bo jak ma powiedziec inaczej, przeciez nie mozna wypłoszyc potencjalnej ofiary hehe.. juz przy pierwszej rozmowie chciał sie spotkac, przesyłał całuski i pisał \"spij słodko\" normalnie total załamka... jacy oni są obłudni. A to wszystko po to, by złapać w swoje szpony, pobawic sie troche nową zabawką po czym wyrzucić na śmietnik..

takaonaaaaa teraz widzisz dlaczego go zaczepiłam. Własnie dlatego, ze tez po rozmowie z nim na tych randkach zmieniłam zdanie na jego temat o 180stopni. Juz nie jest mi smutno, juz nie czuje złosci, ale jest mi go zal i jest dla mnie po prostu zenujący, jestem zniesmaczona nim.. \"biednym zuczkiem\" szukającym ideału, ktorego nie znajdzie, napaleńcem na pierwsza lepszą, ktora do niego napisze, gdzie kazdej wciska te same bajery i daje do zrozumienia, ze to on jest doskonały, a te wszystkie kobiety po prostu były złe ech... i wiesz, ja juz nie mam ochoty z nim rozmawiać, nie bede sie znizac do jego poziomu.

Gość takaonaaaaa
Moona, ja mam zamiar to pociągnąć kilka dni, a potem dostanie za swoje, mam już ulożony plan:) Ta zabawa mnie wciąga. Mój były koniecznie, ale to koniecznie chce sobie znaleźć kogoś i nie dlatego, że jest kobieciarzem, on poprostu czuje się samotny, nie ma nikogo. Nawet wspominał, że nie jest pewny swojej decyzji 9o rozstaniu ze mną) może powinien to przemyśleć, dać nam szansę:):) Dobeze, niech się zastanawia, teraz chce znaleźć odskocznię, chce nowych wrażeń. To je dostanie, oj dostanie, ale jeszcze trochę go podkręcę. Jeszcze wczoraj rano bylam temu przeciwna, ale skoro dal mi szansę... to ją wykorzystam. I śmiać mi się chce, bo wciska te same bzdury, co kiedyś mnie

Gość aaa...
takaonaaa ale jak zamierzasz zakonczyc rozmowe z nim nie mow , ze chcesz sie przyznac?

Gość znany temat
TAKAONAA: op matko, a może ty z moim ex byłaś??? bo mój tez chciał troche czasu, a w miedzyvczasie zalogował się na wszystkie możliwe portale!!!! jak to odkryłam to zadzwoniłam do niego z pytaniem, czy juz wszystko sobie przemyślał - bo ja tak i że może czas sie spotkac. Smutnym (porzuconego) głosem powiedział, że jeszcze do końca, ale że dobrze, spotkajmy sie. przyszedł z czekoladkami buaahahaha, a ja na początku zabiłam go pytaniem o internetowe koleżanki, czy są ok, czy chętne, czy dobrze mu idzie, czy pomaga mu to w mysleniu. zgłupiał zupełnie i to była jedna z piekniejszych chwil w moim życiu :D :D :D zaczął coś bąkać, że to "nie tak", że ja sobie wszystko źle interpretuję, biedny, żałosny, mały facet. to jedyny spośród moich hyłych, z którym nie utrzymuje żadnego kontaktu, żeby sobie brudzić juz więcej w życiu,. takaonaa: baw się dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aaa...
takaonaaaa nadawaj co sie dzieje ciekawe to jest..

Gość takaonaaaaa
zabawa trwa dalej, rozkręciłam go na maksa. Któż tego nie zrobi lepiej niż kobieta, ktora go zna:):) jest wniebowzięty, zachwycony i wiem ,że tak na prawdę jest:):) pociągnę to do soboty, potem mam świetny plan jak go zalatwić, tak, że odechce mu się randkowania w necie:):)

Gość aaa...
takaonaaa ale o czym wy rozmawiacie ale jestem ciekawa :p koniecznie napisz co wymyslilas na deser !!!

Gość takaonaaaaa
Deser zostawię na koniec:) Nie będę teraz opisywać. Rozmawiamy o sobie, wiem jakie pytania mam zadawać, rozmawiamy o pracy ( a jej nie ma) i on mi ze szczegółami opowiada. Rozmawiamy o związkach. Właśnie się dowiedziałam, że ja jego była nigdy nie dawałam mu do zrozumienia, że go kocham, że musiał się domyślać:):) No niezła jazda:):) Biedaczek, akcja się robi gorąca:) Na razie mamy porozumienie dusz:):) A on liczy, że spotka w końcu tę właściwą i że może to jestem ja??? I myśli od wczoraj cały czas o mnie:) Nie spodziewa się ,co go czeka za trzy dni:) A może to wcześniej skończę, tylko musze go nakręcić na mnie na maksa.

Gość znany temat
:D :D :D

Gość takaonaaaaa
matko, czestuje mnie tymi samymi kawałkami co mnie prawdziwą kiedyś:):) Nic mu się repertuar nie zmienił. pewnie myśli, że jak mnie złapał, to znaczy,że dobry bajer i się go trzyma:):)

Gość takaonaaaaa
ja jestem profesjonalnie przygotowana, mam nawet spreparowaną fotkę. dziewczyna jak ta lala:):)

Gość takaonaaaaa
to moja koleżanka z resztą, bardzo atrakcyjna i jeszcze trochę poprawiłyśmy

Gość czy chodzi o mnie

Gość takaonaaaaa
mejbi bejbi:)

Gość czy chodzi o mnie
czyli chcesz się mścić kobieto ?

Gość aaa...
takaona dajesz zmiany hehe ..tak trzymaj:)

Gość takaonaaaaa
tak, zemsta jest moim celem

Gość takaonaaaaa
Teraz to mnie rozwala normalnie, biedny żuczek, nie wiem czy zniosę sluchanie tych samych bajerów, ktore słyszałam kiedyś. Już go boli, bo jutro nie porozmawiamy:)

Gość czy chodzi o mnie
Co osiągniesz zemstą ? Jezeli się faceci zorientują , że jesteś mściwą kobietą to zostaniesz na stare lata ze swoim pekińczykiem lub inną jajniczką :)

Gość takaonaaaaa
to niech mi sami nie wchodza w drogę, ja tylko chcę mu powiedzieć, to czego nie dał mi szansy powiedzieć

Gość takaonaaaaa
A tak w ogole mam dość facetów i nie chcę ich już w moim życiu:)

Gość czy chodzi o mnie
to powiedz lub kałasza weź

Gość elviatko
przesledzilam caly watek:) genialne jestescie Panie:) trzymam za Was kciuki:) powodzenia w "udupianiu":)

Gość czy chodzi o mnie
Mam pomysł na nowy topik i będzie pod tytulem : kobieta poznaje faceta bardzo porządnego i na nim się będzie mścić za wszystkie niepowodzenia wynikające z poprzednich związków :(

Gość takaonaaaaa
dupkom należy się coś prawda??? Dlaczego mają myśleć, że tacy są świetni??? Skoro jest inaczej

Gość 42352345234534
dziewczyny, nie ryzykujcie pisania z gg jako inna osoba do swojego faceta wystarczy że on ma power gg i już zobaczy że to Wy (ja tak zdemaskowałam swojego exa który nie umiał się pogodzić ze stratą mnie)

Gość czy chodzi o mnie
A jaki facet jest dupkiem Twoim zdaniem , czy to taki gostek za którym teraz placzesz ?