Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami2005

Katowice - mamusie poznajmy się

Polecane posty

Pedagog--> Gdzie ja już nie byłam :o Wszędzie słyszę, że mam na nią nie zwracać uwagi. Fajnie się mówi :) U nas z wadera nie wszystkie zabawki sie sprawdzily. W zeszlym roku kupilismy taki parking dla samochodow 2 poziomowy i rozleciał się po 2 dniach :) Ale dziś pogoda... leje deszcz, zimno... idę małego odprowadzić do przedszkola i wybieram się z siostrą na zakupy... :) Miłego dniaaa :)

Kurde no, co oni tu porobili na kafe? Nie mogę przeczytać ostatniej strony tematu!!! 😡 Kafe tworzą informatycy czy jacyś amatorzy?! :o Ja mam dziś dzień... taki średni.. Rano z siostrą na zakupach, obiadku.. potem mnie odwiedziła z mężem i dziecmi i w trakcie... przyszła policja 😭 Mnie szlag trafi. Ide kolejny raz do opieki spolecznej, jak mnie nie wysluchaja to im takiego dymu narobie, ze k...wa mać!!! :o

Nataliee, postrasz ich, że do gazety się zwrócisz, do telewizji jak czegoś z tym nie zrobią ja pisałam rano posta, ale widzę, go wcięło :/

Pedagog--> To jest świetna myśl... I chyba tak zrobię... Wpadłam jeszcze na pomysł, żeby wysłać do nich dzielnicowego i żeby on z nimi pogadał, bo ze mnie nikt sobie nic nie robi.. A ten dzielnicowy to fajny i konkretny facet, zostawił mi wizytówke, gdybym miała jakieś problemy z tą sąsiadką i cóż.. czas z niej skorzystać :) A z telewizją ich też nastraszę. Powiem, że ludzie zobaczą jak zaniedbują własną matkę - może to wreszcie coś da :) Dzięki za pomysł - kochana jesteś 🌼 A reszta gdzie??? Halo, halo, bo nam topick padnie :(

cieszę się, że mogłam jakoś pomóc Nataliee :) czasami trzeba się nawet takich pomysłów łapać no ale Wy macie prawo do spokojnego życia :) no właśnie coś tu ostatnio pusto, gdzie są wszyscy? stawiam kawusie :)

Ja też piję. Mam chwilkę ciszy. Dziś spędzam dzień z moją 6 letnią chrześnicą i właśniej ją zajęłam kolorowaniem :)

6 latka, to już taka naprawdę fajna dziewczynka :) moja śpi, więc też mam chwilkę spokoju :)

Fajna, fajna... a muszę się nią nacieszyć, bo... znowu nie będziemy widziały się kilka miesięcy :( Chyba, że mojemu T wypali praca i po świętach wyjeżdzamy.. Szkoda mi tylko zostawiać tutaj wszystko... Najbardziej szkoda tego przedszkola od małego, bo w tych angielskich syf jak nie wiem..

Jeżeli się przeniesiemy, to już na stałe. Miasteczko fajne, ciche nad samym morzem... No, ale zupełnie inna kultura... ciężko jest się przyzwyczaić... Ale teraz będę miała siostrę na miejscu, może będzie łatwiej się zaklimatyzować :)

chyba też, jak się wie, że na stałe, to człowiek zwyczajnie stara się stworzyć w tym miejscu dom i na pewno się Wam to uda :)

Musi się udać :) Przeraża mnie tylko ten brytyjski angielski, z którego rozumię co 3 słowo :D

myślę, że jak będziesz przebywać a osobami mówiącymi z takim akcentem, to szybko załapiesz :) kwestia wprawy jedynie :)

Oby, oby :) Ja kończę. Czas wstawić obiad i iść po smyka :) Miłego dnia i pisaaaać laski :)

Cześc dziewczynki :) :) wyrwałam sie na caly dzien z wiochy do miasta hehe do rodzinki i mam dostep do neta więc kilkam do was :) U nas wszystko ok dziadki nacieszają sie małym wiec ja odpoczywam ale juz mnie nudzi takie nic nierobienie juz bym chciała do mężulka bo strasznie mi za nim tęskono :( ale do domku wracamy w poniedziałek mielismy w sobote alew ide mnie akurat mało zalezy wiec musze siedziec hehe najwazniejsze,ze zmiana powietrza dobrze zrobiła Filipkowi po chorobie ani śladu :) ok dziewczynki uciekam bo mnie wołają pozdrawiam i idezwe sie jak tylko wrócę do domku :Pbuziaczki dla was i dzieciaczków :)

Cześć dziewczyny no jestem załamana to ja myslałm,ze wróce bede miała kilka stron do poczytania a tu co? pusto moj post był z 5.11 no masakra! gdzie wy sie podziewcie?? My juz jestesmy w domku wrocilismy w poniedziałek ale musiałam popsprzątac mieszkanie pomyc okna i pozałatwiac rozne sprawy!Mąż sobie poradził chociaz w domku widac było ze brakowało kobiecej ręki ;)Teraz mąz poszedł do pracy mały chodzi i marudzi bo cały dzień mi nie spał ;/ nie wiem o której zaasnie... Wczoraj zrobiłam sobie tipsy ale ich wykonie zostawia wiele do życzenia ;/ aby tylko wytrzymały do soboty bo idziemy w sobotę na imprezę a dokładniej na Biesiadę Górniczą wiec muszę wytrzymac w sobotę idę jeszcze do fryzjera :p mam ochotę zmienic fryzurę tylko troche się boję no ale mam jeszcze trochę czasu do namysłu ha ha! Małemu dobrze zrobił ten wyjazd jest zdrowy tylko zauważyłam,ze straszny łobuz sie z niego zrobił co mnie trochę martwi ale z drugeij strony przeciez to dziecko nie usiądzie i nie będzie siedział tylko sprzątanie zabawek mnie juz doprowadza do szału ;/ pozdrawiam was i czekam az sie któraś z was w końcu odezwie

Dziewczyny co z Wami?? chyba już po topiku jak tak dalej pojdzie to na pewno topik zdechnie odezwijcie sie :)

ja jestem, ale tak zaglądam i zaglądam i jakoś nic sie nie dzieje trzeba podrzucić jakiś temat do dyskusji :)

Dzięki Bogu ktoś sie odezwal :P No nic sie nie dzieje mało tu zaglądacie a ja sama pisała nie będe haha Pedagog---to dawaj temat szybko :D U mnie nudy mały spi obiad sie gotuje pranie sie pierze a ja siedze na necie i ogólnie się nudze :)

Klarissaa, u mnie podobnie, mała śpi,pranie się pierze, obiad zrobię potem, bo z M późno jadamy, dla małej mam :) buszuję po necie, choć mam masę roboty, ale pogoda nie sprzyja i nie chce mi się :P śpiąca jestem .... szukam też inspiracji na prezent dla małej, bo prawie każdy z rodziny, prosi o jakieś podpowiedzi :P

Rozglądacie sie juz za prezentami śwatecznymi??Ja lubie je robic ale denerwują mnie te tłumy w sklepach narazie nie mam pomysłu na prezenty a to chyba juz pora :P

widzę, że nam myśli wokół podobnych tematów krążą :) ja mam póki co prezenty dla babć naszych tylko, nad resztą myślę ...

U mnie jest to samo wszyscy pytają co chce dla małego a ja nie mam pojęcia bo on wszystko ma to czego potrzebuje od chrzestnej dostanie sanki,od chrzestnego kobinezon na zimę reszta to nie wiem zabawek ma tyle ze tylko kupuje kosze na nie bo nie mam gdzie tego trzymać ;/ Jezeli chodzi o obiad to my w tym tyg jemu ok 21 tak moj A wraca z pracy ale zawsze sobie zrobie wczesniej pozniej mam luz :P i małemu mogę dać Kurcze tak mu sie poprzestawiało ze spaniem ze szok zawsze zasypiał o 12:30 a teraz 14-15 a czasem 16 i pozno mi wchodzi wtedy spac czasem ok 23 ;/ ale coż zrobi teraz spi juz od 14 wiec tez pojdzie pozno spać

skąd ja to znam? :) by jadamy koło 20, więc podobnie :) moja mała jada tylko zupki, to niejadek, więc zupkę mam,a drugie robię, jak mała wstaje :) a sypia mi teraz tak do 16 mniej więcej, o 21 idzie spać :) a z prezentami to sama, mała ma wszystko i co tu wymyślać :P

Ja nie mam jeszcze dla nikogo nawet nie mam pojęcia co kupic; A jak jest u Was na Mikołajki też kupujecie prezenty i na Święta tez?? bo u nas jest tak ze na Mikołajki tylko dzieciom jakies malutkie prezenciki a na Święta wszystkim już..

Ty masz niejadka a ja mam małego glodomora w domu mały je wszystko jak tak dalej pojdzie to będziemy musieli sie chowac z jedzeniem;/ bo nie podaruje nikomu podchodzi i woła mniam mniam!Nawet śledzia mu kiedys dałam kawałeczek i tez zjadł i wołał jeszcze więc musiałm chowac :D Kupilismy na lodówkę takie zamkniecia bo otwierał sobie sam i zawsze cos tam wyjmował i wsadzał do buzi ostatnio np parówkę :D

w sumie pozazdrościć, bo ja się muszę nakombinować, żeby mała coś zjadła :) u nas Mikołaja tylko dzieci, pod choinkę wszyscy w tym roku na Mikołaja dla dorosłych będą z małą robiła takie papierowe pingwinki na serwetki an stół :P ja dla babć, kupiłam pozytywki świąteczne, bo kurcze, one wszystko mają i już pomysłów brak

Ja mam dwie babcie i to na mazurach wiec mam kproblem z głowy :P Tylko tu dla braci rodziców itd mam kłopot lae jutro bede czegoś szukała w necie moze cos mi przyjdzie do głowy!:)

Gość barbara1984
witam:jestem na tym topiku nowa,ja pochodze z okolic katowic a dokladnie GOSTYN mam dwu i pol letnia corke oraz 11 tygodniowego synka chetnie sie do was przylacze:)pozdrawiam