Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian kkkk

MAM ZONE ALKOHOLICZKE

Polecane posty

moze powiedz Jej, ze przeszkadza Ci jak tak codziennie czujesz od niej piwo. Bo faktycznie zapaszek kiepski, zwlaszcza jak Ty nie pijesz...

Gość sebastian kkkk
ale ja ja tak kocham ze moze sobie smierdziec tylko zeby uzalezniona nie byla

Orlica albo niech on tez se piwko trzasnie i po bolu ........;)

Gość taka mała
Skoro pali, to moim zdaniem masz żonę skłonną do uzależnień. Zatem jest to sygnał alrmowy dla Ciebie. Sebek, weź z Nią normalnie pogadaj, żeby nie piła. Po co jej kolejny nałóg. A tabletki jakieś bierze ????

Gość sebastian kkkk
boze dlaczego mnie to spotkalo:(

po to, że przed chwilą toczyła się dyskusja, co prawda nie na temat, czy tuczy czy nie. a sebek mógłby swojej żonie dać do zrozumienia, delikatnie, że powinna zacząć dbać o swoją sylwetkę. byle by to zrobił umiejętnie. ja też lubię piwo i piłabym je też codziennie jak jego żona, ale jestem bardzo wyczulona na punklcie swojej aparycji, więc nioe piję. może ona też by przestała z tego powodu, byle by sobie uświadomiła, że nie jest z niej takie cudo...

Gość sebastian kkkk
tak bieze miala nerwice depresyjna ale jak pije to niebieze

Gość sebastian kkkk
tak ona wcale nie jest szczupla ma ogromny brzuch a taka mloda ale jej sie to podoba

Gość taka mała
Sebek, wy długo już jesteście razem ? Czy to świezy związek ?

Gość sebastian kkkk
taka mala masz racje ona szybko sie uzaleznia:(

Wydaje mnie sie ze ,nie ma powodow do az takiego dramatyzowania :O Zrobilo sie niesmacznie ....Tak strasznie Cie zycie pokopalo bo zonka wypija sobie dwa piwka ? Kurde nie ma emotki z wywalonymi ze zdziwienia galami ,bo ona tutaj by najbardziej pasowala ...:O:O:O

krwawa orlico >>> ja też jem tylko masło, tylko osełkę górską ;) ale chodzi o to, że co za dużo to niue zdrowo. zarówno z piwem i z masłem i z wszystkim!

Gość sebastian kkkk
jestesmy razem 10 lAT ALe malzenstwem niecaly rok

Gość sebastian kkkk
nr 11 niw o to chodzi ja sie o nia martwie moze sobie wypic czemu nie ale nie co 2 dzien

Ja tez bym sobie najchetniej codziennie ciagnela, bo mam kalorie tam gdzie slonce nie dociera (najwyzej nie umre szczupla i piekna :P ) ale okolicznosci sa czasem nie sprzyjajace :( CZasem trzeba gdzies bryczka pojechac, czasem kasy brak, heh...

Gość taka mała
nr 11, spokojnie, oczywiście, ze nie ma co dramatyzować. nawet do alkoholika się wyciąga dloń a nie panikuje. zadaje pytania zeby troche pomoc Sebkowi..

Gość sebastian kkkk
nawet jak nie mielismy kasy to ona sobie zazyczyla 2 piwka na sobote:(

nr 11---> O_O to sa wywalone galy ;) marcin---> Aaaa... umiar to juz inna sprawa. Ale dwa piwa to chyba nie duzo, nie? JEsli przy tym sie nie objada :)

No i zaczyna mi sie cos tak jawic ,ze sebastian sobie siedzi i leje ze smiechu :) Zonka alkoholiczka z duzym brzuchem,sklonna do uzaleznien a pozatym taka kochana ,sprzatajaca ,gotujaca itepe itede ....Ile zalet tyle wad ... Dochodze do wniosku ze to nieudolna prowokacja ...Dowidzenia Panstwu 🖐️

Gość taka mała
To faktycznie dziwne, że teraz zaczęła tak pić. Z tego co piszesz wniskuję, że warto jednak trochę ją odciągnąć od piwska, żeby nie piła tak często poprostu. Pomyśl tylko o tym. A te tabletki jak się nazywały ?

Gość sebastian kkkk
no pieknie:( to nie jest prowokacja ja ja kocham ale wszystko robie to znaczy juz sobie wmawiam ze wcale nie jest alkoholiczka....ale jest:(

Acha jeszcze tylko slowko do Orlicy Dzieki za galy :D:D:D:D Nie przyszlo by mi do lebka ,ze to tak mozna narysolic ;)

Gość sebastian kkkk
asentra i pernazyna

Gość sebastian kkkk
cos wam opowiem w sobote kupilem jej 2 piwa jak je wypila chciala wiecej wiec wypila 2 drinki wiski

Gość sebastian kkkk
tak mieszkamy w niemczech a ty tez???

Gość CzarnyPiotruś
Obawiam się, że Twoja luba pić będzie coraz więcej i wytrwalej, bo lubi. Pracy nie znajdzie, bo nie musi - żyje z Ciebie. W żadnym wypadku nie pozwalaj sobie z tą kobietą na dziecko. Dziecko nie powstrzyma jej od picia, lecz dodatkowo zdezorganizuje Twoje życie z alkoholiczką. Radzę Ci wykorzystać pierwszą nadarzającą się okazję, która mogłaby definitywnie zaświadczyć o jej winie, i wnieść o rozwód.

Gość sebastian kkkk
czarny piotrus ....wiesz co gdyby wszystko bylo takie proste..jak ja mam sie z nia rozwiesc jak ja ja kocham

Gość sebastian kkkk
jak znasz pewnie cos tu pisala ....i skarzyla sie na mnie co????

Gość sebastian kkkk
TO NIE JEST PROWOKACJA.....ksenia wiem ze ona czesto tu wchodzi ale co pisala...powiedz