Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bubelek

BIAŁA WYDZIELINA Z POCHWY - ZNÓW GRZYBICA CZY NATURALNY ŚLUZ?

Polecane posty

Gość Bubelek

Bardzo często łapię grzybicę. Przeważnie po okresie. Teraz też jestem ok. 5 dni po okresie i znów zaczyna mnie swędzieć. Ale swędzi tylko w nocy i nad ranem, w ciepłym łóżku. Mam troszkę białej, serowatej wydzieliny. Bezwonna. Czy to znowu grzybica czy po prostu taki śluz? Kiedy tego śluzu jest najwięcej? Przed okresem czy po?

Gość Bubelek
czyli tak teraz?

Gość żadna mnie już na minete
nie namówi :-0:-0:-0

O masz. No to sobie policz... ja nie znam Twojego cyklu. A jak nie wiesz jak policzyć, to napisz co ile dni masz okres i który mija dzisiaj dzień od dnia rozpoczecia ostatniej miesiaczki.

Gość ja pindole
nieprawda bo w polowie cyklu jest przezroczysty i ciagnacy. a serowata wydzielina moze swiadczyc o grzybicy.

\"Śluz estrogenny (występujący w płodnym okresie) jest śliski, przejrzysty, szklisty, elastyczny i ciągnący się. Ma małą przyczepność i daje uczucie wilgotności w pochwie. Czasem zawiera domieszkę krwi. Natomiast lepki, nieśliski śluz gestagenny (w niepłodnym okresie) ma białawy lub żółtawy kolor. Jest nieprzejrzysty, mętny, kłaczkowaty, gęsty, przyczepny i nie ciągnący się. Nie daje uczucia wilgotności w pochwie.\" źródło: http://www.resmedica.pl/ffxart1004.html

Gość Bubelek
o ta ja mam ten drugi. Tylko że mnie w nocy i nad rane swędzi trochę tam w środku.

Gość sluza
a ten drugi sluz jest zly? trzeba go leczyc?

dziewczyno! idz lepiej do dobrego laboratorium na posiew z pochwy w kierunku bakterii!!! skoro nie swedzi cie caly czas to nie grzybica, mnie lekarze wmawiali grzybice 8 miesiecy az poszlam do laboratorium i sie okazalo ze zlapalam gronkowca na baseni ;/;/;/ tez mialam takie objawy ze swedzialo tylko w cieplym łózku, i biala wydzielina

Gość załamana_wawa_
do naturals i wyleczyłaś się?

koncze brac leki z antybiogramu , za kilka dni wyjezdzam i nie mam czasu zrobic czystosci pochwy, wiec skutek zobacze dopiero za kilka dni