Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian kkkk

MAM ZONE ALKOHOLICZKE

Polecane posty

Gość sebastian kkkk
a nie jest to tak ze alkoholik sie nie przyznaje i sie wypiera ..kurde chyba sobie wmawiam ze wszystko jest ok

Gość to jest problem
pewnie, że jest coś nie tak, uzależnić się od alkoholu wcale nie jest tak trudno z autopsji - mój ex też zaczynał od 1 piwka, teraz to degenerat

Gość sebastian kkkk
nie nie wscieka sie ani nie wypiera ..tylko przyznaje mi racje

Gość sebastian kkkk
nie kluccie sie tylko mi powiedzcie czy z nia zle jest

Cois mi nie pasuje tu w tych zalach Pana S Napisal ze nie musi pic ,ze nie pila ,teraz pije z nudow.Moze zle zrozumialam ,albo pokrecilam ;) (nie nie po piwku nie jestem) . Moja rada ...Jezeli Pani sie nudzi to jej zorganizuj rozrywke ,chociazby w postaci dziecka i po problemie ...Pa

Gość sebastian kkkk
to moze nie mam potrzeby sie martwic jak lubi wypic ona tak ogolnie kochana jest zawsze w domu czysciutko pachnaco obiad ugotowany

Gość sebastian kkkk
tak tylko my nie mozemy to znaczy ja mam problem z plemnikami

Gość to jest problem
mam dośc jadu dla takich, którzy myślą, ze wszystkie rozumy pozjadali apropos dostrzegania własnego problemu alkoholowego - nie do końca jest tak, że alkoholik zawsze zaprzecza faktom

Gość sebastian kkkk
nr 11 ona zawsze lubiala sobie wypic ale nie musiala mam nadzieje ze teraz tez nie musi .....a teraz to chyba z nudow pije

Gość sebastian kkkk
no jakis miesiac

Gość sebastian kkkk
odkad stracila prace czyli miesiac wychodzi

Gość sebastian kkkk
nie mysle ze nie z tego powodu ona po prostu lubi sobie wypic

a wedlug mnie to ona ma jakis problem osobisty no i oczywiscie w padla w pierwsza faze uzaleznienia moja siosrka tez pije ja nie wytrzymuje napiecia.. tez dwa browce ale to nie jest normalne sos sos sos sos cos jest nie tak!! ja tez czasem pije zeby miec faze ale jak mam dolka :) takze nie oszukujmy sie :) pozdrawiam pa

Gość to jest problem
dobrze Ci tu radzą, żebyś zaprowadził żonę do poradni AA, jeśli nie zareagujesz teraz, rozwalisz sobie małżeństwo, a ona się stoczy

Moim zdaniem taki problem to nie problem ,ale moge sie mylic... Pozatym teraz taki upal :D:D:D Czlowiek nie kaktus pic mu sie chce .A piwo super gasi pragnienie .... Prosze mię tu od alkoholiczek nie wyzywac ;)

piwo tuczy: \"Piwo zawiera w swoim składzie cukier prosty-maltozę o bardzo wysokim indeksie glikemicznym. Maltoza jest przez organizm bardzo szybko przemieniana w tkankę tłuszczową, która gromadzi się przeważnie w okolicach brzucha, co powoduje ucisk na narządy wewnętrzne. Tkanka tłuszczowa brzuszna jest ponad to dużo bardziej aktywna metabolicznie od zapasowej tkanki tłuszczowej gromadzącej się w okolicach ud i pośladków. Z tych powodów nadmierne spożycie piwa może przyczynić się nie tylko do tycia, ale także do zwiększenia ryzyka miażdżycy, cukrzycy typu II oraz niedokrwiennej choroby serca.\"

Gość sebastian kkkk
ksenia dziekuje!!!!!! ona tez ma ojca alkoholika ja tez mialem nie pije wcale mam wstred do alkoholu

Gość to jest problem
nie ciskaj się ksenofaryno, nie tylko Ty miałaś styczność z alkoholizmem kogoś najbliższego

Gość taka mała
Sebek, a czy żona jest uzależniona od czegoś jeszcze ??? Fajki ? Nie wiem co tam jeszcze może być... ???

Marcinie ale po co tu ten wywod?:D:D:D No dobra ide po....................PIWO :classic_cool:

cholera... to mój mąż też bywa alkoholikiem bo zdarza mu sie wytrąbić i 3x0,5l wieczorkiem jak ma fazę... Jak facet wypija prawie codziennie dwa piwa wieczorem to jest ok. A jak robi to kobieta to jest niehalo :O

Gość sebastian kkkk
tak zona pali

marcin baszczyński ---> Wiesz co... niegdys tez zle mowili o masle... i kazali zrec margaryne :O A potem stwierdzili cos innego. Nigdy w zyciu nie mialam i nie wezme margaryny do ust :O

Gość to jest problem
kurcze, facet ma problem, więc przestańcie go bagatelizować

Gość sebastian kkkk
to teraz to calkiem zgupialem jedne panie mowia tak drogie siak to czego ja mam sie czymac