Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian kkkk

MAM ZONE ALKOHOLICZKE

Polecane posty

Gość sebastian kkkk

moja zona prawie codziennie pije 2 piwa wiem ze to nieduzo ale alkohol to alkohol ..mowie jej ze pije ciagle a ona sie na mnie obraza i mowi ze to nic takiego ze lubi piwo i tyle ..ale ja mysle ze ona juz w alkoholizm wpadla co ja mam robic nie chce miec zony alkoholoczki:(

Gość sebastian kkkk
boze kobiety wiem ze wy madre jestescie co o tym sadzicie albo ja juz przewrazliwiony jestem

Gość sebastian kkkk
no tak ale ona co drogi dzien wypija 2 piwa

Kobiety uzależniają sie od alkoholu bardziej podstępnie i \"niewidocznie\" niż mężczyźni. Mają tez inny metabolizm, więc ciężej im wyjść z nałogu. Alkoholikiem nie jest ten, co pije dużo okazjonalnie, ale ten, co pije CODZIENNIE nawet małe ilości!

Gość szklana
masz racje,to już jest niebezpieczne

Gość to jest problem
i nie daj sobie wmówic, że jest inaczej Nie jest normalne, żeby wypijac dzień w dzień dwa piwa... potem będzie tego coraz więcej i więcej! A przecież kobiety łatwiej popadają w alkoholizm niż mężczyźni, ponadto ich problem jest gorzej odbierany w środowisku. Może Twoja żona ma jakies kłopoty i alkoholem próbuje je zagłuszyć?

Co z tego, że nie dużo??? jeżeli ona MUSI wypić codziennie 2 piwa lub nawet mniej, to już jest alkoholizm. Zlkoholizm to nie tylko upijanie się. Można być uzależnionym od niewielkiej ilości alkoholu, np. od kieliszka wódki codziennie. Oczywiście nie mówie, że twoja żona już jest uzależniona, ale moze takie postępowanie od tego doprowadzić

Gość to jest problem
piwo jest zdrowe, ale wypijane okazjonalnie... poza tym strasznie tuczy

Gość sebastian kkkk
nie ma rzadnych klopotow nie pracuje stracila prace ale wiem ze teraz jej z tym dobrze ..szuka pracy ale nie panikuje ..ona po prostu kocha miec faze

Gość to jest problem
no to masz odpowiedź, skoro "kocha mieć fazę", to ma już duzy PROBLEM z alkoholem

Gość sebastian kkkk
ja juz niewiem ona kocha pic piwo lubi je i chyba z nudow pije a szczegolnie jak sprzata czy gotuje lubi sobie popijac piwko

zgadzam się teraz z ksenofaryną. Powiedz, że skoro twierdzi, ze nie jest uzależniona, to niech nie pije np. przez tydzień. zobaczysz, co sie będzie działo.

Gość marexin
Współczuje nie chciałbym miec żony od której prawie codziennie czuc smród piwska

Gość sebastian kkkk
i co ja mam tersz z nia robic!!! wczesniej tylko okazyjnie pila lub raz w tygodniu niewielka ilosc ale odkad nie pracuje to mnie to zaczyna przerazac

Gość sebastian kkkk
a skad ja bede wiedzial ze w ciagu dnia nie pila teraz mam 1 zmiane jestem w domu ale za tydzien mam 2 zmiane

Gość sebastian kkkk
kobiety czemu sie klucicie o tuczenie nie o to mi chodzilo

no nie wiem, ale chyba będziesz czul po zapachu lub zachowaniu? Piszesz, że ona ma wtedy fazę, więc jakoś się da zauważyć.

Gość sebastian kkkk
no ale do godziny 23.30 juz jej przejdzie ona cfana jest

Gość to jest problem
0,33 l piwa to ok 230-250 kcal, więc litr piwa to ok. 750 kcal 200 ml mleka 2% to 112 kcal, więc litr mleka to 560 kcal (przy założeniu, że nie opijamy się samym tłuszczem)

Gość sebastian kkkk
ale ona nie ma czegos takiego ze musi ....juz tak nieraz bylo jak ma okazje to wypije...teraz siedzi w domu i nudzi jej sie

Gość to jest problem
piwo tuczy, czy tego chcesz ksenofaryna, czy nie

Gość to jest problem
przy umiarkowanej konsumpcji czekolady też nie utyjesz, ksenofaryno trochę logicznego myslenia

Gość sebastian kkkk
ja z nia rozmawiam a ona sie przyznaje i sie smieje ze pijakiem jest niekiedy nawet placze bo sie boi ze sie uzaleznila

Gość to jest problem
od razu widać, że od ksenofaryny musi jechać piwskiem na kilometr, dlatego tak go broni